- 16 Eylül 2024
- 8.615
- 8.336
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #44.361
Uyursam aklim bakamadiklarimda kalacakGidimde biraz uyuyayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyursam aklim bakamadiklarimda kalacakGidimde biraz uyuyayım![]()
Çok sağol canım hemen arkadaşıma iletiyorum inşallah bir boşluk bulabilirMerhaba Ocak annelerindenim burayı da takip ediyorum yardımcı olmak için yazmak istedim. Orkun beye devamlı gidiyorum ben arkadaşınız poliklinik sekreterlerine durumu söylerse kayıt açar yardımcı olurlar hangi gün poliklinik yapıyor onu öğrensin mutlaka o şekilde gitsin. Ama en az 2-3 saat beklemeyi göze alsın ben randevu aldığım halde 2 saatten önce muayene olamadım hiç çok yoğun doktor bey.
İlk kızım da kızıldı doğduğunda. Bu da öyle olacak herhaldeAy maşallahtosuncuka havuç suyu yaramış kendide kilo almış
turuncu çıkacak çocum elizabeth tudor gibi
![]()
Çok şükür canım gelişimi çok iyi dedi doktorum tam günüyle uyumlu çıkıyor gelişimi. Suyu da halledeceğiz inşallahCanım gelişimi güzel olsunsuyunun iyi olmasi sevindirici emeklerinin karşılığını almışsın
çok sevindim kuzum.
Amin inşallah odalarımız sahiplerine kavuştu, evlerimize yeni birileri geliyo çokkk heyecanlıAhahhao bos odalar simdi masallar ülkesi gibi olacak renkli , mis bebek kokulu, bebek kahkahalı
sağlıkla kullanalım...
Aaa ayniii. Bu sabah benimde oyle cikti aclik tokluk![]()
O zaman haklisin bende sorun benim yememde saniyordum. 2 dilim tam bugday tost ekmegi yedim bu sabah mesela. Tost ekmekleri de minnak dilimdir bilirsiniz. Ama 138 çıktı![]()
Ogle yemegi saatim geldi kalkiyim da vuruyim insülinimi![]()
Kuzu uğrayabilirsen bebekhouse bi git biz bugün oraya gittik son bir kez daha bakalım diye cybex easy twist 2 ve cloud t isize pusete karar verdik. Zaten en baştan bunu düşünmüştük sonra ben doona ya baktım epey bir süre. Doona hala çok mantıklı geliyor yeni versiyonu çıkmış ona baktım biraz ağır geldi bebek içindeyken taşımam zor olur diye Cybex e karar verdik. Priam, mios filan tabi çok güzel ama biz uçak seyahati yapacağımızı da düşünerek hafif ve kompakt olsun diye easy twist 2 ye karar verdik. Böyle bir durum olmasa maxi cosi leona 2 de benim çok hoşuma gitmişti gerçekten çok şık ve tok bir araba sürüşü de çok iyiSorma şekerim çocuğumun puseti yok resmenKalbim cybex priam da kaldığı için tip olarak başka bişey beğenemiyorum
Ona da okadar para vermek istemiyorum hem de ağırmış hafif istiyorum. Bide gidip deneyemiyorum ya
Bu haftada 30dklık kaçamağı hastaneye 5dk mesafede bebekhouse var belki oraya giderim iyi hissedersem, yada eşime annemlere vericem o görevi
Önerilerinize açığım. Sen mios almıştın, maxi cosi leona 2 ler var, cybex eezy twist 2 var, kraftlar var hatırladığım
Oh süper ya. Valla güzel haberler almak icin doktorlarin ağzına bakıyoruz o moddayizÇok şükür canım gelişimi çok iyi dedi doktorum tam günüyle uyumlu çıkıyor gelişimi. Suyu da halledeceğiz inşallah![]()
Eline sağlık, güle güle kirletin ozamanCanım sağol duramadım maalesef baktım 3 gündür kafamda sildim gitti![]()
Sizinde eşyalarınız hayırlı olsun canımbebek arabası bebek doğar doğmaz şart değil ama pusetini tek kullacaksan lazım tabi
Aynen benim de canım sertlikte oluyo, 2 kez bu ağrılarla gitmiştim doktorumuza hiçbişey çıkmadı, normal olduğunu anlayınca pskolojik rahatladım uzanıp geçmesini bekliyorumCanım benim de arada kasıklarımda ağrı oluyor, sanki kemiklerm böyle sıkışıyor hissi oluyor, geçiyor ama akşamları bazen karnım da sertleşiyor uzanıyorum geçiyor![]()
Oy bin şükür mekanın sahibi geliyorAmin inşallah odalarımız sahiplerine kavuştu, evlerimize yeni birileri geliyo çokkk heyecanlı
Bende öyle kahvaltıda 2 yumurta, 2 buğday ekmekli kaşarlı tost zeytin yedim bukadar. Oyüzden hafta ilerledikçe daha çok dikkat etmeliyizz.
