• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kız anaları şuna bakın çok beğendim organik pamuk ve 300 TL 😍

Oğlan analarinada öneri atın lütfen hastane çıkışlarından sonra ne giyecek bunlar 😅 internette bişey göremedim ben buradan bakım bari

Ay olarak kalmamış bundan ama güzelmiş 😅 9- 12 var ha bide bu ayıcıkı ceket benim çok hoşuma gitti ay olarak bundada yokmuş tüh ya bide bin TL'ye çıkarmış mi ne ben çektikten sonra 😂

Eklentiler

• 1000000344.webp
    1000000344.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000000302.webp
    1000000302.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 33
Kasım annlerinde yine doğuranlar var ne güzel 🥰
Doğumundan pozitif bhsedenn annelere bayılıyorum.bir de tam tersi var ayy normal doğum şöyle sezeryan böyle eziyet falnb bunlara da çok çok kızıyorum . Evet kötü geçmiş olabilir inanırım ama bunu daha doğum yapmamış insanların önünde yazamazsın ben kurtuldum nasılsa onlar düşünsün der gibi.

Söz verin biz yapmayalım böyle ayıp şeyler 🤣🤣🤣🤣
Ay bende kızıyorum ama onlarıda anlamaya çalışıyorum paylaşıp rahatlamaya çalışıyorlar gibi. Yine de doğurmamışların önünde yapılmasa güzel olur😅😅

Ya gerçekten öyle, nasıl mutlu oldum, Allah’ım ben üşüyorum diyorum sabah 🥹 bazı şeyler ne kadar anlamlı gerçekten canım ya ☺️
Dimi ya 🙏 şükredecek çok şeyimiz var..
Bizler de bebisler de saglikla tamamlayalim hamileligimizi 🙏 hersey her zaman yolunda ilerlesin umarim ki.
Sende tetanoz aşısı ol da kafandan at. Aşı isleri bitmedi bir türlü bizde ya

Yani ama sonrasını da düşün kuzum 2.bebek düşünürsünüz elbet tek doz ne kadar koruyacak onu bi danışmak sormak lazım
Bir sorayim gittigimde doktora artık 😒 bunaldım bu bilgi karmaşasından daaa fikir ayriliklarindan daaa.. yani birinin gerek yok dedigine biri gerekli diyo. Napcaksak..
Kızlar montlarınız oluyor mu ben şimdi giydimde:skandal::oha::KK47:
Evden dışarı çıkmıyor olmanın kaymağını yiyeceğim günlerin gelecegini biliyordum😁😁 size dar gelen montlarinizla başarılar 😂 ben evde pijama battaniye devam🙈💃

Oğlan analarinada öneri atın lütfen hastane çıkışlarından sonra ne giyecek bunlar 😅 internette bişey göremedim ben buradan bakım bari
İnanır mısın durup durup, uzun kol zıbının üstüne ne giydircem ben diye düşünüyorum 😂
Ustune bir kat daha uzun kol birsey giydirsem cocikim yanar.
Sadece yelekle üşür.
Ne giyecek bu cocuuuuk😂
Ben baya guzel alt üst takımlar aldim.
Benimde yenidogan zamaninda giymeye 5li hastane cikislari alinmasi lazim. Onlar eksik

Ay bende kızıyorum ama onlarıda anlamaya çalışıyorum paylaşıp rahatlamaya çalışıyorlar gibi. Yine de doğurmamışların önünde yapılmasa güzel olur😅😅
Hocam Kasım analarına söyler misiniz kötü hikayelerini biraz gec anlatsınlar, Aralık anaları biraz korkuyor daaa :KK17:
Cherry Mom Cherry Mom 😂😂

Bu bilgi gercek mi ya ?
Ben 2.doz tetanozu olcam daha. Hasta fln olunca dozu erteledik.
Sonra araya grip aşısı girdi.
Bu hafta kan uyuşmazlığı ignesi olcam.
Haftaya da tetanoz aşısı olacaktim.
Su an kafam karıştı feci sekilde. Bu doktorlarin fikir ayriliklarina düşmesi beni çıldırtacak ya 🤯
Maalesef her doktor farklı konuşuyor yaa sen istersen yine de doktorunun dediğine göre ilerle kuzu. Ne yapacağımızı bilemez olduk

Maalesef her doktor farklı konuşuyor yaa sen istersen yine de doktorunun dediğine göre ilerle kuzu. Ne yapacağımızı bilemez olduk
Ya bu konu cok bilgi karmaşasına itiyor.
Ben burda ilk polemiği tetanoz aşısı yüzünden biriyle yaşadım baska bir konuda..
Serklajli olanlarda tetanoz tehlikeliymis fln güya ama bunu gelip tetanoz aşısı olmus veya olacak insanların arasinda cok bilimsel dayanagi varmis gibi paylasan biriyle yaşadım..
Simdi de doktoruma soracagim tabiki zaten o ol derse oluyorum aşıları yoksa benim aklimda grip aşısı vs yoktu.
Vallahi hepimiz önce Allaha sonra doktorlarımıza emanetiz.. Allahım evlatlarımızı da bizi de korusun..

