- 12 Mayıs 2025
- 6
- 29
- 3
- 39
- Konu Sahibi annabelica
- #44.101
Aaa günümüz aynısu gibi akıp geçsin, önce izne ayrılalım sonra eksikleri bitirip sağ salim bebelere kavuşalım
![]()
Evet okul öncesi öğretmeniyimYaa siz de mi öğretmensiniz, branş ne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa günümüz aynısu gibi akıp geçsin, önce izne ayrılalım sonra eksikleri bitirip sağ salim bebelere kavuşalım
![]()
Evet okul öncesi öğretmeniyimYaa siz de mi öğretmensiniz, branş ne![]()
Ayy bayıldım koalalı şeyler zaten favorim kızda tavşana takmıştım şimdi her yer koalaninana.com.tr/urun/kundak-uyku-tulumu-2-tog-koala https://share.google/wv5lwtx4NQn1WsA9j
Bunu aldım canım1.0 tog ile arada kaldım ama o kolsuz bunun kolları isteğe bağlı çıkabiliyordu o yüzden bunu tercih ettim
Üşüme durumunda nasıl oldu pekiBenim iki oğlumda kış bebekleri bende uyku tulumu kullanmadım kundak yaptım hiç de sorun olmadı kızlar kızımda da öyle düşünüyorum
Doğru kuzu yaa unuttum onu. Siz doğumu konuştunuz mu tarih aralığı verdi mi doktorKuzu ama benim kesin sezaryen ona göre de değişebilir![]()
olabilir canım bilmiyorum bakalım şurda 15 güne belli olurBen her Kasım bi indirim farketmiyorum sanki ya. Yükseltip indirim gösteriyorlar gibi
Merhaba aynı haftadayız ve aynı durumdayız. Crp 58 cıktı benim de. İyileşmek üzereyim ama. Neden böyle yüksek anlamadım. Şimdi nasılsınızKızlar bu boğaz ağrısı acısı döneminde CRP baktıranınız oldu mu benim 54 çıktı. Geçen hafta da 11 di zaten. Doktorum antibiyotik başlayın kbb polikliniğine de başvurun yazdı. Ama asm de kan verdiğim için dünkü sonuç bugün çıkmış. Bugün düne göre çok daha iyiyim. İlaç da kullanmak istemiyorum. LAgopen dedi günde 2 tane. Siz neler yaptınız CRP bakıldı mı bu süreçte size hiç??
Maşallahları vardı cnm hiç üşüme sıkıntısı yaşamadım iç zıbın ve normal çıtçıtlı tulum ve kundak hep bu şekilde yaptım ben şubat doğumlu oğlumun biri digeride ekimin sonuÜşüme durumunda nasıl oldu peki
Normal ince tulum giydiriyordum canım battaniye de sadece bacağına örtüyorum derece kulllanmıyorum ama peteğin sıcaklığı 40- 45 derece oluyor havanın sogukluguna göre arttırıyorum bide bebekler ilk aylarda çok sık uyanıyorlar ben her emzirmeye kalktığımda bebeğin üşüyüp üsümediğini kontrol ediyordumKundak içini nasıl giydiriyordun canım ve kaç derecelerde tahmini oda
Ay ben de 2 tog alicam galiba en kotu icine ince bi zibin giydirir oyle uyuturum baktik ki kalin geldininana.com.tr/urun/kundak-uyku-tulumu-2-tog-koala https://share.google/wv5lwtx4NQn1WsA9j
Bunu aldım canım1.0 tog ile arada kaldım ama o kolsuz bunun kolları isteğe bağlı çıkabiliyordu o yüzden bunu tercih ettim
Yok kuzu bizimkisi gittiği yere kadar olacak heraldeDoğru kuzu yaa unuttum onu. Siz doğumu konuştunuz mu tarih aralığı verdi mi doktor
Ayy az kalmış senin haftanda ilerde bana göreYok kuzu bizimkisi gittiği yere kadar olacak heraldeBenim hedefim 37, anladığım kadarıyla doktorun da 36. Haftaya gideceğim bi sorayım bakalım ne diyecek
Aldığı şeyler öyle görünüyor olabilirim
2 bin farkı ben yazmadım ama kendi sitesinde yataksız satılıyor kuzum ben direk ordan öyle alcamGeri gidip bulamadım kim yazdı egebaby yataksız 2 bin fark var diyeel kaldır pilisss. Yataksız satıyorlar mı? Öyleyse bende yataksız alacam
Kanka yataksız var mı ben bulamadım2 bin farkı ben yazmadım ama kendi sitesinde yataksız satılıyor kuzum ben direk ordan öyle alcam