• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Kızlar 2 gündür kadın doğum hast annemin yanında kalıyorum ameliyat oldu rahmi tüpler vs komple alındı
Acaba acile gitsem usg var mıdır bakarlar mı bebişe hala hissetmedim 18+1
Annecigine çok çok geçmiş olsun benim anneminde alınmıştı hepsi biran önce toparlanır inşallah 🙏🏻 Bebek hareketleri 21.haftadan sonra hissedenler var doktorlarda bunun normal olduğunu söylüyor ama bahaneyle baktirabilirsin🤭

Canlarım selam bayadır yazmıyordum yarın 16+0 olacağız çok mutluyum hep korkularla geçirdim haftaları geçen seneden düşüğüm olduğu için ama geçiyor zaman hala ailelere söylemedik (anneler hariç) 😂

Sıkıntı yaşayan arkadaşlar için dua edeceğim Allahın izniyle içini ferah tut hiçbişey olmayacak kuzum orange3752 orange3752 bebeğin sağlıklı merak etme benim hislerim kuvvetlidir♥️ olumlu düşün bol dua et bizi bilgilendir sonuç düşük risk olacak korkma🙏
inşallah öyle olur bebişim sağlıklıdır ❤️

Merhaba, nasılsın şimdi? Sağ bel kemiğimde 1 gün boyunca ağrı oldu benim de, ertesi gün geçmeseydi doktora gidecektim. Umarım senin de geçmiştir.
Bugün daha iyiyim geçti sayılır ama ben buldum neden olduğunu. Uyurken kendimi kasıyorum sanirim sırt üstü yatmamak ya da sola yatmaya çalışmak gibi kendimi zorluyorum sanırım bugünde sırt ağrısı ile uyandım. Hamile yastığı sipariş edeceğim. Onunla birlikte bu sıkıntılarım da gitmiş olur diye düşünüyorum.

Kızlar merhabalar bugün doktor randevum vardı 20+4 oldum bugün. Randevu saatim erken diye doktora giderken bisey yemedim ultrasonda sırtı dönüktü eli yüzündeydi oglusumun açken poz vermiyor 🤣🤣🤣yinede zorda olsa pozları yakaladı doktorum çok şükür💙
Boyu 24 cm 440 gr olmuş 🧿
Ben 16 .haftadan beri pıt pıt hissediyordum çok kibardı perşembe günü hareketleri bi anda kuvvetledi hareket ettikçe karnımda dıştan şekil oluyor çok güzel biseymis🧿🙏🏻🫠

Selam kızlarr bizim de dün 16. Hafta kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür🙏🏻 İlk defa 3 boyutlu yüzünü gördük oğlumuzun çok güzel bir şeymiş🥹 Bu arada gece nefes darlığı göğüs sıkışması sırt ağrısıyla uyanıp bir süre yatamadım hiç başına gelen oldu mu?

Kızlar folik asite devam ediyor musunuz? Folbiol kullanıyordum doktor kesmemişti. 19. haftada onun yerine folik asit de içeren bol takviyeli bir şey yazdı. Sorun şu ki ben hap yutamıyorum bu da kapsül şeklinde bunu hiç yutamıyorum. Söylemiştim de yutabileceğim bir şey yazdı diye düşündüm. Ne yapsam bilemedim.

Kızlar folik asite devam ediyor musunuz? Folbiol kullanıyordum doktor kesmemişti. 19. haftada onun yerine folik asit de içeren bol takviyeli bir şey yazdı. Sorun şu ki ben hap yutamıyorum bu da kapsül şeklinde bunu hiç yutamıyorum. Söylemiştim de yutabileceğim bir şey yazdı diye düşündüm. Ne yapsam bilemedim.
12den beri multivitamin kullanıyorum içerisinde folik asit de var

Kızlar ben mesajları takip edemedim. Konuşulmuş olabilir ama çare arayan varsa diye yazmak istedim.
Aşırı şekilde mide yanmalarım oluyordu; o kadar ki kusacak gibi oluyordum. Antiasit denilen ilaçları da çok kullanınca etkisizleşmeye başlayıp şikayetler eskisinden fazla olabiliyormuş. O yüzden doktorum fazla içmemeye çalış dedi. Ben de doğal çözüm ararken aşırı lezzetli ve fayda eden bir tarif buldum; muz, (kavrulmamış veya az kavrulmuş) tahin, hakiki bal.
Hem tadı çok güzel hem de inanılmaz bir şekilde çok azalttı yanmaları.
Tabii ki aç karnına tüketip üzerinden yarım saat geçmesini bekleyin🤗

Kızlar ben mesajları takip edemedim. Konuşulmuş olabilir ama çare arayan varsa diye yazmak istedim.
Aşırı şekilde mide yanmalarım oluyordu; o kadar ki kusacak gibi oluyordum. Antiasit denilen ilaçları da çok kullanınca etkisizleşmeye başlayıp şikayetler eskisinden fazla olabiliyormuş. O yüzden doktorum fazla içmemeye çalış dedi. Ben de doğal çözüm ararken aşırı lezzetli ve fayda eden bir tarif buldum; muz, (kavrulmamış veya az kavrulmuş) tahin, hakiki bal.
Hem tadı çok güzel hem de inanılmaz bir şekilde çok azalttı yanmaları.
Tabii ki aç karnına tüketip üzerinden yarım saat geçmesini bekleyin🤗
Of saatlerdir asit fışkırıyor resmen boğazım tahriş oldu. Tahin yedim olmadı gaviscon içtim olmadı. Dayanamıyorum ilk defa bu kadar yoğun yanma yaşıyorum. İçim yanıyooor 🥴

Back
X