• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Günaydın canım maşallah kilo boy çok çok iyi bak senin iştahın açıldıkça ona yaramış devamm 🤭😍😍
Ya gözleri açık nasıl oluyor merak ediyorum geçen uygulamadan bana bildirim geldi anne artık gözlerimi açabiliyorum diye 🤣🤣 oğlumda hiç göz açık denk gelmemiştim ultrasonda 🤣

Ya evet, yakaladı kilosunu🤗 küçüktü sürekli, kız çok komikti aniden gözlerini açtı açık haini gördüm ama doktor fotoğraf alamadan yüzüne eline getirdi 🥹 ben de görmedim ya oğlumda bunu ilk defa gördüm 😍 esniyordu sürekli

Ya evet, yakaladı kilosunu🤗 küçüktü sürekli, kız çok komikti aniden gözlerini açtı açık haini gördüm ama doktor fotoğraf alamadan yüzüne eline getirdi 🥹 ben de görmedim ya oğlumda bunu ilk defa gördüm 😍 esniyordu sürekli
Ay aşkım bizimki dümdüz yatıyor hiç öyle hareketler yapmıyor ya 🥹😍😍 en son gittiğimizde hatta elini asla çekmedi yüzünden

K _Kestane_ senin kızın elbiselerini gördükçe kızım erkek bebek gibi gelmeye başladı gözüme 🤣🤣🥹🥹 😍😍😍
Benim kızımın da bir tane bile elbisesi yok 😅
Ya ben zaten ileriki aylar için pek bir şey almıyorum şu anda. 0-3 ay azıcık da 3-6 odaklıyım hep o yüzden çok da bir kıyafetimiz yok aslında. Yıkama ütüleme işleri zor oluyor diyor ya kızlar benim hiç zor olmayacak bence 😅

Ay aşkım bizimki dümdüz yatıyor hiç öyle hareketler yapmıyor ya 🥹😍😍 en son gittiğimizde hatta elini asla çekmedi yüzünden

Ya yerim yerim 😍 hepsi de çok tatlı, bizimkinin de hep eli yüzünde hiç doğru düzgün fotoğrafı yok doğunca göreceğiz, duduşları aynı babası ama 😍 onlar bir göründü bir ara

Benim kızımın da bir tane bile elbisesi yok 😅
Ya ben zaten ileriki aylar için pek bir şey almıyorum şu anda. 0-3 ay azıcık da 3-6 odaklıyım hep o yüzden çok da bir kıyafetimiz yok aslında. Yıkama ütüleme işleri zor oluyor diyor ya kızlar benim hiç zor olmayacak bence 😅
Aşkım bendede o 😂😂 hep 3 aya kadar odaklanmışım gerisi yok😂

Aşko ben kaçırdım mı peki damardan almaya ne dedi? Senin 1-2 ayda yükselteceğin şeyi damardan olan 2 kere alsan yükseltiyor

Canım bana dedi ki; sen zor olanı istiyorsun, tavsiye etmiyorum damardan almayı lütfen başlayalım demire dedi 😒 korkma bırakırsın hemen dedi ama işte ne yapayım ya korkuyorum üff

Back
X