• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
sağlık ocağının kapısından kaçacak gibi duruyorsun 🤣

Ya evet, eşimde karışmıyor, içinden ne geliyorsa diyor, aslında yardımcı olsa, senin içinden ne geçiyor diyorum. Bazen diyor ki; tamam eskiler takviye almamış, aşı yaptırmamış ama eskiden her şey doğaldı, imkanlar çok iyiydi, şimdi doğal bir ürüne 100 kez araştırma yapmak zorunda kalıyoruz gerçekten doğal mı diye, eskiden tarladan alıp pestisit, GDO olmadan ürünleri kullanıyordular, vitaminleri, mineralleri topraktan ağza alıyordurlar, haklı işte ama karaciğer yüzünden korkuyor o da demiyor tabi takviye kullan ama üzülüyor, mahrum kalıyorum yemekten diye yapacak bir şey yok diyorum, az kaldı böyle böyle idare edeceğiz 🥹

Kasım annlerinde yine doğuranlar var ne güzel 🥰
Doğumundan pozitif bhsedenn annelere bayılıyorum.bir de tam tersi var ayy normal doğum şöyle sezeryan böyle eziyet falnb bunlara da çok çok kızıyorum . Evet kötü geçmiş olabilir inanırım ama bunu daha doğum yapmamış insanların önünde yazamazsın ben kurtuldum nasılsa onlar düşünsün der gibi.

Söz verin biz yapmayalım böyle ayıp şeyler 🤣🤣🤣🤣

Ya evet, eşimde karışmıyor, içinden ne geliyorsa diyor, aslında yardımcı olsa, senin içinden ne geçiyor diyorum. Bazen diyor ki; tamam eskiler takviye almamış, aşı yaptırmamış ama eskiden her şey doğaldı, imkanlar çok iyiydi, şimdi doğal bir ürüne 100 kez araştırma yapmak zorunda kalıyoruz gerçekten doğal mı diye, eskiden tarladan alıp pestisit, GDO olmadan ürünleri kullanıyordular, vitaminleri, mineralleri topraktan ağza alıyordurlar, haklı işte ama karaciğer yüzünden korkuyor o da demiyor tabi takviye kullan ama üzülüyor, mahrum kalıyorum yemekten diye yapacak bir şey yok diyorum, az kaldı böyle böyle idare edeceğiz 🥹
Tabi ki çok az kaldı canım sabır
Eskiyle karşılaştırmak evet maalesef pek doğru olmuyor her şey o kadar değişti ki :( insanlık olarak iyiye güzele gitmemiz gerekirken nasıl oluyorda kötüye doğru gidiyoruz aklım almıyor

Ben de sürekli eşime soruyorum o da bana bırakıyor, net bişey diyemiyorlar canım onlar da ikilemde kalıyo 🥹 kıyamam. Hocamız 2haftaya çıkarayım mı dedi onu bile soruyorum napalım 2 mi 1 mi gidelim sen nasıl iyi hissedeceksen diyo. Aslında biliyorum ona kalsa 2 diyecek ama işte bize bırakıyolar. Vitamin konusu da bizde aynı kuzum

Kızlar 30+0 70 kg olmuşum toplam 8 kg almışım, doğumu 75 ile kapatırmıyım sizce 🤓
Kuzuu net kaptırsın bence ya ben de 8-9 kilo ile devam ediyorum son 6-7 hafta kaldı anca 4-5 alınır diye düşünüyorum 🤣
Şunu da görünce ilk hamileliğm aklıma geldi ben son haftalarımda gayet iyiyken eşim tutturdu annem gelsin sana yardım etsin gelsin gelsinn tmm dedim
Neyse her gün köyden biri arar Esra doğurdu mu yok doğurmadı ertesi gün doğurdu mu yok bugünde yok bugünde yok varya resmen deli oluyrdum doğumu gecikecek kızlar böyle bir terör var bilesiniiiizzz 😆

