- 23 Ekim 2024
- 6.670
- 11.382
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.121
Hayata şu şekil tutunsam tamamCan hıraş biçimde konudan kopmadı helal olsun
Ay maşallah grubumuzun ilk tarihi belli olduBende değiştireyim konuyu 8 Aralık pazartesi doğuma alınıyorumgün sayıcam artık
Benim ikincim çok rahat geçmişti ilkindeYa maşallah, güzel geçecek inşallah, benimde ikinci olacak inşallah, biraz ben de endişeniyim
Canımmm sağlıkla gelsin ne kadar erken belli olmuş tarihinBende değiştireyim konuyu 8 Aralık pazartesi doğuma alınıyorumgün sayıcam artık
Teşekkür ederim canım benden önce kim doğuracak acabaAy maşallah grubumuzun ilk tarihi belli oldu
3. Gebelik olunca artık doktorum ne zaman alacağını iyi biliyor tabi öncesi sancım felan gelmezse şuana kada hiç doğum sancısı bilmemCanımmm sağlıkla gelsin ne kadar erken belli olmuş tarihin
Benimde 2.szeryan olacak canım bende hiç sancı bilmiyorum doğursam anlamam bence :)))3. Gebelik olunca artık doktorum ne zaman alacağını iyi biliyor tabi öncesi sancım felan gelmezse şuana kada hiç doğum sancısı bilmem
Valla bende aynıBenimde 2.szeryan olacak canım bende hiç sancı bilmiyorum doğursam anlamam bence :)))
sırf onu izlememek için dizi başladımKeşke masterchef e gözüm ilişmeseydi tam benm günümmüş hamur işleri
Bence birkaç kişi doğurmuş olacak canımTeşekkür ederim canım benden önce kim doğuracak acaba
Benim 21 Kasim planlı sezeryanim var beni unutmayın :)Teşekkür ederim canım benden önce kim doğuracak acaba
Şimdi yarın en az bunların yarısını yapmak zorundayımsırf onu izlememek için dizi başladım
Hahaha belki konu değişir diye de ısrarla devam ettim, ama benim buharlı makinam da işe yaramadıE erkekbebek ya aşkım hakkını helal et konuların arasında senin buhar makinası konusu beni ekstra sesli güldürdükarışmadan sakince koltuk yıkamadan bahsetmen
Amin cnm teşekkür ederim bencede doğuran olurBence birkaç kişi doğurmuş olacak canımsen de sağlıkla kavuş inşallah. Tarih belli olunca daha bi heyecanlı oluyodur
Benim 21 Kasim planlı sezeryanim var beni unutmayın :)
Bu haber benim gözlerimi doldurdu desem.. grubumuzda ilk doğum tarihi belli olan sensinTeşekkür ederim canım benden önce kim doğuracak acaba
Ay hiç sorma cnm şimdi zamn nasıl gecicek diye düşünüyorum duygularım karışıkBu haber benim gözlerimi doldurdu desem.. grubumuzda ilk doğum tarihi belli olan sensinhem duygulandim hem heyecanlandim hem stres yüklendi.
Ben böyleysem sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?