• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Alamadım şehir hastanesinde öyle çıkınca ben biraz panik yaptım şu merkezde ki nev hastanesine geldim orda Ayşegül diye bi doktor hanım vardı burda da nst ye girdim yine yüksek çıktı serum takıldı serımdan sonra bi daha ölçecekler bakalım
Sen normalde şans hanıma mı gidiyorsun canım hala

Kuzum ben şunları aldım
Var ya bence sen çocuğun 0-2 yaş alışverişini tamamladın maşallah eksiğin kalmamıştır 🥰

Yatış önerdi burdaki doktor da bu gece yatış yapacağım ilaç verip bi serum daha vericez dediler
Gözlem altında kal bakalım, takip etsinler. aksi bir durum olduğunda hemen müdahale edilir en azından.ama ciddi bir şey yoktur.
Ben de bugün bebeğin hareketlerini az hissettim diye nst istedim doktorlardan.sonra da akıntım oldu.onu da haber verdim.ay her seyden korkar oldum.bi daha muayene ettiler sorun yok, su gelmemiş

Hanımlar benimde nst de sancım çıktı serum takılacak şimdi sonra tekrar ölçülecek dua istiyorum sizden daha çok erken :(
Canım çok geçmiş olsun yatış olması en iyisi evde olsan en ufak bi kasılmada panik olacaksın orda düzenli takip ederler hiç olmazsa.sen sakin ol,Rabbim yardımcın olsun sayfada tek tük başladı artık bunlar buda anormal bir durum olmadığını gösteriyor diğer her şey yolunda ise korkulacak bir şey yoktur 🥰

Canım merhaba geç oldu ama benim boğazlarımd ağrı vardı zaten yutkunmakta falan zorluk çekiyordum. Doktorum ilaç verdi 2,5 gün antibiyotik kullandım. 1 hafta sonra 6 küsüre düşmüştü CRP
Geçmiş olsun yani griple artmış demek ki degil mi.. Ben bundan üç hafta önce on günlük bi antibiyotik kullanmıstım o yüzden fazla gelie diye şimdilik yazmadı. Takip edelim üç gün sonra yine crp bakalım dedi. Dut kurusu suyu içiyorum. 🙁

Canim masalah güzel almis kilosunu. Benimde oğluşum alsin kilosunu ya 🙏🙏

Yaa bende aşırı nefes darlığı cekiyorum 🙁 baya nefesim tıkanıyor durmadan durmadan nefessiz kaliyorum gece ayri gündüz ayri nefessizim.
Alıcak alıcak inşallah annesi
artık cok cabuk buyuyorlar masallah🥰
cook heyecanlıym asiri merak ediyorum kızımı

Çok sevindim kuzum okuyamadım mesajları seni merak edip baktım. 2 kilo olmuş senin tontik de maşallah vaktinde de gelecek 😍😍
Oyy inşallah kuzum, tek duam hepimiz sağlıcakla vakitli kavuşalım yavrularımıza 🤍🍀
Yatış önerdi burdaki doktor da bu gece yatış yapacağım ilaç verip bi serum daha vericez dediler
Arkadaşım inan hastanede olmak içini daha çok rahatlatır, evde panik olmaktansa. Yarın çok daha iyi olacaksın, dualarımız seninle 🤍
Var ya bence sen çocuğun 0-2 yaş alışverişini tamamladın maşallah eksiğin kalmamıştır 🥰
Hahahahaha kuzu az önce diyorum ki bu çocuğun sanki hiç alt üst takımı yok ona mı baksam biraz da 🤣 şu oda gelsin her şey dökülsün ortaya da ona göre 🙈

Kızlar helpppp çok fenayım, ağlıyorum artık karnımın ağrısından sancısından duramıyorum. Bişey olacak diye de korkuyorum 😕Bu duphalac günde max ne kadar önerdi doktorunuz sirinm sirinm Ve diğer kullanan arkadaşlar ?
Canımmm ishal mi oldun yoksa hala kabizdan miii?
Ben bir ölçü icmemle tuvalete çıktım zaten o yüzden devamını içmedim

Hahahahaha kuzu az önce diyorum ki bu çocuğun sanki hiç alt üst takımı yok ona mı baksam biraz da 🤣 şu oda gelsin her şey dökülsün ortaya da ona göre 🙈
Yok bence sen aldıklarını unuttun çünkü ne zaman bi şeyin konusu geçse ben aldım diyip link atıyorsun 🤣 dediğin gibi dolabı falan gelsinde çıksın ortaya her şey 🤣

Yok bizim Sındırgıya kadın doğum doktoru atandı normalde yoktu yıllardır. ben balıkesir merkez uzak olduğu için sjndırgıdan devam etmiştim
Anladım canım iyi yapmışsın git gel zor olurdu. Bugün sancıları düşürürler dinlenince hiçbişeyin kalmaz hiç merak etme ❤️❤️

Kızlar helpppp çok fenayım, ağlıyorum artık karnımın ağrısından sancısından duramıyorum. Bişey olacak diye de korkuyorum 😕Bu duphalac günde max ne kadar önerdi doktorunuz sirinm sirinm Ve diğer kullanan arkadaşlar ?
Bence acile git lavman yapılıyorsa hamilelere sana da yaparlar ne zamandır sıkıntı çekiyorsun rahatlarsın gaz olunca nasıl sancı çekiyoruz senin daha kötü şuan durumun geçmiş olsun inşallah rahatlarsın. 🙏
Kızlar geçmiş olsun güzel haberler alıp bize getirin inşallah hepimiz vaktinde doğuralım 🙏🌸

Back
X