Toplu cevap hahaha 🙈

Ula madem tek yetiyordu biz niye 2 olduk cidden bu sistem çıldırmalık:bicak:
Gerçekten kafayı yedirir bu sistem ya ☹️ hayır şimdi kendimiz için böyleyiz, yarın çocuk doğunca onlara da böyle yaparlarsa deliririm her gün cimer şikayet ahahaha
Yaa kuzum tam olarak bu yaşadığım işte, şüphelendiğim de buydu şimdi netleşti. Çok teşekkür ederim 🤍
Valla anlamıyorum dünyada ki ilk gebe de biz değiliz ki artık bir standartı olması gerekmiyor mu,tamm bilim değişiyor gelişiyor ama ortak değişsin her şey ve inanın bu sağlıkta hep var. Cocuklar doğuncada mesela bakacaksınız dr bu ilacı bebeğe yazdı prospektüs 6 yaş üstü diyor haydaa diyorsun versem mi vermesem mi .. veya biri soğuk algınlığı ilaçlar kesinlikle yasak verilmesin diyor öbürü verilmezse daha kötü hep ikilemde kalıyoruz hep
Al işte tam dediğim şey çocukta da böyle derlerse kapı kapı doktor gezeriz artık 3'e tamamla 2 olan kazanır 🤣
Kızlarr günaydın, hanginizin böyle tarz abıkaları var acabaaaa 🫠🫠 Teyzoşlarımız almış yaa🥰Eki Görüntüle 3657675
Kiiiiiz bu ne delirmelik 😍 Allah'ım ikinci de olsun o da sağlıklı biz kız olsun dinimiz amin 🙈
Evet, ben çok temkinli yaklaşıyorum canım maalesef ki, her an fikrimi değiştirip yaptırmaktan vazgeçebilirim bile o yüzden haftaya gidip yaptırayım diyorum
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ki eski zamanda aşı yok ilaç yok hepimiz de sağlıklıyız şükür ama şimdi havadan tut, yediklerimize kadar hiçbiri doğal değil o yüzden naçizane tavsiyem bir doz olsun yaptırman yönünde 🌸
Ay dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki
Kızımı emziriyorum uyutuyorum beşiğine koyuyorum göğsümü bi sıkıyorum gözenek gözenek süt geliyor mutlu oluyorum Allahım nasip et çok güzel bir rüyaydı 💜
Ay yemin ederim hamilelikte gördüğüm en güzel rüya buydu oluk oluk sütüm akıyordu çok duygulanmıştım 🥹 en çok o anı yaşamak istiyorum, Rabbim hepimize nasip etsin 🤍

Günaydın biz henüz açmadık Diyarbakır o kadar soğumadı henüz ama odamızda elektrikli bir peteğimiz var gece ne olur ne olmaz diye açtık
Diyarbakır'dan da soguk bir gece gecirdik demek ki biz bu gece😂 gercekten aşırı soğuktu -5 görülebilir tahmini vardı hava durumunda. Ben en son baktigimda 3 dereceydi hava. Bide hastalanmak cok cok kötü oluyor hamilelikte ben hala arada öksürük krizine giriyorum.
Ay keşke bende şimdi geri yatağa atabilseydim kendimi 😅 İlk ders arasından bildiriyorum 😅😅😅
Yaa kıyamam 😂 gelseydin yataga aman sizle mi ugrascam diyip😁

Kuzumm sana da şifa olsun 🍀 iki aşıya da bakmıştım ikisi de gebelikte risksizdi tek farkları vardı waxi 3 varyant, benim yaptıracağım 4 varyantmış yani ek bir şeyden daha koruyormuş o kadar, Amaaan deli çıkıyorum ben bakma sen bana haha 🙈 hepimize şifa olsun inşallah 🤍

Ayyy tam bana layık evlat 🤣 Allah'ım nasip et 😍
Amin kuzum çok sağol 😍
Valla bende doktorum özellikle onu önerdiği icin Waxigrip olandan oldum.
Ay vucudu korusun da bebegimi korusun da gerisi önemli degil. Sen gibi bende aşı konusunda hep tereddütlüyüm. Zaten anlamışsınızdır az cok🙄😃
Zamaninda su cvid aşıları yüzünden de iyice güven bitti.
Ben o aşıyı olmadım ama olanlarin sikayetleri yüzünden aşıdan sogudum 🤦🏻‍♀️
Bu bizim grip aşıları bebislerimizi ve bizi hastaliklardan korusun da 🙏

Bu da size anlık sabah Erzurum fotosu arkadaşım atmış 🤍 Hiç bukadar erken yağmamıştı merkeze, bu sene minikolarımızın şansına kış soğuk geçecek belli 🥹🥹
1000146777.webp

Back
X