- 15 Ağustos 2024
- 2.134
- 4.054
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.961
Ay yeni bakabiliyorum yazılanlaraValla kaç gündür bunun derdine düştüm. Bizim tüm aldıklarımız hurç ve kolilerde ayrılmış halde. Odası 25'i gibi gelecek mecbur o zaman yıkanıp yerleşecek ama gerildim 32'de çantam hazır olmalıydı diye hatta dün eşime dedim hastane çantasına konulacakları çıkarıp yikasak hazırlasak mı en azından diye
Tavşanlı olan çok tatlı duruyor benceKızlar fikir verir misinizoğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi
Ayy arkadaşım aramızda 2 gün görünüyorAy yeni bakabiliyorum yazılanlara☺ ben daha hiçbişey almadım bebek odası ve kıyafete dair. Liste yapıyorum internetten vs bakıyorum favorilere atıyorum ama sırf taşınırken yük olmasın diye almıyorum taşınma sürecimizde kasımın 5-6sını bulacak. (Doğumada 1ay kalmış olacak erken gelmezse)
Yani benim hazırda hiçbişeyim yok dahahepsini evi taşıyıp sipariş vermeyi düşünüyoruz şuan 32.haftaya girmek üzereyim inşallah halledebilirim bende hepsini kısa sürede.
Tabii kuzum bu ay olan gebe okuluna gideceğim büyük ihtimalle orada önerdikleri şeyleri mutlaka paylaşacağımKarar verirsen yazabilir misin canımBen de direkt juno alacaktım olumsuz yorumları duyunca kaldım öyle
Kuzum bende kundak konusunu araştırırken kundakların amacına hizmet etmesi için biraz sıkı olması gerektiğini öğrendim. Benimde kafam kundak ve uyku tulumu konusunda biraz karışık ama muhtemelen gündüz uykuları için ilays mabel in togsuz kundağını alıp içine kalın giydiririm gece de tog değerli uyku tulumu alırım gibi. Ama daha çok üzerine düşünmedim biraz daha araştıracağımKızlar bu arada uyku tulumu konusu açılmışken alan ya da kesin karar veren var mı? Ben kundak gibi olanlardan aldım ama tog değerli kararsız kaldım. Owli alırım diyordum özellikle şu yorum kafamı karıştırdı. Ne alacağız biz
Canım ben yataksız olanından alıp içine kendim yatak almayı düşünüyorum. Pek güvenmiyorum böyle markaların yataklarınaKızlar egebaby beşik alacak olanlarınız
Sade beşik mi alacaksınız, bir de yataklı nevresimli modeli var. Arada 2 bin kadar fark var
Bu eğimli yatak modellerinden konuşmuşsunuz. Kafam karıştı
Kuzu ben de ilays kundak aldım ama tog değerli olanı seçemedim işte. Owli diyordum ama bu yorumlar kafamı karıştırdıTabii kuzum bu ay olan gebe okuluna gideceğim büyük ihtimalle orada önerdikleri şeyleri mutlaka paylaşacağım
Kuzum bende kundak konusunu araştırırken kundakların amacına hizmet etmesi için biraz sıkı olması gerektiğini öğrendim. Benimde kafam kundak ve uyku tulumu konusunda biraz karışık ama muhtemelen gündüz uykuları için ilays mabel in togsuz kundağını alıp içine kalın giydiririm gece de tog değerli uyku tulumu alırım gibi. Ama daha çok üzerine düşünmedim biraz daha araştıracağım
Canım bu markaya bende baktim alacaklarim arasinda. Sadece kundak mi yoksa bu tulumlu olanlar mi diye kararsızım hala.https://www.ninana.com.tr/urun/kiz-bebek-kundak ben bundan aldım canım bugün geldi hatta kumaşı ne çok ince ne çok kalın. Önce fermuarlı yerinden giydiriyorsun sonra kollarını cırt cırtlı yeriyle sarıyorsun. 0-6 ay olarak satılıyor boyu 70 cm. Benim de aklıma takılan cırt cırt kısmı oldu açıp kapatırken ses çıkarır epey
Canım bende kundak konusunda benzer bir şeyi bir markanın açıklamasında okumuştum bana mantıklı geldi açıkcası aşağıya görselini ekliyorum yalnız bana kundak için bu markanın fiyatı biraz fazla geldiği için ilays kundak aldım evimiz kışın sıcak oluyor içine kalın giydirsem üşümez diye düşünüyorumKızlar bu arada uyku tulumu konusu açılmışken alan ya da kesin karar veren var mı? Ben kundak gibi olanlardan aldım ama tog değerli kararsız kaldım. Owli alırım diyordum özellikle şu yorum kafamı karıştırdı. Ne alacağız biz
Kuzum ben de ilays kundak aldımCanım bende kundak konusunda benzer bir şeyi bir markanın açıklamasında okumuştum bana mantıklı geldi açıkcası aşağıya görselini ekliyorum yalnız bana kundak için bu markanın fiyatı biraz fazla geldiği için ilays kundak aldım evimiz kışın sıcak oluyor içine kalın giydirsem üşümez diye düşünüyorum
Kelebek kundaklar daha emniyetli geldi bana nedense ya.Canım ben hem o kelebek kundak gibi olanlardan aldım hem de toglu uyku tulumu alacağım karara veremedim markasına sadece. Bence ikisini de almak lazım
Ay iste mesela bende bi yorumda okudum, biri yazmış ki aşırı boğazını sıkıyor bebegin asla güvenip yatiramadim tulumla demisKızlar bu arada uyku tulumu konusu açılmışken alan ya da kesin karar veren var mı? Ben kundak gibi olanlardan aldım ama tog değerli kararsız kaldım. Owli alırım diyordum özellikle şu yorum kafamı karıştırdı. Ne alacağız biz
Ergopouch yorumları da bu şekildeKelebek kundaklar daha emniyetli geldi bana nedense ya.
