- 1 Aralık 2022
- 3.180
- 5.125
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.141
Sıcak basmalar başladı bana bi anda soba gibi içim yanıyorsizde nasıl hava durumları hanımlar
Bende yok canım aksine üşüyor gibiyim hep :/Sıcak basmalar başladı bana bi anda soba gibi içim yanıyorsizde nasıl hava durumları hanımlar
Gün vermeside iyi değilmiş zaman geçmeyecek gibi geliyorBu haber benim gözlerimi doldurdu desem.. grubumuzda ilk doğum tarihi belli olan sensinhem duygulandim hem heyecanlandim hem stres yüklendi.
Ben böyleysem sen nasılsın
Of evet bu akşam çok fenaKeşke masterchef e gözüm ilişmeseydi tam benm günümmüş hamur işleri
Ayy ben menopozlu gibiyimSıcak basmalar başladı bana bi anda soba gibi içim yanıyorsizde nasıl hava durumları hanımlar
Sağol arkadaşım yalnız bırakmadın beni ortalardaAhhahahhshshsh ev hijyeni benim hassas noktamdı derrmişim hiç dayanamadım orda buhar makinesini gördüğüm gibi atıldım konuya
Kız bırakır mıyım hep destek tam destekkSağol arkadaşım yalnız bırakmadın beni ortalarda
Emeğinize sağlıkAhahaha elimizden geleni yaptık ama olmadı gülüm
EvetŞimdipiraye0059 konuya gelecek olursak admin buranın hakimi mahkemesi terbiyecisi değil canım. Çanak sana konunu açıldığı gün tutuluyorduda tahta kurusu konumla konuyu değiştirdim ayrıca burayı çok ciddiye alıyorsun. Kimin neye gülüp ağlayacağını dediğin gibi bir birimizden soracak yaşta değiliz. Konu dağılsın diye yaptığım espiriyi sana açıklamak zorunda kalması arkadaşlarımın beni üzdü açıkçası. Ben biri haklı ikisi haksız konularına asla girmem tarzım değil, gerginlik sevmem . Şurda gülüp eğlenip zaman geçirmek varken herkesi kaos ortama çekmenin anlamı yok. Sende hamilesin , bende hamileyim, ayşede fatmada hamile. Gün içinde zaten hepimiz gerginlikler yaşıyoruz, bari burda kafamız dağılsın. Beni etiketlerken ne düşünüyordun bilmiyorum ama onu anlık gerginliğine veriyorum
Ay 8 Aralık ve 38.haftanda bebisin saglikla gelecekk. Bu duygu muhteşemAy hiç sorma cnm şimdi zamn nasıl gecicek diye düşünüyorum duygularım karışık
Ayy keske benim doktorumda şöyle herseyin yolunda gidiyor oluşunu kabullenip, hadi bakalim babycim 15 aralıkta alıyoruz ogluşu kucagimiza dese...Gün vermeside iyi değilmiş zaman geçmeyecek gibi geliyor
Ben 2 gündür rahatsızım geçmiş mesajları okumamıştım bugün daha iyiydim öyle okudum yeni gördüm yaniNe bu gerginlik böyle... olaylar bittikten sonra bu konular neden gündeme geliyor anlamadım. Sonradan gelen arkadasta isim vermeden konustu gecti, o olay konusuldugunda gruba yazmana ragmen sende hicbirsey yazmadin günler sonra gelip konuyu tekrar ısıtmanın pek bir anlamı yok.
Ben zaten bugun düştüm kendi derdime gruba giriyorum bi bakıyorum ortalık birbirine girmis. Hepimiz stresliyiz arkadaşlar ne gerek bu kadar kavgaya laf sokmaya bilmem neye.
Hepimiz bi sakin olalim.
Kaos isteyen gitsin bdv ye. Burdan kimseye ekmek çıkmaz.
Zamanında kırıldık sonra üstüne sünger cektik gitti.
Gelen arkadasta aklinda kalmis söyledi geçti isim vermeden.
Benim kimseyle problemim yok. Buraya kafa dagitmaya geliyoruz hepimiz.
Tek istegim tek duam sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım
Ben kullanmıyorum magnezyum canımKız bırakır mıyım hep destek tam destekk
Benim magnezyum kaynadı ühü ühü. Kestane kız sen ne kullanıyordun ya
Arkadaşlığımız bu kadarmışEvetsepide annayı etiketledim bu beni ilgilendirir. Ama dur söyliyeyim çünkü herkes merak etmiş.Çoğu konuda tarafsız davranır öyle cevap verir. Bana yapılan bu ayıba müdahale etmesini istedim. Ne var bunda..Bana çanak konunun açıldığı gün tutulduğunu yazmışsın madem öyle bugün neden destek olmadın. Haa pardon gülerek destek olmuştun sen. Herkesi kaos ortamına ben mi çektim ?? Gerçekten yazık aylarca birbirimize yeri geldi destek olduk yeri geldi güldük eğlendik akıl verdik ama bugün bana yaptığınız olmadı. Burayı ciddiye aldığımı söylemişsin evet ciddiye fazla ciddiye almışım arkadaşlığınızı.
Yanlis bilmiyorsam konu 2 günden cok fazla sen o arada yazdin gruba.Ben 2 gündür rahatsızım geçmiş mesajları okumamıştım bugün daha iyiydim öyle okudum yeni gördüm yani
Peki kasılmalar için ne yapıyorsun canımBen kullanmıyorum magnezyum canım
Ben osteocare kullanıyorum canımKız bırakır mıyım hep destek tam destekk
Benim magnezyum kaynadı ühü ühü. Kestane kız sen ne kullanıyordun ya
Bol suu en az 3 litre, 3.5 civarı genelde ve bolca dinlenme canımPeki kasılmalar için ne yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?