Öğlen yemeğimde ilk kez kızım balıkla tanıştı bugünmidemden ötürü hiç yiyemiştim. Balık yemek pskolojik iyi hissettirdi sanki çok vitamin almışım gibi
![]()
Haftasonu denetmeye göndericem inşallah arabaları kuzum, benim istediğim özellikler de onlar fazlası değil, geçen de 20bin civarına düşmüştü sepete atmıştım bırakmıştımKızlar ebe bir şey anlatmıştı gene doğuma geliyor ama açılma çok değil diye git evde geçir bu vakti falan diyorlar o ara çocuk normal pozisyonda neyse gidiyor bu da açılma olsun diye pilates topuyla çalışıyor ama yayılmak yerine hareketi yanlış yapıp zıplıyor. Sabah doğuma gidiyor sancıyla bebek ters dönmüş sezaryene giriyor. Bu 39. Haftada oluyor düşünün. Ben şey demiştim ne zamana kadar dönebilir diye
Hahahaha deli kuzu bildiğim kadarıyla isteyen oraya cup koysun diye. Mesela ben en başta bir sütyen aldım ebebekten denemek için dediğiniz gibiydi benim de uç belli olunca cup koydum orası tuttu
Kuzum ben başından beri Maxi cosi leona 2 dedim ve onu aldım en son.
Çift yönlü kullanım, tam yatış, tek elle kapatma ya da yatırma, büyük tekerlek, çoklu yatış pozisyonu, ayarlanabilir yükseklik, uzatılabilir sırt yüksekliği var. Bunlar benim aradığım özelliklerdi ve bu özelliklere sahip arabalar maalesef çok ağır geliyordu bana. Ta ki leonayı görene kadar. Aşırı hafif ve manevraları çok iyi. Geçen bir arkadaşım geldi o 2 çocuk büyüttü, denedi ve ben salakmışım kaç yıldır hantal araba kullanıyorum dedi onun joie arabası. Ay keşke video atabilsem ya. Kuzu bul beni video atayım sana olmazsa instadan falan ya
Ya bugün 2 müdür yardımcısına sordum alabilirsin rapor düşmez izninden dedi yine bir ikilik bunu net nereden öğrenebiliriz ya
Benim de ikinci seçeneğim cybex easy twisttiKuzu uğrayabilirsen bebekhouse bi git biz bugün oraya gittik son bir kez daha bakalım diye cybex easy twist 2 ve cloud t isize pusete karar verdik. Zaten en baştan bunu düşünmüştük sonra ben doona ya baktım epey bir süre. Doona hala çok mantıklı geliyor yeni versiyonu çıkmış ona baktım biraz ağır geldi bebek içindeyken taşımam zor olur diye Cybex e karar verdik. Priam, mios filan tabi çok güzel ama biz uçak seyahati yapacağımızı da düşünerek hafif ve kompakt olsun diye easy twist 2 ye karar verdik. Böyle bir durum olmasa maxi cosi leona 2 de benim çok hoşuma gitmişti gerçekten çok şık ve tok bir araba sürüşü de çok iyi
sepide bu arada skiphop un attığım o çantasını da görme şansım oldu cidden baya hoşuma gitti o çanta yaa onu alıcam ben
sirinm kuzu kesinlikle zıplama hareketi hiç doğru değilmiş
annabelica oyy büyümüş prenses
suyu da iyi çıkmış çok sevindim kuzum
![]()
Aa süper siz de karar vermişsinizKuzu uğrayabilirsen bebekhouse bi git biz bugün oraya gittik son bir kez daha bakalım diye cybex easy twist 2 ve cloud t isize pusete karar verdik. Zaten en baştan bunu düşünmüştük sonra ben doona ya baktım epey bir süre. Doona hala çok mantıklı geliyor yeni versiyonu çıkmış ona baktım biraz ağır geldi bebek içindeyken taşımam zor olur diye Cybex e karar verdik. Priam, mios filan tabi çok güzel ama biz uçak seyahati yapacağımızı da düşünerek hafif ve kompakt olsun diye easy twist 2 ye karar verdik. Böyle bir durum olmasa maxi cosi leona 2 de benim çok hoşuma gitmişti gerçekten çok şık ve tok bir araba sürüşü de çok iyi![]()
