• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Günaydın kızlarr 🌸
Sabah sabah maşallahınız var 😍
difembahyaa difembahyaa @Peripellas maşallah miniklere yaa büyümüşler sağlıkla🩷🩵 çok sevindim. Difemcim bana multivitaminli demir vermişti hafif kaşınmıştım, şimdi solgarın sadece demirini kullanıyorum ara ara korkumdan hergün almıyorum, henüz bişey olmadı 🙏

@suuuduru68 kapı süsü de çikolatalar da çok tatlı 😍

Yaaa bimi patlatmışsınız ben unuttum poffff 🙃 neyse eğer kalırsa akşam eşimi gönderirim 😅 yürüme mesafesinde yok bim annemi gönderemem

Bakayım canım ya, damardan alsam dedim, sen zor olanı istiyorsun dedi, korkma dedi, tansiyon daha tehlikeli, o yüzden iç demirini dedi 🥲

Aç karna zeytinyağı içildi. Kahvaltıda iki bardak kefir içildi. Duphalac şurup içildi 🤣 pancarla kayısıyı da yaparsam bu sefer kızlar ishale nasıl çözüm buldunuz diye sorabilirim akşama doğru 😂

Duphalac çözüyor aslında canım, doğum sonrası kullanmıştım ben de onu hatta bayağı işimi görmüştü, sınırları bayağı zorlamışsın sen 🤣

Bakayım canım ya, damardan alsam dedim, sen zor olanı istiyorsun dedi, korkma dedi, tansiyon daha tehlikeli, o yüzden iç demirini dedi 🥲
Gastrocu da multivitaminler etkileşim yapar daha çok etkiler dedi. Sen bilirsin tabi doktorun bilir 😊 iyot damlasını da ayrıca tek verdi yine, iyotta önemliymiş. Bu hafta sade iyot damlası ve sade demire başladım yani.

Eklentiler

• 1000148256.webp
    1000148256.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 11
Memede uyutmaktan çok korkuyorum ben canım sen tecrübelisin sana sormak istiyorum bu çünkü bende bi travma gibi bişey. Bizim memlekette bir kadın bebeğini emzirirken boğmuştu kadın çok şişkoydu. Neyse Allah korusun bu yüzden ben çocuktum o zamanlar ama hala aklımda kalmış. Bebeğimi emzirirken doyduğunu , sütün yettiğini yada uyuduğunu anlayacak mıyım ?
Çok minikken yatarak emzirmedim kuzum oturarak emzirdim ama büyüdükçe refleksleri gelişince yatırıp emzirdim. Ben kendi bırakana kadar memede tutuyordum. Saatle falan emzirmedim. Memelerim şişince veriyordum🤣 kucağında zaten aranmaya başlıyor ıh mıh yapıyor anlıyorsun meme istediğini. Ben biraz içgüdüsel emzirdim sanki ya ne bileyim kötü bişey düşünmek istemiyorum hiç

Kızlar günaydın,

Doktordan geliyoruz, kızçem 1436 gr 39 cm olmuş 🫠 esniyordu ve gözleri açıktı kızlar 😍 çok tatlıydı, her şey yolunda şükür, bir de demir kullanmak lazım dedi 😒 bir şey olmaz diyor ama içime sinmiyor işte, biz de durumlar böyle
Günaydın canım maşallah kilo boy çok çok iyi bak senin iştahın açıldıkça ona yaramış devamm 🤭😍😍
Ya gözleri açık nasıl oluyor merak ediyorum geçen uygulamadan bana bildirim geldi anne artık gözlerimi açabiliyorum diye 🤣🤣 oğlumda hiç göz açık denk gelmemiştim ultrasonda 🤣

Ya evet, aa canım seninle aynı günümüz senin geçen hafta nasıldı boyu ve kilosu 🥳

Normalde bana fertamir veriyordu hep herhalde yine onu yazmıştır bence bakmadım daha ama 🥲
Canım bence kullan sende sezeryan olacaksın doğum sonrası çok güçsüz kalırsın.
Kullanınca karaciğerini falan etkileyip etkilemediğini görmek için tahlil verir takip edersin durumunu canım

Back
X