• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Günde kaç adet dedi aşkım peki ? Damardan olan niye zormuş 😦

Bilmiyorum canım, ecz daha gitmedim ama yüksek ihtimal daha önce verdiği gibi sabah akşam vermiştir, toz şeklinde vermişti ilaçları o zaman da, istemedi damardan işte 😣 tavsiye etmiyorum dedi, neden hocam dedim sen dahada pimpiriklenme dedi sadece 🤭

Başla canım dediyse ben de başladım mecburen karaciğer için kan veriyorum zaten 2 haftada 1, yine kontrollü gideriz napalım ☺️ en azından 1 gün içip 1 gün içmeyiz napalım

Evet canım öyle yaparım olmadı, içeceğim ama mecburen karaciğer içinde kan vereceğim dediğin gibi o olsa iyi tansiyondan daha çok korkuyor doktorum kesinlikle yükselmemeli dedi 🥲

Evet canım öyle yaparım olmadı, içeceğim ama mecburen karaciğer içinde kan vereceğim dediğin gibi o olsa iyi tansiyondan daha çok korkuyor doktorum kesinlikle yükselmemeli dedi 🥲
Evet canım tansiyon önemli Allah korusun, sürekli ölç onu. Benim ki normal tansiyon sorunum yok ama ben de günde 3 4 kez ölçüyorum. Aslında çok şükür hepsinin tedavisi önlemi var yeter ki erken farkedilsin 🙏

Ne yedin nee benimde oglusuma kilo aldirmam lazım teyzesii🥲

Canım, düzenli aslında bir şey yemedim. Şu var ben başından beri 3 ana, 3 ara öğün yapıyorum, biraz tatlıya düştüm ondan olmuş olabilir, sen tatlı yemediğin içinde kilo almıyor canım, ben hep yeşillik, protein ağırlıklı besleniyorum, bir de meyveye düştüm. Çok meyve yedim, balık da yiyorum bu arada, çok severim balığı zaten 😍 Sabah klasik kahvaltı yapıyorum. Tek yumurta yiyorum ama kolestrolüm yükselmişti çünkü yumurtaı azalttım ben, avokado yiyorum yarım( her sabah değil) tahin pekmez çok yedim, o da şöyle %90 tahin, %10 pekmez, bu oranda canım, tahmin ediyorum sen de bunları yiyorsun 🌷

Evet canım tansiyon önemli Allah korusun, sürekli ölç onu. Benim ki normal tansiyon sorunum yok ama ben de günde 3 4 kez ölçüyorum. Aslında çok şükür hepsinin tedavisi önlemi var yeter ki erken farkedilsin 🙏

Sürekli ölçüyorum canım, benim de yoktu aslında gebelikte çıkıyor, çok tuhaf gerçekten ya 🥺 Allah’ ım süreci çok iyi getirdik, inşallah böyle devam etsin

Bilmiyorum canım, ecz daha gitmedim ama yüksek ihtimal daha önce verdiği gibi sabah akşam vermiştir, toz şeklinde vermişti ilaçları o zaman da, istemedi damardan işte 😣 tavsiye etmiyorum dedi, neden hocam dedim sen dahada pimpiriklenme dedi sadece 🤭
Kızu reçete yazdıysa e nabızda reçetelerim kısmında hangi ilacı yazdığını görebiliyorsun 😉

Ne yedin nee benimde oglusuma kilo aldirmam lazım teyzesii🥲
Ay benimki de zayıftı 3 haftadır her gün 4-5 kaşık karıştırılmış tahin pekmez yiyorum işe yaramış ama bence tahinin marka önemi çok yediğim tahinde gerçekten susam tadı alıyorum çavuşoğlu markası online bulup almıştım bir dene canım

Bi arkadaş için soruyorum deseydin :-)

Kızu reçete yazdıysa e nabızda reçetelerim kısmında hangi ilacı yazdığını görebiliyorsun 😉

