- 16 Eylül 2024
- 8.522
- 8.164
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #43.621
Aşkım özür dilerim yaİfşa diye ifşalamasaydın kimse bakmayacaktımutlumusun

Herkes tetikte bekliyormus meger

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım özür dilerim yaİfşa diye ifşalamasaydın kimse bakmayacaktımutlumusun
O sırada "çocuğum neresini soktu acaba" düşüncesi oldu daha çokSende de oldu mu buranın ağrıyacağı aklımın ucundan geçmezdi hissi![]()
O sırada kızlık soyadıma kadar yazan hesabım...Ben böyle bir açık vermem umarım tüm hayat hikayem var ismim de![]()
+1
Hayatım popüler olmak kolay değilAşkım özür dilerim yavalla ben bu kadar ortaya düşeceğini tahmin edemedim valla helal et
Herkes tetikte bekliyormus megerben bu saatten sonra burda hic insta linki paylasmam gözüm korktu hepsi acan bunların
![]()
Çok güzeller canım ve gerçekten çok uygunbabylovee hazır olunca gönderir misin demiştin. Bugün sipariş vereli tam 5 gün oldu ve hazırlamışlar, kargoya vereceklermiş. Hızlı olması beni cezbetmişti zaten. Sade bir şey de istiyordum. Takımı 450tl tuttu bence piyasaya göre çok uygun
![]()
Bende direk bir insanın vajina kemiği nasıl ağrır ya hissi olmuştuO sırada "çocuğum neresini soktu acaba" düşüncesi oldu daha çok
O sırada kızlık soyadıma kadar yazan hesabım...
+1sepide
Ayyyy harika bir haber buMerhaba kızlar Çarşamba günü Dr kontrolüm de Dr bebeğimin kafasının sağ tarafında kitle olduğunu söyledi ama tam da emin olamamıştı pozisyondan dolayı pazartesi tekrar çağırmıştı dün gittim maalesef pozisyonunda değişiklik olmadı için beni başka şehire sevk etti bugün gittim 3 ayrı perinatolog detaylı muayene etti ve kitlenin olmadığını bebeğin çok sağlıklı olduğunu söylediler Allah'ıma şükürler olsun![]()
Çok sevindim canımMerhaba kızlar Çarşamba günü Dr kontrolüm de Dr bebeğimin kafasının sağ tarafında kitle olduğunu söyledi ama tam da emin olamamıştı pozisyondan dolayı pazartesi tekrar çağırmıştı dün gittim maalesef pozisyonunda değişiklik olmadı için beni başka şehire sevk etti bugün gittim 3 ayrı perinatolog detaylı muayene etti ve kitlenin olmadığını bebeğin çok sağlıklı olduğunu söylediler Allah'ıma şükürler olsun![]()
Canım açtım baktım benimde öyle kokulu şaşırdımCanım parfümsüz ama doğal yağdan bir kokusu var. Kapağını açıp bakınca anlayacaksınız ne demek istediğimi. Eğer sizlerinki kokmuyorsa benimkinde bir sıkıntı mı var diye şüpheye düşüyorum şu an![]()
Doktorumda şüphelenmişti sadece emin olmak için başka bı hastaneye sevk etti gerekirse bebeğe emar çekilsin diye çok şükür gerek kalmadıAyyyy harika bir haber buzaten fetalde sıkıntı yoktu pozisyon kaynaklı olduğu bariz belliydi ama için rahatladı canım çok sevindim
![]()
Hiç sorma canım artık son aylara geldim rahatladım dedim boyle birşey çıktı çok Şükür Rabbime bebeğim sağlıklı ya yeterÇok sevindim canım
Boşuna stres yaptırdılar sana da. Bebisin iyi olsun da![]()
Çok şükür çok sevindim canımMerhaba kızlar Çarşamba günü Dr kontrolüm de Dr bebeğimin kafasının sağ tarafında kitle olduğunu söyledi ama tam da emin olamamıştı pozisyondan dolayı pazartesi tekrar çağırmıştı dün gittim maalesef pozisyonunda değişiklik olmadı için beni başka şehire sevk etti bugün gittim 3 ayrı perinatolog detaylı muayene etti ve kitlenin olmadığını bebeğin çok sağlıklı olduğunu söylediler Allah'ıma şükürler olsun![]()
Haklısın canım yaHiç sorma canım artık son aylara geldim rahatladım dedim boyle birşey çıktı çok Şükür Rabbime bebeğim sağlıklı ya yeter![]()
Aynen öyle canım çok şükürHaklısın canım ya
Neyse sonuc önemli. Bugun bir feraha çıkmıştır kalbin..
Sağol canım Allah razı olsunÇok şükür çok sevindim canım![]()
Ben aldım ama çevremde kullanan görmedim hiç gerek var mıydı diye de düşündüm ama içimde kalmasın diye aldımkızlar emzirme yastığını alan var mı
Ben alacağım canımkızlar emzirme yastığını alan var mı
Ay çok sevindim arkadaşım, gözümüz aydınMerhaba kızlar Çarşamba günü Dr kontrolüm de Dr bebeğimin kafasının sağ tarafında kitle olduğunu söyledi ama tam da emin olamamıştı pozisyondan dolayı pazartesi tekrar çağırmıştı dün gittim maalesef pozisyonunda değişiklik olmadı için beni başka şehire sevk etti bugün gittim 3 ayrı perinatolog detaylı muayene etti ve kitlenin olmadığını bebeğin çok sağlıklı olduğunu söylediler Allah'ıma şükürler olsun![]()
Ben aldım canımkızlar emzirme yastığını alan var mı