sepide bu arada skiphop un attığım o çantasını da görme şansım oldu cidden baya hoşuma gitti o çanta yaa onu alıcam ben
sirinm kuzu kesinlikle zıplama hareketi hiç doğru değilmiş
annabelica oyy büyümüş prenses
suyu da iyi çıkmış çok sevindim kuzum
![]()
Bana niye mios dedin o zamanBenim de ikinci seçeneğim cybex easy twisttihayırlı olsun kuzumm
Merhaba sayfaya yazmıyorum ama grubu takipteyim :)) bende geçen sizlerin konuşması üzerine araştırma yaptım kendi kurumumun ik’sı ile görüştüm yıllık izin ve rapor kullanamazsın dediler. Bende yıllık izinlerimi saklıyordum kışın kullanırım diye mecbur almak zorunda kaldım. Farklı kurumlarda çalışan arkadaşlarıma da sordum onlar da kullanılmıyor dediKızlar ebe bir şey anlatmıştı gene doğuma geliyor ama açılma çok değil diye git evde geçir bu vakti falan diyorlar o ara çocuk normal pozisyonda neyse gidiyor bu da açılma olsun diye pilates topuyla çalışıyor ama yayılmak yerine hareketi yanlış yapıp zıplıyor. Sabah doğuma gidiyor sancıyla bebek ters dönmüş sezaryene giriyor. Bu 39. Haftada oluyor düşünün. Ben şey demiştim ne zamana kadar dönebilir diye
Hahahaha deli kuzu bildiğim kadarıyla isteyen oraya cup koysun diye. Mesela ben en başta bir sütyen aldım ebebekten denemek için dediğiniz gibiydi benim de uç belli olunca cup koydum orası tuttu
Kuzum ben başından beri Maxi cosi leona 2 dedim ve onu aldım en son.
Çift yönlü kullanım, tam yatış, tek elle kapatma ya da yatırma, büyük tekerlek, çoklu yatış pozisyonu, ayarlanabilir yükseklik, uzatılabilir sırt yüksekliği var. Bunlar benim aradığım özelliklerdi ve bu özelliklere sahip arabalar maalesef çok ağır geliyordu bana. Ta ki leonayı görene kadar. Aşırı hafif ve manevraları çok iyi. Geçen bir arkadaşım geldi o 2 çocuk büyüttü, denedi ve ben salakmışım kaç yıldır hantal araba kullanıyorum dedi onun joie arabası. Ay keşke video atabilsem ya. Kuzu bul beni video atayım sana olmazsa instadan falan ya
Ya bugün 2 müdür yardımcısına sordum alabilirsin rapor düşmez izninden dedi yine bir ikilik bunu net nereden öğrenebiliriz ya
Tanıştır mutlaka canım sana çok iyi gelecek, çok sağlıklı beslemişsin gibiOy bin şükür mekanın sahibi geliyor
Bak ayni seyleri yemisiz nerdeyse ben arti olarak 2 degil 1 yumurta yemişim ve zeytinsiz kahvalti tuzdan dolayi ama sekerler yuksek.. az once oglen aclik 101 cikti.. yani kelimeler kifayetsiz...birazdan tokluk bakcam bari o düşük ciksa...
Oh sifa olsunben henuz tanistiramadim oglusumu balıkla yaa. Benimde yemem lazim. Bom vitamin girmis tabi mis miss
![]()
Biz bundan sonra her hafta cuma günü balık günümüz yapmaya karar verdikTanıştır mutlaka canım sana çok iyi gelecek, çok sağlıklı beslemişsin gibievett şekerlere kaçamaklara ara öğünlere dikkatt
Ayyy biz de her pazar yiyoruz ben de kendimi super anne gibi hissediyorum ogluma iyi bakiyorum diye 1 baliklaBiz bundan sonra her hafta cuma günü balık günümüz yapmaya karar verdikgeçen hafta konuşmuştuk ya ben o gün akşam gidip yedim
![]()
Kaçıncı haftadasin canım şuanKızlar 1615 gram 42 cm olmuş bebitom. Suyu baya artmış. Hala mükemmel olmasa da öncekine göre çok çok iyi dedi. Havuç suyuna devam edecekmişim![]()