- 15 Ağustos 2024
- 2.135
- 4.055
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.981
Kuzu öyle de olur ama o zaman hangisini alacağızAy vallahi bende kararsızlıktan bayılacagim
Acaba yenidogan doneminde kelebek kundak kullansak, mesela 2.3.ayda tulum mu alsam. Hem 3-6 olanlardan alırız. Bu da bir fikir olabilir.
Bu da güzel görünüyor hem baya uzun da kullanılır sanki 0-1 yaş dedigine göre. Yenidogan dönemine büyük gelirse de kundakla hallederiz ilk zamanlar.
Bende iste kundak olsa icine ona göre giydirip yatırırız diyorum. En azından kafamiz rahat eder. Tulumlarda ilk zamanlar bebisler ya boğazını sıkacak ya gevşek kalacak diye strese gircez anlasilan hepimiz.Canım bu soru benim de aklımı çok karıştırıyor. İlaysmabel marka kundak alayım diyorum ben de sadece artık. Çünkü düşünüyorum da bizim evin derecesi gece de olsa 23-24 ten aşağı düşmüyor. Hem ilk aylar bebekler sıkı şeyler içinde rahat ediyor. Normal uyku tulumunda rahat hissedemez sanki kendini. Tog değerli alsam da yine kundak şeklinde olanlardan ve 0,5 tog falan alayım diyorum. Gerekirse içine uzun kollu giydiririm
Kuzu öyle de olur ama o zaman hangisini alacağızşimdiden almam lazım ne olur ne olmaz hahaha
Evet haklısın gerçekten bu konuda verilen paraya değer bir ürün olmalı gerçekten kaç tog almayı düşünüyordun sen canımŞimdilik bu ikisi var bende
Ergopouch da listemde ama onun da yorumları çok iyi değil, isterim ki 3.5-4 bin veriyorsam çoğunluk iyi desin hahaha
Bunun altına da fermuar koymuşlar altını değiştirmek için tulumu çıkarmaya gerek kalmaz o yüzden cırt cırt sesi de olmaz ancak üstünü değiştirmek gereken bi durum olursa çıkarmak gerekir. Bi de yeni sezon kısmında 2 tog olanı da yapmışlar bi tane de öyle mi alsam yoksa başka mı alsam bilemedimCanım bu markaya bende baktim alacaklarim arasinda. Sadece kundak mi yoksa bu tulumlu olanlar mi diye kararsızım hala.
Fotografini paylaşabilir misin canim rica etsem yaninda boyunu anlayabilecegimiz birsey ile zahmet olmazsa
Ya işte tulumlari çıkarırken cok uykusu açılıyormus,uzmanlar da gece oldugu bilincinde olsun sessiz ve ışıktan da kısmak gerekiyor diyorlar ya. Kafam karışıyor.
Cocugu cart curt uyandirmasak bari
Atılan hiçbir linkten faydalanamamak
Boy uzunlugu olarakta epey uzun sanki yaza kadar giyer gibi duruyor dimi kuzu ?Bunun altına da fermuar koymuşlar altını değiştirmek için tulumu çıkarmaya gerek kalmaz o yüzden cırt cırt sesi de olmaz ancak üstünü değiştirmek gereken bi durum olursa çıkarmak gerekir. Bi de yeni sezon kısmında 2 tog olanı da yapmışlar bi tane de öyle mi alsam yoksa başka mı alsam bilemedimhttps://www.ninana.com.tr/urun/cilek-desen-kundak-2-tog-kundak bi de 2 tog kalın gelir mi acaba 1 tog olan pek kalın değil
Kuzum ben 1.0 tog düşünüyorumEvet haklısın gerçekten bu konuda verilen paraya değer bir ürün olmalı gerçekten kaç tog almayı düşünüyordun sen canım
Atılan hiçbir linkten faydalanamamakama bana da fikir oluyor alternatiflerine bakıyorum ama bende beğendim bunu
Ben tulum almayı düşünmüyordum aslında ama eşim hava soğuk olcak ya en azından hastane çıkışında giyebileceği bi tane alalım diyordu yeni doğanken zaten hareketli olmuyorlar ya kundak yeter diye düşünüyorum ama bilemiyorumBende iste kundak olsa icine ona göre giydirip yatırırız diyorum. En azından kafamiz rahat eder. Tulumlarda ilk zamanlar bebisler ya boğazını sıkacak ya gevşek kalacak diye strese gircez anlasilan hepimiz.
Senin bu cesaretinnAtılan hiçbir linkten faydalanamamakama bana da fikir oluyor alternatiflerine bakıyorum ama bende beğendim bunu
Kuzu şu ikisine bir baksana müsait oluncaYahu her giriyorum, kafam karıştırıyorsunuz, bunu hiç düşünmedim ben yabir de bu çıktı şimdi babylovee ne demek ortalığı karıştırmak
Canım bende dün gördüm lcw sitesinde emin olamadım alsam mı almasammı şuan 78 kg xl alsam olur herhalde diye düşünüyorum ama dahada kilo alırım sen kaç kg sun kaç beden aldınKızlar lohusa takımları için Miss Dünya Lissa diye bir marka var. Trendyolda hep o karşıma çıkıyor çünkü çok çeşit var. Ben de o markadan şu takımı aldım ama LCW uygulamasından aldım çünkü orada daha ucuz haberiniz olsun
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Pijama Takım - Markalar - 711,99 TL
MİSS DÜNYA LİSSA Lacivert Sabahlıklı Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S000354677-21164www.lcw.com
Ay yeminle almak istiyorum ama bu ayın sonu önümüzdeki ayın ilk haftası gibi taşınacağız eşya yükü olmasın diye taşınmayı bekliyoruzSenin bu cesaretinnal artik birseyler all benden beter çıktın
Bak bende böyle düşünüyorum iste. Cok hareketli olmadigi icin tulum degilde kundak daha kullanışlı olur diyor tecrübeliler de.Ben tulum almayı düşünmüyordum aslında ama eşim hava soğuk olcak ya en azından hastane çıkışında giyebileceği bi tane alalım diyordu yeni doğanken zaten hareketli olmuyorlar ya kundak yeter diye düşünüyorum ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?