- 10 Haziran 2024
- 2.436
- 3.510
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #44.341
teşekkür ederiz teyzesibabylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii
hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko
bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala
Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap
annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş
babylovee @ugurluceyli benim normal çıkan şekerim @Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.
suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diye
göbüşün hakikaten çok büyümüş
Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda
sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin
@mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?
@incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?
Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorumkasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.

romantik benim oğlum kızı olan romantik sarışın damat isteyen yazsın

evet ya bir haftada böyle büyüdü ben daha son haftalarımızı düşünemiyorum