- 16 Eylül 2024
- 8.726
- 8.510
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #44.981
Ne yedin nee benimde oglusuma kilo aldirmam lazım teyzesiiBüyüyorlar gerçekten canımyediklerim işe yaramış demek ki
çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yedin nee benimde oglusuma kilo aldirmam lazım teyzesiiBüyüyorlar gerçekten canımyediklerim işe yaramış demek ki
çok şükür
Günde kaç adet dedi aşkım peki ? Damardan olan niye zormuş![]()
Başla canım dediyse ben de başladım mecburen karaciğer için kan veriyorum zaten 2 haftada 1, yine kontrollü gideriz napalımen azından 1 gün içip 1 gün içmeyiz napalım
Evet canım tansiyon önemli Allah korusun, sürekli ölç onu. Benim ki normal tansiyon sorunum yok ama ben de günde 3 4 kez ölçüyorum. Aslında çok şükür hepsinin tedavisi önlemi var yeter ki erken farkedilsinEvet canım öyle yaparım olmadı, içeceğim ama mecburen karaciğer içinde kan vereceğim dediğin gibi o olsa iyi tansiyondan daha çok korkuyor doktorum kesinlikle yükselmemeli dedi![]()
Ne yedin nee benimde oglusuma kilo aldirmam lazım teyzesii![]()
Evet canım tansiyon önemli Allah korusun, sürekli ölç onu. Benim ki normal tansiyon sorunum yok ama ben de günde 3 4 kez ölçüyorum. Aslında çok şükür hepsinin tedavisi önlemi var yeter ki erken farkedilsin![]()
Kızu reçete yazdıysa e nabızda reçetelerim kısmında hangi ilacı yazdığını görebiliyorsunBilmiyorum canım, ecz daha gitmedim ama yüksek ihtimal daha önce verdiği gibi sabah akşam vermiştir, toz şeklinde vermişti ilaçları o zaman da, istemedi damardan iştetavsiye etmiyorum dedi, neden hocam dedim sen dahada pimpiriklenme dedi sadece
![]()
Ay benimki de zayıftı 3 haftadır her gün 4-5 kaşık karıştırılmış tahin pekmez yiyorum işe yaramış ama bence tahinin marka önemi çok yediğim tahinde gerçekten susam tadı alıyorum çavuşoğlu markası online bulup almıştım bir dene canımNe yedin nee benimde oglusuma kilo aldirmam lazım teyzesii![]()
Bi arkadaş için soruyorum deseydinBilmiyorum canım, ecz daha gitmedim ama yüksek ihtimal daha önce verdiği gibi sabah akşam vermiştir, toz şeklinde vermişti ilaçları o zaman da, istemedi damardan iştetavsiye etmiyorum dedi, neden hocam dedim sen dahada pimpiriklenme dedi sadece
![]()
Kızu reçete yazdıysa e nabızda reçetelerim kısmında hangi ilacı yazdığını görebiliyorsun![]()
Ay benimki de zayıftı 3 haftadır her gün 4-5 kaşık karıştırılmış tahin pekmez yiyorum işe yaramış ama bence tahinin marka önemi çok yediğim tahinde gerçekten susam tadı alıyorum çavuşoğlu markası online bulup almıştım bir dene canım
Amin amin inşallah canım, bin şükürSürekli ölçüyorum canım, benim de yoktu aslında gebelikte çıkıyor, çok tuhaf gerçekten yaAllah’ ım süreci çok iyi getirdik, inşallah böyle devam etsin
Evet bizde çavuşoğlu alıyoruz cidden buram buram kokuyorAy benimki de zayıftı 3 haftadır her gün 4-5 kaşık karıştırılmış tahin pekmez yiyorum işe yaramış ama bence tahinin marka önemi çok yediğim tahinde gerçekten susam tadı alıyorum çavuşoğlu markası online bulup almıştım bir dene canım
Çok şükür canımAmin amin inşallah canım, bin şükürHepimizin gebeliği çok kıymetli, kendine özgü. Biz bu süreci gerek geçmişteki kaybımızla gerek sağlık problemlerimizle birkaç kişi olarak biraz daha zor geçirenlerdeniz, sonumuz güzel olacak inşallah
Gönülden inanıyorum
Ben gram hesabı, hafta hesabı yapmaktan 27yi geçeyim yaşam sınırını geçsin razıyımlardan buralara geldim
Kolestaz için evde ilaç hazırken bin şükür yaşamadım, dikiş yerinde. Buraya kadarki süreç için bile nekadar şükretsem az
![]()
Bi arkadaş için soruyorum deseydin![]()
Kanka hangi platformda alıyorsunuzEvet bizde çavuşoğlu alıyoruz cidden buram buram kokuyor
Canım kaşar ceviz muz balık bunlara ağırlık ver özellikle kahvaltıda bol kaşarlı tost yap kendineNe yedin nee benimde oglusuma kilo aldirmam lazım teyzesii![]()
Amin amin inşallah canım, bin şükürHepimizin gebeliği çok kıymetli, kendine özgü. Biz bu süreci gerek geçmişteki kaybımızla gerek sağlık problemlerimizle birkaç kişi olarak biraz daha zor geçirenlerdeniz, sonumuz güzel olacak inşallah
Gönülden inanıyorum
Ben gram hesabı, hafta hesabı yapmaktan 27yi geçeyim yaşam sınırını geçsin razıyımlardan buralara geldim
Kolestaz için evde ilaç hazırken bin şükür yaşamadım, dikiş yerinde. Buraya kadarki süreç için bile nekadar şükretsem az
![]()
Maşallah aşkımCanlar şimdi çıktım
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cmtek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindimhoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükürTahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.