• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hepimizde durum ayni bence. Baska yerlerine baksa da anlamiyoruz ki😅 kulakta görmüşsünüz yeterrr 😅

Kuzum bende tahin yiyorum sürekli bakalim insallah faydasini görürüz.
Muz üzerine döküp yiyorum. Sizin gibi pekmez yiyemiyor bu gariban😅 benim aldigim tahinde cifte kavrulmus olandan markasini hatirlamiyorum ama baya yogun güzel birsey çıktı. Faydasini görüyoruzdur umuyorum ki
İçine koyduğum pekmez oranı %5 bile değildir benimde pek aram yok pekmezde dut pekmezi tercih edilmeliymiş bir de avakado demişti benim dr onu yedim baya. Yağlı ve şekersiz ye gitsin sende 😅

Kızlar bugün kontrole gelmiştim ben de kasılmalar için ve ta daaa oğlum ilk kez anasına acıdı ve yüzünü gösterdi 🤣😍

Burnunu plasentaya dayaması ve o minik burnuşunun ezilmesi peki 🥹🧿🧿

Eklentiler

• cff20c7b-67b0-452a-8e7d-775c8055bebc.webp
    cff20c7b-67b0-452a-8e7d-775c8055bebc.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
Hassas dönemdesin oyüzden hepsi canım, az daha sabır az daha dayan. Annenlerin vize işleri ne oldu
Haber yok henüz.telegram gruplarından takip ediyorum.10 Haziran'da basvuranların randevusu gelmiş.bizimkiler 16 Haziran'da basvurmustu.yetişirler inşallah
Ciger geliştirici yükseltebiliyormus.stresliyim de tabi etkisi olmuş olabilir.meyve falan yerim de tatlı yemiyim birkaç gün

Canlar şimdi çıktım 🌸
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cm 😍 tek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik 🙈
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindim 😍 hoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükür 🥳 Tahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Ay maşallah ya baya büyümüş oğluşun🧿😍🌸

Maşallah canım, çok sevindim 🥰 Sağlıkla ilerlesin, banada coraspirin için 36. haftaya kadar devam dedi 🥰 çok şükür canım sürecin hep böyle kolay olsun inşallah 😍
Corasprin beni endişelendiriyordu, sen de böyle yazınca içim rahatladı 😍
Çok şükür canımm maşallahh çok sevindim kocamann olmuş yaaa😍😍💚💚 Sen de çok hoplama zıplama topla yanlış hareketler yapma 🥰
Daha da kıpırdamam 🤣
Canım benim cok sevindim ne güzel haberler😍 maşallah kiloda almış.
5 Hafta daha rahatsin hadi bakalim. Hazirliklar icin acele etmene gerek kalmadi🥲
Ay evet ya üstümden yük kalktı, ay sonuna hazırız ins😍
Oh süper, gözün aydın🤗🧿benimki de 32de 1900küsür çıktı.beklemiyordum sevindim.ufak tefek diyordu doktor hep..vaktinde gelirse 3leri aşar demek ki
Ay amin inşallah arkadaşım sağ salim gelsinler vakitlice😍 bir anda hesapladı şu an 3200 görüyorum doğumu diye 🤣 sevindim valla çünkü ben 5'e yakın doğmuşum 🤣

Ayy sorma bu tost konusu da kanayan yaram resmen.. saglikla yavrumu dogurayim, bir gün 1 ekmekten tost yapip yicem ya😅😅
Simdi yapsam da 2 ince dilim ekmekle yapip yiyebiliyorum en fazla. O da yetmiyor ki🥲
Yaninda yumurta peynir domates salatalık birsuru ıvır zıvırla desteklemem lazım.
Ama dedigin seyleri balık haric hep yiyorum kuzum.
İnsülin kullandığım icin biraz böyle gidiyor bence bebegimin kilosu.
Dediğin gibi yanında yumurta peynir yesen doyarsın aslında balıkta tüketmeye çalış bebiş için çok faydalı 🌸

Ciğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam
Canım ciger gelistiricinin icinde şeker oluyor çünkü normal birsey sekerinin yükselmesi. Bir süre insülin verebilirler merak etme. Korkacak birsey yok. Hassassin tabiki anliyoruz seni ama bunlarin tamami vucudunu dengede tutmak icin.
Bak ben hergun 4 defa vuruyorum igne, gunde nerdeyse 8 kere seker ölçüyorum. Bunlarin hepsi igne ile. Ve ben igneden korkup bayilan biriyim.. iste hersey bebeklerimizin iyiligi sagligi vaktinde saglikla dogmasi icin..
Canımmm, neden öyle bir etkisi oldu ki, kıyamam ya, geçecek tüm bunlar inşallah 🙏
Kuzum kortizon var ciger gelistirici ignede. O da sekeri yükseltiyor. Aslinda normal bir etki.

Canlar şimdi çıktım 🌸
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cm 😍 tek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik 🙈
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindim 😍 hoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükür 🥳 Tahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Gör bak 3200 ü çok rahat geçer maşallah canım her şey yolunda şükür 🥰🥰

İçine koyduğum pekmez oranı %5 bile değildir benimde pek aram yok pekmezde dut pekmezi tercih edilmeliymiş bir de avakado demişti benim dr onu yedim baya. Yağlı ve şekersiz ye gitsin sende 😅
Avokado benim en büyük düşmanım aslinda😅 az öğürmedim onun yüzünden husumetliyim onunla😅 ama tabiki yiyorum yeniden basladim son 1 haftadir falan. Aa dut pekmezim var tamam yiyeyim onunla😬 tatli yemeye yer falan aramıyorum ne alakasi var ya😅

Ciğer geliştirici iğne kan şekerini yukseltti. Aclık tokluk kontrol edilenlere ben de eklendim. İnsülin yaptılar.hic acıtmayan bişiy aslında ama güç bela ikna oldum.onda da bir suru agladım.hormonların da etkisi var ama normal halim de bu.iğneden hoşlanmıyorum. Kan sekeri ölçümünde de ağlayacaktım utanmasam
Sabır canım hepsi ikinizinde iyiliği için :(
Ciğer geliştirici iğnenin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum

Avokado benim en büyük düşmanım aslinda😅 az öğürmedim onun yüzünden husumetliyim onunla😅 ama tabiki yiyorum yeniden basladim son 1 haftadir falan. Aa dut pekmezim var tamam yiyeyim onunla😬 tatli yemeye yer falan aramıyorum ne alakasi var ya😅
Ahah afiyet olsun löp löp et olsun bebişe😍 dr bana 3,5 kg altı doğar bu benim tahminim dedi. 3 kg 3.1 falan bekliyorum dedi. Ama bunlara hiç takılmıyorum kızımda doğuma 10 dk kala 2900 ölçtüler 3300 doğmuştu sağlıklı olsunlarda doğunca topaç yapacağız hahah🤣🤣

Back
X