• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kıslar peki 2-4 alayım mı yoksa 4-6 😍
Bence 2-4 al kalın ama deneyimli annelerimiz daha iyi bilir🥰
Bak perili bu tulumu aldım geldi bu da çok güzel kuzumm perili görünce aklıma sen geliyosun 😊
1000148274.webp

Geçen hafta ben de öyleydim kuzum korkunç bişey gerçekten. Her adımımda gözümden yaş geliyordu artık. Ama birden iyileştim. Bebeğim hep baş geliş duruyor pozisyonu da aynı aslında ama anlamadım. İnşallah seninki de geçer hemen. Yaşayan bilir fena bi acı 😕🙏
Aynen valla kuzum yaşayan bilir 🥲 gercekten fena bir ağrı. Bende uzun zamandir var ama sanırım artik sürekli oldugu icin iyice beni zorlamaya basladi iyice hassaslasti

İyiyiz canım, sen nasılsın, aktif olmadığını görünce merak ettik😍
Annemi görünce ağrılarım hafifledi😍 valla ağırlaştım mide bulantılarım kusmalarım geri geldi vajina kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor bana göre penguen anneme göre ördek gibi yürüyorum 😅 adım attıkça canım yanıyor ama normaldir herhalde yarın kontrolümüz var 😍😍 vakit bulursam okuyacağım hepsini🌸🌸

Oğluşum 1210 gr 36 cm olmuş çok şükür sağlıklı ♥️ ve tabi ki yine poposunu görüp geldik😂
Oy maşallah büyümüş oğluşun canım 😍 poposu neyinize yetmiyor bu cocugun söyle bi bana 😁
Kızlar günaydın,

Doktordan geliyoruz, kızçem 1436 gr 39 cm olmuş 🫠 esniyordu ve gözleri açıktı kızlar 😍 çok tatlıydı, her şey yolunda şükür, bir de demir kullanmak lazım dedi 😒 bir şey olmaz diyor ama içime sinmiyor işte, biz de durumlar böyle
😍😍canım sonunda gittin mi bebisini görmeye çok sevindim gelişimi güzel baya kilosu falan maşallah. Hep güzel haberler alalım..

Annemi görünce ağrılarım hafifledi😍 valla ağırlaştım mide bulantılarım kusmalarım geri geldi vajina kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor bana göre penguen anneme göre ördek gibi yürüyorum 😅 adım attıkça canım yanıyor ama normaldir herhalde yarın kontrolümüz var 😍😍 vakit bulursam okuyacağım hepsini🌸🌸
Bunları yaşayan kızlar çoğaldı kanka aramızda tek değilsin 🥲🥲 yârın güzel haberlerini bekliyoruz 😍

Oy maşallah büyümüş oğluşun canım 😍 poposu neyinize yetmiyor bu cocugun söyle bi bana 😁

😍😍canım sonunda gittin mi bebisini görmeye çok sevindim gelişimi güzel baya kilosu falan maşallah. Hep güzel haberler alalım..
Sırt kemiklerini say say ezberledik bir de arada tek kulağını gösteriyor sağolsun😂😂

Back
X