- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.161
Sağol tatlım ya, tamam aklımda olsunBol suu en az 3 litre, 3.5 civarı genelde ve bolca dinlenme canım
Ayy ben 5 litre su içiyorum, tüm gün yatıyorum ve magnezyum kullanıyorum gene de karnım her dk kasılıyorBol suu en az 3 litre, 3.5 civarı genelde ve bolca dinlenme canım
Ben 2 gün önce girdim evet ama bişey sorup çıktım yani son 2 gündür genel konuşmalara dahil olamadım. Bugün vaktim oldu yakın geçmişe baktım hatta senle alışveriş konusunu konuşuyorduk. O gün görseydim o gün cevap verirdim. Üzerinden aylar geçmiş senle bi sorun yaşamadık ama hanımefendi burda sadece benden hoşlanmadığını dile getirmiş ve sebebi de sana yazdığım mesaj üstelik o mesajın devamında sana “lütfen yanlış anlama gibi bir mesajım da olmuştu. Canım sıkıldı evet. Kaos yaratmak bu . Ortada bişey yokken 4 ay önceki konuyu buraya açmak.Yanlis bilmiyorsam konu 2 günden cok fazla sen o arada yazdin gruba.
O gün okumadiysan bugun nerden bildin o mesajlarin o kadar eskide oldugunu da geriye gidip okudun yav
Olayı bugun tekrar hortlatmaya gerek yoktu bence yaa.
Gayet normal devam ediyorduk. Kimse de sana laf etmedi ki cnm. O yüzden bosa gerildin. Boşa bu kadar kendini de baskalarini da strese soktun
Rica ederim canımSağol tatlım ya, tamam aklımda olsun
Bende de oluyo canım bence haftamız büyüdü normal artık bu yalancı kasılmalarAyy ben 5 litre su içiyorum, tüm gün yatıyorum ve magnezyum kullanıyorum gene de karnım her dk kasılıyor
Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın cnm en kötü günlerimiz böyle olsun inanıyorum ki sende bu güzel duyguya sahip olucaksın hamişlerin duaları kabul olur herkes yavrularını vaktinde zamanında kucağına almak nasip olsunAy 8 Aralık ve 38.haftanda bebisin saglikla gelecekk. Bu duygu muhteşemzevkini tadını çıkar.
Baya erken karar verilmis tarihe.
Ayy keske benim doktorumda şöyle herseyin yolunda gidiyor oluşunu kabullenip, hadi bakalim babycim 15 aralıkta alıyoruz ogluşu kucagimiza dese...
Oyy rabbimmm nasip ett beee
Geçer kuzumm yaz buraya bolcaaa. Birlikte geçiririz günleri
Ay neyse grubun doğasına aykırı bu kadar gerilim yaa yeto yaaBen 2 gün önce girdim evet ama bişey sorup çıktım yani son 2 gündür genel konuşmalara dahil olamadım. Bugün vaktim oldu yakın geçmişe baktım hatta senle alışveriş konusunu konuşuyorduk. O gün görseydim o gün cevap verirdim. Üzerinden aylar geçmiş senle bi sorun yaşamadık ama hanımefendi burda sadece benden hoşlanmadığını dile getirmiş ve sebebi de sana yazdığım mesaj üstelik o mesajın devamında sana “lütfen yanlış anlama gibi bir mesajım da olmuştu. Canım sıkıldı evet. Kaos yaratmak bu . Ortada bişey yokken 4 ay önceki konuyu buraya açmak.
Oy canım benimm ne kadar içten bir mesaj olmusRabbim bu duyguyu herkese yaşatsın cnm en kötü günlerimiz böyle olsun inanıyorum ki sende bu güzel duyguya sahip olucaksın hamişlerin duaları kabul olur herkes yavrularını vaktinde zamanında kucağına almak nasip olsun
Amin cnm bnmOy canım benimm ne kadar içten bir mesaj olmus
Allahım duysun dualarımızı aminn
Hepimiz vaktinde saglikla kucagimiza alalim minik yavrularımızı..
Allahım güzelliklerle saglikla yasatsin her günümüzü
Bende bu ara 1 alıyorum ama iyiyimben magnezyumu 1e dusurdugum an bacaklarim kramptan 8 oluyo kizlar buna nasil dayaniyosunuz
Yani takviye kadar faydası var mıdır bilmiyorum ama ben günde 1 tane maden suyu içiyorum avoya marka magnezyumu en yüksek olan bu markaymışben magnezyumu 1e dusurdugum an bacaklarim kramptan 8 oluyo kizlar buna nasil dayaniyosunuz
Ben bazen almıyorum 2. 3 gün ağrım sızım yok o yüzden boşuna mı alıyorum diyorum ama dr yazıp duruyorben magnezyumu 1e dusurdugum an bacaklarim kramptan 8 oluyo kizlar buna nasil dayaniyosunuz
Nasil ya senin yuksek olan bisey bende nasil daha dusuk olurBende bu ara 1 alıyorum ama iyiyim
Maden suyu nerdeyse hic icmiyorum bak onun farki olabilir miYani takviye kadar faydası var mıdır bilmiyorum ama ben günde 1 tane maden suyu içiyorum avoya marka magnezyumu en yüksek olan bu markaymış
Oooo ben 1 tane icmeyi unutsam mahvoluyorum ya, doktora hic sordun mu almasam olmaz mi diyeeBen bazen almıyorum 2. 3 gün ağrım sızım yok o yüzden boşuna mı alıyorum diyorum ama dr yazıp duruyor
Ben onu hiç sevmedim ya çeşme suyu gibi tadıYani takviye kadar faydası var mıdır bilmiyorum ama ben günde 1 tane maden suyu içiyorum avoya marka magnezyumu en yüksek olan bu markaymış
Sordum canım ben magnezyumu baş ağrılarım için istemiştim 2.trimester başında çok oldu baş ağrım iyi gelir dedi yazdı.. sonra baş ağrılarım bitti hâla kullanmaya devm edecekmiyim dedim evet düzenli kullancaz artık dediOooo ben 1 tane icmeyi unutsam mahvoluyorum ya, doktora hic sordun mu almasam olmaz mi diyee
Hala kıyafetleri yıkama senKızlar 1 gün sonra bende 34.haftalık yazcak
ben korkayrummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?