• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Canımmm ishal mi oldun yoksa hala kabizdan miii?
Ben bir ölçü icmemle tuvalete çıktım zaten o yüzden devamını içmedim
Kabızlık canım çıkamıyorum tuvalete, ağrı sancı öldürdü bugün beni. Yetmedi bir ölçü bana, ikinciyi içsem mi diye sorayım dedim sizlere. Tuvalette de çok uzun süre beklemek istemiyorum, korkuyorum da. Ayy fena bişeymiş bu durum ya 🤕

Kabızlık canım çıkamıyorum tuvalete, ağrı sancı öldürdü bugün beni. Yetmedi bir ölçü bana, ikinciyi içsem mi diye sorayım dedim sizlere. Tuvalette de çok uzun süre beklemek istemiyorum, korkuyorum da. Ayy fena bişeymiş bu durum ya 🤕
Kuzu ben bir kere öyle oldum çok çok fenaydı seni çok iyi anlıyorum kuru kayısıyı sıcak suya koydum biraz yumuşayınca kayısıları yedim suyu içtim tuvalete gidip ayaklarımın altına tabure alıp biraz oturdum hiç zorlamadan sadece oturdum ama. Sonra çıktım bi yarım saat sonra yine gittim o zaman halloldu çok şükür 🙌

Bence acile git lavman yapılıyorsa hamilelere sana da yaparlar ne zamandır sıkıntı çekiyorsun rahatlarsın gaz olunca nasıl sancı çekiyoruz senin daha kötü şuan durumun geçmiş olsun inşallah rahatlarsın. 🙏
Kızlar geçmiş olsun güzel haberler alıp bize getirin inşallah hepimiz vaktinde doğuralım 🙏🌸
Sağol canım yaa hiç lavman yapmadım da yaptırmadım da korku sardı şu an 🙁 dünden beri sıkıntı yaşıyorum ama gerçekten zor bişeymiş bu, hiç böyle kabız olduğumu bilmem.

Yok normal 32. Hafta kontrolüne gitmiştim doktor nst istemese haberimiz yoktu sancıdan çünkü hiçbir belirtim yok sancıyla alakalı
Açılman vs yoksa rahim ağzı da kapalıysa yalancı kasılmalardır kuzu okuduğum kadarıyla artık yavaş yavaş başlıyormuş çok geçmiş olsun tekrar

Ah canımm seni çok iyi anlıyorum, ben ağladım en son su içinde kalmıştım 1 saat tuvaletteyim eşim diyor çık artık ıkınma zararı olacak vs. çıksam çıkamıyorum kalsam yapamıyorum.kanama olunca en son yazdım doktora duphalac dedi ve hemen çözdü

Kuzu ben bir kere öyle oldum çok çok fenaydı seni çok iyi anlıyorum kuru kayısıyı sıcak suya koydum biraz yumuşayınca kayısıları yedim suyu içtim tuvalete gidip ayaklarımın altına tabure alıp biraz oturdum hiç zorlamadan sadece oturdum ama. Sonra çıktım bi yarım saat sonra yine gittim o zaman halloldu çok şükür 🙌
Ayy ne güzel bir kayısıyla çözmüşsün sen canım. Ben de her tuşa bastım ama kayısıyı daha yeni yedim. Yarım ölçü daha duphalac içeyim bakim başka şansım kalmadı

Kızlar helpppp çok fenayım, ağlıyorum artık karnımın ağrısından sancısından duramıyorum. Bişey olacak diye de korkuyorum 😕Bu duphalac günde max ne kadar önerdi doktorunuz sirinm sirinm Ve diğer kullanan arkadaşlar ?
Çok geçmiş olsun. Doktorum bana sabah akşam 1 kez tok karnına şeklinde yazdı. Yani 2 kez kullanmakta bir sakınca yok sanırım

Ah canımm seni çok iyi anlıyorum, ben ağladım en son su içinde kalmıştım 1 saat tuvaletteyim eşim diyor çık artık ıkınma zararı olacak vs. çıksam çıkamıyorum kalsam yapamıyorum.kanama olunca en son yazdım doktora duphalac dedi ve hemen çözdü
Yaa aynı durumdayım işte ben de, dozu artıracağım mecbur deneyeceğim artık 🤷🏻‍♀️ ayy Allah yardımcımız olsun ya tüm sistemlerimiz alt üst, bağırsaklarımız nerelere çıktı o da haklı 🙂

Sağol canım yaa hiç lavman yapmadım da yaptırmadım da korku sardı şu an 🙁 dünden beri sıkıntı yaşıyorum ama gerçekten zor bişeymiş bu, hiç böyle kabız olduğumu bilmem.
Çok iyi anlıyorum seni ama kabızlık istenmeyen bir durum ben ameliyat olurkenn doktor sakın kabız olma dedi her gün bende kuru erik ve bol su içiyorum korkudan sende bugünü atlatırsan dikkat edersin bundan sonra zaten ister istemez kasıyoruz kendımızı ya bana da yapılmadı ama kaynatama yapılmıştı enjektörle sıvı veriyorlar eşine yaptırıyorlar çok çekinirsen içinde ki sıvıyı veriyor 10-15 dk sonra yumuşama olup rahat bir şekilde işini hallediyorsun

Yaa aynı durumdayım işte ben de, dozu artıracağım mecbur deneyeceğim artık 🤷🏻‍♀️ ayy Allah yardımcımız olsun ya tüm sistemlerimiz alt üst, bağırsaklarımız nerelere çıktı o da haklı 🙂
Canım 2 ölçü de içen varmış hep olmamak kaydıyla. Bir de eğer çıkamazsın ki bence mutlaka çıkacaksın bu gece ama ilacı sabah aç karnına iç öyle daha etkiliymiş

Çok iyi anlıyorum seni ama kabızlık istenmeyen bir durum ben ameliyat olurkenn doktor sakın kabız olma dedi her gün bende kuru erik ve bol su içiyorum korkudan sende hallerin mi bugünü dikkat edersin bundan sonra zaten ister istemez kasıyoruz kendımızı ya bana da yapılmadı ama kaynatama yapılmıştı enjektörle sıvı veriyorlar eşine yaptırıyorlar çok çekinirsen içinde ki sıvıyı veriyor 10-15 dk sonra yumuşama olup rahat bir şekilde işini hallediyorsun
Aayyy eşime hayatta yaptıramam bunu ben daha çok çekinirim 😅inşallah gerek kalmaz ama ya artık erik kayısı hiç bırakmam ben de senin gibi

Canım 2 ölçü de içen varmış hep olmamak kaydıyla. Bir de eğer çıkamazsın ki bence mutlaka çıkacaksın bu gece ama ilacı sabah aç karnına iç öyle daha etkiliymiş
Ben bugün tok içmiştim, ama aç içersem bence de daha etkili olur. Yarın sabaha kalırsa bu iş öyle yapayım. 2 ölçünün hayrını görmeyi bekliyorum şu an 🙂

Anladım canım. Sen bolca yat. Yumusama varsa kalkmazsan süreyi biraz uzatabilirsin sanki yatarak.
Rahim agzin normal doguma musait demek ki tabiki tercih senin ama tercihen sezeryan istiyorsa yine konus doktorunla sonucta zorla degil senin hangisini istedigine bağlı
4 kiloyu geçmezse normal deneyelim dedi ben hep sezaryena şartlamıştım kendimi ama şimdi normal doğuma döndüm gibi 😄

Vallla bende aynı durumdaydım çözümü kendi vurmuş olduğum turşuda buldum hergün turşu yiyorum ve çok iyi bagırsak çalıştırıyor şükür atlattım

Back
X