- Konu Sahibi annabelica
- #44.961
Bence 2-4 al kalın ama deneyimli annelerimiz daha iyi bilirKıslar peki 2-4 alayım mı yoksa 4-6![]()

Bak perili bu tulumu aldım geldi bu da çok güzel kuzumm perili görünce aklıma sen geliyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 2-4 al kalın ama deneyimli annelerimiz daha iyi bilirKıslar peki 2-4 alayım mı yoksa 4-6![]()
linkle aşkooBence 2-4 al kalın ama deneyimli annelerimiz daha iyi bilir
Bak perili bu tulumu aldım geldi bu da çok güzel kuzumm perili görünce aklıma sen geliyosun
Eki Görüntüle 3660175
Başla canım dediyse ben de başladım mecburen karaciğer için kan veriyorum zaten 2 haftada 1, yine kontrollü gideriz napalımEvet doktor da öyle dedi canım. Korkarak başlayacağım sanırım![]()
Aynen valla kuzum yaşayan bilirGeçen hafta ben de öyleydim kuzum korkunç bişey gerçekten. Her adımımda gözümden yaş geliyordu artık. Ama birden iyileştim. Bebeğim hep baş geliş duruyor pozisyonu da aynı aslında ama anlamadım. İnşallah seninki de geçer hemen. Yaşayan bilir fena bi acı![]()
Geldim geldimjavairia nerdesin huuu
Yine bir farklı doktor görüşü ikilemimizGünde kaç adet dedi aşkım peki ? Damardan olan niye zormuş![]()
Kanka kötü yani 2 kere aldımYine bir farklı doktor görüşü ikilemimizaynı konuşsalar dişimi kırcam
Ama muhtemelen damardan bir anda yükseldiği içindir difem e bu uygun olmayabilir ondan demiştir![]()
Dokusu çok güzel, 2-4 aldım ben büyüklügü de gayetlinkle aşkoo
İyiyiz canım, sen nasılsın, aktif olmadığını görünce merak ettikGeldim geldimannemle kardeşim geldi memleketten bakamadım hiç buraya nasılsınız kızlarcım
![]()
Ben izmir de yaşıyorum canım mahalle olarakta bebek çocuk sayısı o kadar az ki buna güvenip 11 de gittim ama yok yine olmadıZaten toplamda 3 tane gelmişti canım 9 u 2 geçe bitmiştir o![]()
Bizim durum özel kuzum oyüzden merak etme ki benim ki dedi heran verebilirim damardan diye zararı yok yaniKanka kötü yani 2 kere aldım![]()
Ay böyle alınan şeylerden tecrübe olması denenmesi ne kadar güzel ya , hepimize fikir oluyorDokusu çok güzel, 2-4 aldım ben büyüklügü de gayet Eki Görüntüle 3660180 iyi
![]()
Mayoral Kadife Kız Bebek Tulum 2704 0/18 Ay - Fiyatı, Yorumları
Mayoral Kadife Kız Bebek Tulum 2704 0/18 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Annemi görünce ağrılarım hafiflediİyiyiz canım, sen nasılsın, aktif olmadığını görünce merak ettik![]()
Ya bide benimki arasınıda kısa tutunca 1 hafta arayla, ankastrem tuttuBizim durum özel kuzum oyüzden merak etme ki benim ki dedi heran verebilirim damardan diye zararı yok yani
Oy maşallah büyümüş oğluşun canımOğluşum 1210 gr 36 cm olmuş çok şükür sağlıklıve tabi ki yine poposunu görüp geldik
![]()
Kızlar günaydın,
Doktordan geliyoruz, kızçem 1436 gr 39 cm olmuşesniyordu ve gözleri açıktı kızlar
çok tatlıydı, her şey yolunda şükür, bir de demir kullanmak lazım dedi
bir şey olmaz diyor ama içime sinmiyor işte, biz de durumlar böyle
Bunları yaşayan kızlar çoğaldı kanka aramızda tek değilsinAnnemi görünce ağrılarım hafifledivalla ağırlaştım mide bulantılarım kusmalarım geri geldi vajina kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor bana göre penguen anneme göre ördek gibi yürüyorum
adım attıkça canım yanıyor ama normaldir herhalde yarın kontrolümüz var
vakit bulursam okuyacağım hepsini
![]()
Sırt kemiklerini say say ezberledik bir de arada tek kulağını gösteriyor sağolsunOy maşallah büyümüş oğluşun canımpoposu neyinize yetmiyor bu cocugun söyle bi bana
canım sonunda gittin mi bebisini görmeye çok sevindim gelişimi güzel baya kilosu falan maşallah. Hep güzel haberler alalım..
KesinlikleeeAy böyle alınan şeylerden tecrübe olması denenmesi ne kadar güzel ya , hepimize fikir oluyor![]()
Kulağını ye annesiii cips niyetineSırt kemiklerini say say ezberledik bir de arada tek kulağını gösteriyor sağolsun![]()