• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ay vallahi bende kararsızlıktan bayılacagim 🤦🏻‍♀️
Acaba yenidogan doneminde kelebek kundak kullansak, mesela 2.3.ayda tulum mu alsam. Hem 3-6 olanlardan alırız. Bu da bir fikir olabilir.

Bu da güzel görünüyor hem baya uzun da kullanılır sanki 0-1 yaş dedigine göre. Yenidogan dönemine büyük gelirse de kundakla hallederiz ilk zamanlar.
Kuzu öyle de olur ama o zaman hangisini alacağız 🤣 şimdiden almam lazım ne olur ne olmaz hahaha🙈

Canım bu soru benim de aklımı çok karıştırıyor. İlaysmabel marka kundak alayım diyorum ben de sadece artık. Çünkü düşünüyorum da bizim evin derecesi gece de olsa 23-24 ten aşağı düşmüyor. Hem ilk aylar bebekler sıkı şeyler içinde rahat ediyor. Normal uyku tulumunda rahat hissedemez sanki kendini. Tog değerli alsam da yine kundak şeklinde olanlardan ve 0,5 tog falan alayım diyorum. Gerekirse içine uzun kollu giydiririm
Bende iste kundak olsa icine ona göre giydirip yatırırız diyorum. En azından kafamiz rahat eder. Tulumlarda ilk zamanlar bebisler ya boğazını sıkacak ya gevşek kalacak diye strese gircez anlasilan hepimiz.

Kuzu öyle de olur ama o zaman hangisini alacağız 🤣 şimdiden almam lazım ne olur ne olmaz hahaha🙈
😂😂 ben anama sormaya gidiyorum😂 kundak dedigimde canım anam hemen ben kundak yaparım battaniyesine sararım mis gibi uyur der😂
Uzmanlar da kimmiş 😄🤭

Ay ben toglu tulumu bebem dogduktan sonra alacam galiba ya..
Önce kelebek kundak alcam gibi duruyor 😄

Şimdilik bu ikisi var bende 🌸
Ergopouch da listemde ama onun da yorumları çok iyi değil, isterim ki 3.5-4 bin veriyorsam çoğunluk iyi desin hahaha
Evet haklısın gerçekten bu konuda verilen paraya değer bir ürün olmalı gerçekten kaç tog almayı düşünüyordun sen canım

Kızlar 2 yaşındaki oğlum taklitimi yapıyor evde🤔
bide belini tutmuş göbeği dışına doğru çıkarmış bu annem demek istiyor herhaldi😂

Eklentiler

• IMG_2602.webp
    IMG_2602.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 82
Canım bu markaya bende baktim alacaklarim arasinda. Sadece kundak mi yoksa bu tulumlu olanlar mi diye kararsızım hala.
Fotografini paylaşabilir misin canim rica etsem yaninda boyunu anlayabilecegimiz birsey ile zahmet olmazsa😍
Ya işte tulumlari çıkarırken cok uykusu açılıyormus,uzmanlar da gece oldugu bilincinde olsun sessiz ve ışıktan da kısmak gerekiyor diyorlar ya. Kafam karışıyor.
Cocugu cart curt uyandirmasak bari😂
Bunun altına da fermuar koymuşlar altını değiştirmek için tulumu çıkarmaya gerek kalmaz o yüzden cırt cırt sesi de olmaz ancak üstünü değiştirmek gereken bi durum olursa çıkarmak gerekir. Bi de yeni sezon kısmında 2 tog olanı da yapmışlar bi tane de öyle mi alsam yoksa başka mı alsam bilemedim 🫠 https://www.ninana.com.tr/urun/cilek-desen-kundak-2-tog-kundak bi de 2 tog kalın gelir mi acaba 1 tog olan pek kalın değil

Eklentiler

• IMG_20251015_173921.webp
    IMG_20251015_173921.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20251015_173759.webp
    IMG_20251015_173759.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar ben geldim ama doktor muayne etmedi acilden gelen hamişleri aldılar önümüze 5 kişi öylece kaldık beni taa ayın 22 sine atmış haftaya çarşamba günü bakıcakmış o kadar yoğun yani 5 dk bakıcak alt tarafı bir hafta sonraya sıra veriyor😒 yarında eşimle hastanede olucaz gebe okulunda babalar için eğitim verilicek ona gidicez ondan oncede doktorumun yanına gidicem kan vermiştim sonuçları göstericem neyse düşünmemeye çalışcam bir hafta🥲 salı günüde oğluşumun odası gelicek çok heycanlıyım kötü bişey düşünmemeye çalışıcam inşallah sonuçta iyi olucak 😇🙏

