• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen canım alisamadik sanırım bende hafif hafif baya carpiyorum yani demekki fark etmeden büyüdü göbekler dikkat et ama canım yanık falan mazallah canın çok yanar 🫂
Evet günden güne bile fark ediyor gibi. Artık iyice yukarı da çıktı. Bazen hamile olduğunu unutuyor insan özelikle iş yaparken kendimizi kaptırıyoruz 🥲 hepimiz daha dikkatli olalım

Eki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarr 😇😇🥰🥰 artık dekorasyon kısmına geçebilirim 😍 biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar 🫶 küveti nereye koymuşlar bakınız 😂😂😂
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar 🙏
Güle güle kullanın canım sağlıkla mutlulukla 😍🙏 yarın güzel haberler getir bize. Hiç kötü bşy yok biliyorum ☺️❤️

İyi günlerde kullansın 😍 ben de bu modelden aldım. Aynı mağazadan bile almış olabiliriz. Montessorinin içindeki yatağı ayrıca mı ekledin canım ?

Yarın da güzel haberlerle gel inşallah 🌸
Sağol canım 🥰 amin inşallah hayırlı haberlerle gelirim 🙏 Balıkesirden yerel bi mağazadan aldım ama aymini markası aynı olabilir 😂 yatağıda içinde aldık işbir yatakmış işbir olmasaydı yatak başka bi yerden alıcaktım

Eki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarr 😇😇🥰🥰 artık dekorasyon kısmına geçebilirim 😍 biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar 🫶 küveti nereye koymuşlar bakınız 😂😂😂
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar 🙏

Canım güle güle kullansın inşallah, çok güzel olmuş 😍 güzel haberlerle gel yarında 😍🥰

Hangi cihazı kullanıyorsun canım memnun musun? Ben optima almıştım çok beğenmedim gibi. Sabah bazen yok ya bu olamaz deyip şüpheleniyorum 2.kez ölçüyorum farklı çıkıyor mesela
Kuzum ben VivaChek kullanıyorum.
Memnunum genel olarak. Evdekilerle asmdekiler falan ayni cikiyor nerdeyse.

Evet çok haklısın herkesin süreci Farklı olsun ben inanıyorum güzel sonuçlar alacağız sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi tansiyon sorununda inşallah bir an önce geçer birde bunun stresini yaşamazsın ama her zaman güzel düşünelim evrene pozitif enerji verelim ki güzel dönüşler alalım 🙏☺️ senin kaçıncı haftan peki bebeğin kilosu nasıl suyu ?
Amin canım aminn. Zorluklar olsa da hersey guzel bir sekilde sonuca ulasacak. Bebeklerimizi saglikla kucagimiza alacagiz..
Ay sorma ya tansiyon sıkıntı.. yine 14-8falan çıkıyor. Elimde degil yukseliyor iste..
Saglikla dogsun gelsin bebislerimiz 🙏🙏
Canım ben 31+yım iste. Ilk hedefim 36 🙏😍
Bebisin kilosu zayıf gidiyor. Diyet yaptigim icin ve insülin ignesi kaynaklı zayif ilerliyor.

Sağol canım 🥰 amin inşallah hayırlı haberlerle gelirim 🙏 Balıkesirden yerel bi mağazadan aldım ama aymini markası aynı olabilir 😂 yatağıda içinde aldık işbir yatakmış işbir olmasaydı yatak başka bi yerden alıcaktım
Farklı yerlerden almışız. Demek ki popüler bi modelmiş benim de çok hoşuma gitti 🥰 yatağın modeli yazıyorsa söyleyebilir misin canım ? Ben karar veremedim bir türlü. Yataşa baktım ama biraz cm leri yüksek gibi geldi

Farklı yerlerden almışız. Demek ki popüler bi modelmiş benim de çok hoşuma gitti 🥰 yatağın modeli yazıyorsa söyleyebilir misin canım ? Ben karar veremedim bir türlü. Yataşa baktım ama biraz cm leri yüksek gibi geldi
Aynen bende çok beğenerek aldım 🥰 canım benim yatakla alakalı pek bi bilgim yok 😂babam mobilya yatak sektöründe çalışıyor direk o baktı ben anlamadığım için hiç aklıma sormak gelmedi öğrenip söylerim modelini 😇

Aynen bende çok beğenerek aldım 🥰 canım benim yatakla alakalı pek bi bilgim yok 😂babam mobilya yatak sektöründe çalışıyor direk o baktı ben anlamadığım için hiç aklıma sormak gelmedi öğrenip söylerim modelini 😇
Tamam canım sağ ol 😍

Amin canım aminn. Zorluklar olsa da hersey guzel bir sekilde sonuca ulasacak. Bebeklerimizi saglikla kucagimiza alacagiz..
Ay sorma ya tansiyon sıkıntı.. yine 14-8falan çıkıyor. Elimde degil yukseliyor iste..
Bebisin kilosu zayıf gidiyor. Diyet yaptigim icin ve insülin ignesi kaynaklı zay
Bebisin kilosu zayıf gidiyor. Diyet yaptigim icin ve insülin ignesi kaynaklı zayif ilerliyor.
inşallah tansiyon durumun en kısa sürede iyiye gider canım 36 değil 38 i görürsün inşallah ama inanıyorum zamanında sağlıkla gelecek bebeklerimiz 🙏 insilün bebeğin kilo alımını yavaşlatıyor mu canım benim en son kontrolde 32 haftalıkken 1.900 demişti işte bakalım pazartesi yeni kilosu nasıl göreceğiz

Back
X