Ay iste mesela bende bi yorumda okudum, biri yazmış ki aşırı boğazını sıkıyor bebegin asla güvenip yatiramadim tulumla demis
Yine yine yine ikilemlerrrr
Yaa çok iğrenç beeeYaa hayır yiyenler varmışş. Ben de gebe okulunda duydum ilk, kızlardan biri söyledi instada çıkmış öyle topluluklar varmış. Bak gpt de böyle söylüyor
Canım bu soru benim de aklımı çok karıştırıyor. İlaysmabel marka kundak alayım diyorum ben de sadece artık. Çünkü düşünüyorum da bizim evin derecesi gece de olsa 23-24 ten aşağı düşmüyor. Hem ilk aylar bebekler sıkı şeyler içinde rahat ediyor. Normal uyku tulumunda rahat hissedemez sanki kendini. Tog değerli alsam da yine kundak şeklinde olanlardan ve 0,5 tog falan alayım diyorum. Gerekirse içine uzun kollu giydiririmKızlar, bir soru da benden..
Biz bu uyku tulumunu nerdeyse gruptaki herkes alacagiz galiba tog lu olanlardan yani.
Ama ben biraz gecmis gruplarda araştırdım birazda bu yılki kış annelerinin fikirlerine baktım,
Nerdeyse cogu kullanmamış, kullanissiz bulmuş.
Özellikle yenidoğan döneminde çok sık uyandığı icin bebişler, gece tulumu giydir cikart cocugun uykusunu çok açıyor ve kullanissiz demisler.
Birde ilk 2 3 ay Özellikle bebisler dönme gibi hareketleri yapmadıkları icin cokta elzem degil demisler.
Hı birde 0-3 ay olanlar biraz fazla ufak oluyormus bebisler belki 1 ay bile kullanamamis.
Alınacaksa 3-6 aylik alinmalıymış galiba.
Edindigim bilgileri sizle de paylaşmak istedim belki birilerine fikir olursa
Benim ilk 3 ay icin tog lu olanlardan degil de şu kundak gibi olanlardan mi alsam diye aklım karıştı biraz..
Yenidoğanken tulum sanki bana da biraz zor olacakmış gibi geldi ama owlinin uyku gurusu da biraz kafa karıştırıcı kundak şeklinde düşünüyorsan ergopouch kundakları kaliteli geldi bana fiyatı çok önemli değil dersen incele istersen içine sinen bişey bulursun belkiKuzum ben de ilays kundak aldımuyku tulumu da almak istiyorum, artık fiyatı da 2. Plana attım ama owlinin o yorumları içime sinmedi
Ya burda daha erken görünüyor aslında doktorun verdiği tarih 12aralıkAyy arkadaşım aramızda 2 gün görünüyorhadi bakalım sağ salim her şeyini hazırlayıp sonra bekleyelim minikoları
Ay vallahi bende kararsızlıktan bayılacagimErgopouch yorumları da bu şekildene alacağız biz bu bebeleree
Bu da güzel görünüyor hem baya uzun da kullanılır sanki 0-1 yaş dedigine göre. Yenidogan dönemine büyük gelirse de kundakla hallederiz ilk zamanlar.Şu an en iyi yorum bundaSarebaby Sare Baby Bebek Uyku Tulumu %100 Doğal Pamuk Çift Kat Özel Kumaş Unisex 1.0 Tog - Fiyatı, Yorumları
Sarebaby Sare Baby Bebek Uyku Tulumu %100 Doğal Pamuk Çift Kat Özel Kumaş Unisex 1.0 Tog yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şimdilik bu ikisi var bendeYenidoğanken tulum sanki bana da biraz zor olacakmış gibi geldi ama owlinin uyku gurusu da biraz kafa karıştırıcı kundak şeklinde düşünüyorsan ergopouch kundakları kaliteli geldi bana fiyatı çok önemli değil dersen incele istersen içine sinen bişey bulursun belkibende biraz büyüdükten sonra ergopouch normal uyku tulumu almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?