Son düzenleme:
K _Kestane_ yaa ben onun ayakkabılarını yerimm yerimmm 😍😍🤤çocuk hangi birine uygun kombin giyecekkk 😅
Sorma kuzum ben biraz daha rahat hissedince pskolojik annem getirmiş sabah, ablamla kardeşim almış 😍 sen bizden birkaç gün öndesin, bugün 30 olduk biz hala inanamıyorum 🥹 çok duygusalım.

Ya bu konu cok bilgi karmaşasına itiyor.
Ben burda ilk polemiği tetanoz aşısı yüzünden biriyle yaşadım baska bir konuda..
Serklajli olanlarda tetanoz tehlikeliymis fln güya ama bugunu gelip tetanoz aşısı olmus veya olacak insanların arasinda cok bilimsel dayanagi varmis gibi paylasan biriyle yaşadım..
Simdi de doktoruma soracagim tabiki zaten o ol derse oluyorum aşıları yoksa benim aklimda grip aşısı vs yoktu.
Vallahi hepimiz önce Allaha sonra doktorlarımıza emanetiz.. Allahım evlatlarımızı da bizi de korusun..
haklısın gerçekten, aman biz polemik yaşamayalım kız bildiğimden değil dr ne derse onu diyorm 😬
Aminnnnnnn

İnanır mısın durup durup, uzun kol zıbının üstüne ne giydircem ben diye düşünüyorum 😂
Ustune bir kat daha uzun kol birsey giydirsem cocikim yanar.
Sadece yelekle üşür.
Ne giyecek bu cocuuuuk😂
Ben baya guzel alt üst takımlar aldim.
Benimde yenidogan zamaninda giymeye 5li hastane cikislari alinmasi lazim. Onlar eksik

Valla internette çok baktım yok bişey bulamadım bide buradaki mağazalara bakim hiç bir fikrim yok napcaz çocuklar çıplak kalacak bu gidişle 😀😂 bence yanmaz canım ya zıbın var aldığımız uzun kollular o kalınlıkta bir şey daha giydirsek bence tam olur 🧐uykudan uyanıncada yelek takarız olmazmı cokmu sıcaklanir 🧐

Sorma kuzum ben biraz daha rahat hissedince pskolojik annem getirmiş sabah, ablamla kardeşim almış 😍 sen bizden birkaç gün öndesin, bugün 30 olduk biz hala inanamıyorum 🥹 çok duygusalım.
Ne iyi gelmiştir ama o minnak ayakkabilar 🥲 insani bazen bir küçük ayakkabi bazen minik bir zıbın duygudan duyguya gönderiyor..
Benimde dün kv.ler gelmisti, bebisimize aldığımız cicilerini gösterdi babasi annesigile, böyle cikarip gösterdikçe,o minik çorapları gördükçe ben kenardan gözlerim dolu dolu oldum.. Allahım tüm bu aldıklarımızı güleee güle kullanmak nasip etsin yavrularımıza 🙏
Cok yok aramizda 2 gün diyebiliriz aslinda bende 30+2 yim şükürler olsun🥲🙏
Oyy 36 38 lere görmek nasip olsuuuunn🙏🙏🙏🙏🙏

haklısın gerçekten, aman biz polemik yaşamayalım kız bildiğimden değil dr ne derse onu diyorm 😬
Aminnnnnnn
Yok bebişim aşk olsun😁😁
Bende bir soratim bakalim.
Daha önce doktoruma serklajda tetanoz aşısı istenmiyormus hocam böyle bir bilgi ogrendim ama gercekligi nedir size sormak istedim dedim, adam bana bir bakış attı... 😅
O nasıl bir bilgi öyle dedi. Serklajlı olanlarin bebegi de dogacak o anneyle bebege tetanoz aşısı gerekmiyor muymus yani dedi.
Hatta senin daha da erken olman gerekiyor deyip ameliyattan 3 4 gün sonra direkt aşiya göndermişti.

Back
X