- 23 Mart 2016
- 31.599
- 93.425
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #43.021
Allahhhh her güne bir kombinn hadi bakalımKızlarr günaydın, hanginizin böyle tarz abıkaları var acabaaaaTeyzoşlarımız almış yaa
Eki Görüntüle 3657675

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahhhh her güne bir kombinn hadi bakalımKızlarr günaydın, hanginizin böyle tarz abıkaları var acabaaaaTeyzoşlarımız almış yaa
Eki Görüntüle 3657675
Hhaha neden kii sen erteledin o zamaniyi bari zaten bir tane varmış yaaa rahatsın sen.
Kızlarr günaydın, hanginizin böyle tarz abıkaları var acabaaaaTeyzoşlarımız almış yaa
Eki Görüntüle 3657675
Kanka zaten 5 senelik veya 10 senelik değilmi bunlar, 5 senede hallederim ben hepsini![]()
sağlık ocağının kapısından kaçacak gibi duruyorsunBen ilkini 6 yıl önce oldum, diğerini bir buçuk yıl önce, şimdi olursam sadece tdap yaptıracağımfikrim değişmezse
Inşallah inşallah canımAyy harikalargüle güle giysin hepsini inşallah
![]()
Sorma şimdi hepsine uygun süslü elbise almak lazımAllahhhh her güne bir kombinn hadi bakalım![]()
Ay ben daha hiç göremedim rüyaAy dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki
Kızımı emziriyorum uyutuyorum beşiğine koyuyorum göğsümü bi sıkıyorum gözenek gözenek süt geliyor mutlu oluyorum Allahım nasip et çok güzel bir rüyaydı![]()
sen bilirsin tabi içine sinmesi çok önemliEvet, ben çok temkinli yaklaşıyorum canım maalesef ki, her an fikrimi değiştirip yaptırmaktan vazgeçebilirim bile o yüzden haftaya gidip yaptırayım diyorum
Bu benim 2. İlki cinsiyet belli değilken kız bebek görmüştüm eşimde görmüş ama söylemiyor detayları gıcıkAy ben daha hiç göremedim rüya![]()
Aynen tulumla giyecek hali yok yaa sana kolay gelsin canımSorma şimdi hepsine uygun süslü elbise almak lazım![]()
sağlık ocağının kapısından kaçacak gibi duruyorsun![]()
Tabi ki çok az kaldı canım sabırYa evet, eşimde karışmıyor, içinden ne geliyorsa diyor, aslında yardımcı olsa, senin içinden ne geçiyor diyorum. Bazen diyor ki; tamam eskiler takviye almamış, aşı yaptırmamış ama eskiden her şey doğaldı, imkanlar çok iyiydi, şimdi doğal bir ürüne 100 kez araştırma yapmak zorunda kalıyoruz gerçekten doğal mı diye, eskiden tarladan alıp pestisit, GDO olmadan ürünleri kullanıyordular, vitaminleri, mineralleri topraktan ağza alıyordurlar, haklı işte ama karaciğer yüzünden korkuyor o da demiyor tabi takviye kullan ama üzülüyor, mahrum kalıyorum yemekten diye yapacak bir şey yok diyorum, az kaldı böyle böyle idare edeceğiz![]()
Ben de sürekli eşime soruyorum o da bana bırakıyor, net bişey diyemiyorlar canım onlar da ikilemde kalıyoYa evet, eşimde karışmıyor, içinden ne geliyorsa diyor, aslında yardımcı olsa, senin içinden ne geçiyor diyorum. Bazen diyor ki; tamam eskiler takviye almamış, aşı yaptırmamış ama eskiden her şey doğaldı, imkanlar çok iyiydi, şimdi doğal bir ürüne 100 kez araştırma yapmak zorunda kalıyoruz gerçekten doğal mı diye, eskiden tarladan alıp pestisit, GDO olmadan ürünleri kullanıyordular, vitaminleri, mineralleri topraktan ağza alıyordurlar, haklı işte ama karaciğer yüzünden korkuyor o da demiyor tabi takviye kullan ama üzülüyor, mahrum kalıyorum yemekten diye yapacak bir şey yok diyorum, az kaldı böyle böyle idare edeceğiz![]()