Bunun altına da fermuar koymuşlar altını değiştirmek için tulumu çıkarmaya gerek kalmaz o yüzden cırt cırt sesi de olmaz ancak üstünü değiştirmek gereken bi durum olursa çıkarmak gerekir. Bi de yeni sezon kısmında 2 tog olanı da yapmışlar bi tane de öyle mi alsam yoksa başka mı alsam bilemedim 🫠 https://www.ninana.com.tr/urun/cilek-desen-kundak-2-tog-kundak bi de 2 tog kalın gelir mi acaba 1 tog olan pek kalın değil
Boy uzunlugu olarakta epey uzun sanki yaza kadar giyer gibi duruyor dimi kuzu ?
Güzelmis gercekten.
Sadece, kundak kısmını cırtlamadigimiz durumda kollar açıkta mı kaliyor? O kafami karıştırdı

Atılan hiçbir linkten faydalanamamak 😅😅 ama bana da fikir oluyor alternatiflerine bakıyorum ama bende beğendim bunu 😍

Ben de almadım henüz canım, stoğunu bekliyorum, arkadaş sağ olsun uygulamada var dedi birkaç bedeni bak istersen, uygun bedenin olabilir 🥰

Bende iste kundak olsa icine ona göre giydirip yatırırız diyorum. En azından kafamiz rahat eder. Tulumlarda ilk zamanlar bebisler ya boğazını sıkacak ya gevşek kalacak diye strese gircez anlasilan hepimiz.
Ben tulum almayı düşünmüyordum aslında ama eşim hava soğuk olcak ya en azından hastane çıkışında giyebileceği bi tane alalım diyordu yeni doğanken zaten hareketli olmuyorlar ya kundak yeter diye düşünüyorum ama bilemiyorum 🥹

Kızlar lohusa takımları için Miss Dünya Lissa diye bir marka var. Trendyolda hep o karşıma çıkıyor çünkü çok çeşit var. Ben de o markadan şu takımı aldım ama LCW uygulamasından aldım çünkü orada daha ucuz haberiniz olsun 😘

Canım bende dün gördüm lcw sitesinde emin olamadım alsam mı almasammı şuan 78 kg xl alsam olur herhalde diye düşünüyorum ama dahada kilo alırım sen kaç kg sun kaç beden aldın

Senin bu cesaretinn 😄 al artik birseyler all 😂 benden beter çıktın
Ay yeminle almak istiyorum ama bu ayın sonu önümüzdeki ayın ilk haftası gibi taşınacağız eşya yükü olmasın diye taşınmayı bekliyoruz 😂😂 bebeğimin bile sadece bi takımı var o da belediyenin hamile tebriğinde gönderdiği 😂😂 taşınır taşınmaz siparişlere başlıcam hergün kargo açarım artık 😅😅

Ben tulum almayı düşünmüyordum aslında ama eşim hava soğuk olcak ya en azından hastane çıkışında giyebileceği bi tane alalım diyordu yeni doğanken zaten hareketli olmuyorlar ya kundak yeter diye düşünüyorum ama bilemiyorum 🥹
Bak bende böyle düşünüyorum iste. Cok hareketli olmadigi icin tulum degilde kundak daha kullanışlı olur diyor tecrübeliler de.
Normal togsuz tulumlardan ben aldım canım gün icinde giydiririm diye. Bu uyku esnasında giydirecegimiz şey konusunda kafalarimiz karisti 🤦🏻‍♀️

Şu an en mantıklı bu geldi ya 🙄 2 tog ama ilkbahar sonbahar kış olarak geçiyor, kolları çit çıtlı, alt açarken kolaylık sağlıyor. Bununla ilgili yorumunuz nedir 🌸

Eklentiler

• 1000161042.webp
    1000161042.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000161043.webp
    1000161043.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000161044.webp
    1000161044.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 59
Back
X