• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bem
Geçmiş olsun insan endişeleniyor valla bende dolap köşesine göbeğimi çarptım bugün çizildi bide kırmızı çizgi şeklinde duruyo hala çarptığım yer sonra bişi olmaz diye avutuyorum kendimi. kız acıdımi diyorum bir videoda vardı ya ama erkek işte bebişim 😂
yaa benimde aklıma o video geldi 🤣🤣 araba sürerken tebessüm ettim 🤣🤣 onlar korunaklı duvarlar sular altında Rabbim korur🙏🏻❤️

Bem
Geçmiş olsun insan endişeleniyor valla bende dolap köşesine göbeğimi çarptım bugün çizildi bide kırmızı çizgi şeklinde duruyo hala çarptığım yer sonra bişi olmaz diye avutuyorum kendimi. kız acıdımi diyorum bir videoda vardı ya ama erkek işte bebişim 😂
Büyük göbeğe alışmak çok zormuş 🤭 ben de fırından yeni çıkmış tepsiye değdim göbeğimde yanık izi oldu 🥹 hamilelikte sakarlık, denge kaybı vs de sık yaşanırmış.

IMG_6564.webp
IMG_6565.webp

Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarr 😇😇🥰🥰 artık dekorasyon kısmına geçebilirim 😍 biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar 🫶 küveti nereye koymuşlar bakınız 😂😂😂
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar 🙏

Eki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarr 😇😇🥰🥰 artık dekorasyon kısmına geçebilirim 😍 biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar 🫶 küveti nereye koymuşlar bakınız 😂😂😂
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar 🙏
oyy odası çok tatlı olmuş yakışıklının😍🥰🤌🏼

Ay Allah'ım sağlıkla büyüsün inşallah canım güle oynaya kullansın odasını çok hoş olmuş 😊

Büyük göbeğe alışmak çok zormuş 🤭 ben de fırından yeni çıkmış tepsiye değdim göbeğimde yanık izi oldu 🥹 hamilelikte sakarlık, denge kaybı vs de sık yaşanırmış.
Aynen canım alisamadik sanırım bende hafif hafif baya carpiyorum yani demekki fark etmeden büyüdü göbekler dikkat et ama canım yanık falan mazallah canın çok yanar 🫂

İyi günlerde kullansın 😍 ben de bu modelden aldım. Aynı mağazadan bile almış olabiliriz. Montessorinin içindeki yatağı ayrıca mı ekledin canım ?

Yarın da güzel haberlerle gel inşallah 🌸

Back
X