Kuzuu net kaptırsın bence ya ben de 8-9 kilo ile devam ediyorum son 6-7 hafta kaldı anca 4-5 alınır diye düşünüyorumKızlar 30+0 70 kg olmuşum toplam 8 kg almışım, doğumu 75 ile kapatırmıyım sizce![]()
Şunu da görünce ilk hamileliğm aklıma geldi ben son haftalarımda gayet iyiyken eşim tutturdu annem gelsin sana yardım etsin gelsin gelsinn tmm dedim
Neyse her gün köyden biri arar Esra doğurdu mu yok doğurmadı ertesi gün doğurdu mu yok bugünde yok bugünde yok varya resmen deli oluyrdum doğumu gecikecek kızlar böyle bir terör var bilesiniiiizzz
Gerçekten kafayı yedirir bu sistem yaUla madem tek yetiyordu biz niye 2 olduk cidden bu sistem çıldırmalık![]()
Yaa kuzum tam olarak bu yaşadığım işte, şüphelendiğim de buydu şimdi netleşti. Çok teşekkür ederim
Al işte tam dediğim şey çocukta da böyle derlerse kapı kapı doktor gezeriz artık 3'e tamamla 2 olan kazanırValla anlamıyorum dünyada ki ilk gebe de biz değiliz ki artık bir standartı olması gerekmiyor mu,tamm bilim değişiyor gelişiyor ama ortak değişsin her şey ve inanın bu sağlıkta hep var. Cocuklar doğuncada mesela bakacaksınız dr bu ilacı bebeğe yazdı prospektüs 6 yaş üstü diyor haydaa diyorsun versem mi vermesem mi .. veya biri soğuk algınlığı ilaçlar kesinlikle yasak verilmesin diyor öbürü verilmezse daha kötü hep ikilemde kalıyoruz hep
Kiiiiiz bu ne delirmelikKızlarr günaydın, hanginizin böyle tarz abıkaları var acabaaaaTeyzoşlarımız almış yaa
Eki Görüntüle 3657675
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ki eski zamanda aşı yok ilaç yok hepimiz de sağlıklıyız şükür ama şimdi havadan tut, yediklerimize kadar hiçbiri doğal değil o yüzden naçizane tavsiyem bir doz olsun yaptırman yönündeEvet, ben çok temkinli yaklaşıyorum canım maalesef ki, her an fikrimi değiştirip yaptırmaktan vazgeçebilirim bile o yüzden haftaya gidip yaptırayım diyorum
Ay yemin ederim hamilelikte gördüğüm en güzel rüya buydu oluk oluk sütüm akıyordu çok duygulanmıştımAy dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki
Kızımı emziriyorum uyutuyorum beşiğine koyuyorum göğsümü bi sıkıyorum gözenek gözenek süt geliyor mutlu oluyorum Allahım nasip et çok güzel bir rüyaydı![]()
Diyarbakır'dan da soguk bir gece gecirdik demek ki biz bu geceGünaydın biz henüz açmadık Diyarbakır o kadar soğumadı henüz ama odamızda elektrikli bir peteğimiz var gece ne olur ne olmaz diye açtık
Yaa kıyamamAy keşke bende şimdi geri yatağa atabilseydim kendimiİlk ders arasından bildiriyorum
![]()
Amin kuzum çok sağolKuzumm sana da şifa olsuniki aşıya da bakmıştım ikisi de gebelikte risksizdi tek farkları vardı waxi 3 varyant, benim yaptıracağım 4 varyantmış yani ek bir şeyden daha koruyormuş o kadar, Amaaan deli çıkıyorum ben bakma sen bana haha
hepimize şifa olsun inşallah
Ayyy tam bana layık evlatAllah'ım nasip et
![]()