Baktım canım düşmemiş oraya ama mesaj gelmiş bana, orada sadece coraspirin var, ben doktora bana verdiğiniz hiçbirini içmedim dedim belki o yüzden yazmadı, evde var diye ev dolu cidden ilaç hiçbirini kullanmadım ama hep aldık 🥲

Ay benimki de zayıftı 3 haftadır her gün 4-5 kaşık karıştırılmış tahin pekmez yiyorum işe yaramış ama bence tahinin marka önemi çok yediğim tahinde gerçekten susam tadı alıyorum çavuşoğlu markası online bulup almıştım bir dene canım

Bizim burada bir yer var susamı koyuyorlar, direkt sıcacık çekiyorlar ve sen görüyorsun, şişeye doldurup veriyor, ondan almıştım, bir de çok seviyorum resmen aşeriyorum tahin pekmezi ahahaha 😅

Sürekli ölçüyorum canım, benim de yoktu aslında gebelikte çıkıyor, çok tuhaf gerçekten ya 🥺 Allah’ ım süreci çok iyi getirdik, inşallah böyle devam etsin
Amin amin inşallah canım, bin şükür 🙏 Hepimizin gebeliği çok kıymetli, kendine özgü. Biz bu süreci gerek geçmişteki kaybımızla gerek sağlık problemlerimizle birkaç kişi olarak biraz daha zor geçirenlerdeniz, sonumuz güzel olacak inşallah 🥰 Gönülden inanıyorum 🥹🥹 Ben gram hesabı, hafta hesabı yapmaktan 27yi geçeyim yaşam sınırını geçsin razıyımlardan buralara geldim 🥲🥲 Kolestaz için evde ilaç hazırken bin şükür yaşamadım, dikiş yerinde. Buraya kadarki süreç için bile nekadar şükretsem az 🥹🥹

Evet bizde çavuşoğlu alıyoruz cidden buram buram kokuyor

Amin amin inşallah canım, bin şükür 🙏 Hepimizin gebeliği çok kıymetli, kendine özgü. Biz bu süreci gerek geçmişteki kaybımızla gerek sağlık problemlerimizle birkaç kişi olarak biraz daha zor geçirenlerdeniz, sonumuz güzel olacak inşallah 🥰 Gönülden inanıyorum 🥹🥹 Ben gram hesabı, hafta hesabı yapmaktan 27yi geçeyim yaşam sınırını geçsin razıyımlardan buralara geldim 🥲🥲 Kolestaz için evde ilaç hazırken bin şükür yaşamadım, dikiş yerinde. Buraya kadarki süreç için bile nekadar şükretsem az 🥹🥹
Çok şükür canım :nazar::KK200:

Bi arkadaş için soruyorum deseydin :-)

Doktor da bıktı. Aaa aşıyı sordum, senin sağlık ocağı niye aramadı seni dedi, aradılar hocam dedim, sen onada kılıf bulmuşsundur dedi 🫠 bir daha aramadı ama dedim, iyi çalışmıyorlar dedi, ben öneririm, söylerim ısrar etmem sana dedi 🥹 bir dozun var mıydı evet dedim, sen bilirsin, yaptır istersen dedi 😇😌

Canlar şimdi çıktım 🌸
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cm 😍 tek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik 🙈
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindim 😍 hoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükür 🥳 Tahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.

Ayy çok duygulandım, gerçekten tam olarak bu süreç 🥹 ilk hedef 32 dedi doktorum ama inanıyorum 36’ yı göreceğiz inan bana dedi 🤗 inşallah ya 😇

Canlar şimdi çıktım 🌸
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cm 😍 tek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik 🙈
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindim 😍 hoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükür 🥳 Tahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
Maşallah aşkım 😍🧿🧿 her şey yolunda çok şükür 🙌 🫶
Kaç haftada bir çağırdı şimdi?

Back
X