• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Yine sayfalarca konuşmuşsunuz kızlar 🤣 okudum da yazamadım, alıntı yapmıştım o da kayboldu nasıl olduysa 🙈
Ay vajinada ağrı hissedenler gelin sarılalım ben sizi hiç anlamıyormuşum. Birkaç saattir tam vajinama kramp girmiş gibi, böyle bir şey batıyor gibi 🥲
Sende de oldu mu buranın ağrıyacağı aklımın ucundan geçmezdi hissi 🤣

O sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen ben 🥲 resmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim 🥲 yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim 🙏🙏
Canim senin kac hafta onden gidiyor bebisin

O sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen ben 🥲 resmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim 🥲 yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim 🙏🙏
İnşallah canım benim güzel geçsin 🙏 bebitoya spor yaptır 😏

Back
X