Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet sepide annayı etiketledim bu beni ilgilendirir. Ama dur söyliyeyim çünkü herkes merak etmiş.Çoğu konuda tarafsız davranır öyle cevap verir. Bana yapılan bu ayıba müdahale etmesini istedim. Ne var bunda..Bana çanak konunun açıldığı gün tutulduğunu yazmışsın madem öyle bugün neden destek olmadın. Haa pardon gülerek destek olmuştun sen. Herkesi kaos ortamına ben mi çektim ?? Gerçekten yazık aylarca birbirimize yeri geldi destek olduk yeri geldi güldük eğlendik akıl verdik ama bugün bana yaptığınız olmadı. Burayı ciddiye aldığımı söylemişsin evet ciddiye fazla ciddiye almışım arkadaşlığınızı.

Ay hiç sorma cnm şimdi zamn nasıl gecicek diye düşünüyorum duygularım karışık
Ay 8 Aralık ve 38.haftanda bebisin saglikla gelecekk. Bu duygu muhteşem zevkini tadını çıkar.
Baya erken karar verilmis tarihe.
Gün vermeside iyi değilmiş zaman geçmeyecek gibi geliyor
Ayy keske benim doktorumda şöyle herseyin yolunda gidiyor oluşunu kabullenip, hadi bakalim babycim 15 aralıkta alıyoruz ogluşu kucagimiza dese...
Oyy rabbimmm nasip ett beee
Geçer kuzumm yaz buraya bolcaaa. Birlikte geçiririz günleri

Ben 2 gündür rahatsızım geçmiş mesajları okumamıştım bugün daha iyiydim öyle okudum yeni gördüm yani

Arkadaşlığımız bu kadarmış sorgulamamız lazım

Ben 2 gündür rahatsızım geçmiş mesajları okumamıştım bugün daha iyiydim öyle okudum yeni gördüm yani
Yanlis bilmiyorsam konu 2 günden cok fazla sen o arada yazdin gruba.
O gün okumadiysan bugun nerden bildin o mesajlarin o kadar eskide oldugunu da geriye gidip okudun yav

Olayı bugun tekrar hortlatmaya gerek yoktu bence yaa.
Gayet normal devam ediyorduk. Kimse de sana laf etmedi ki cnm. O yüzden bosa gerildin. Boşa bu kadar kendini de baskalarini da strese soktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…