• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Canım ben de bez olarak Molfix premium aldım 🌸
Islak mendil kullanmak istemiyorum pamuk ve kaynatılmış soğutulmuş su koyup mendil kutularında birkaç saat dışarıda da kullanabiliriz. İlla ıslak mendil lazım olursa da şu ikisi en iyi içerikte. Ben pureseed aldım
Evet bu ıslak mendil kutularından aldım baya da pamuk stokladım dediğin gibi yaparım diye düşünüyorum ama her ihtimalde bi tane çantada bulunsun en basitinden bişey silmek gerekir falan bide hemşireye veriliyomuş hemşirenin pamukla uğraşcağını hiç sanmıyorum 🥲

Evet bu ıslak mendil kutularından aldım baya da pamuk stokladım dediğin gibi yaparım diye düşünüyorum ama her ihtimalde bi tane çantada bulunsun en basitinden bişey silmek gerekir falan bide hemşireye veriliyomuş hemşirenin pamukla uğraşcağını hiç sanmıyorum 🥲
Sadece pamuk verirsem mecbur uğraşır 🤣

Sus sus ankastremi tutturma 😂😂 ama hemşireye genelde vermiyorlar ıslak mendil sanırım ilk doğduğu zaman
Hani bu yolda beraberdik benim tuttuysa sizin de tutsun hahahahahahahahah evet ya bi kaç kişiye daha sordum çevremde gazlı bez kullanıyolar falan dediler koymucam pamuk koyarım adam olana çok bile 😂

evet bez çok gidiyor ve kıyafetde çok yenileniyor, kızlar yenidoğan bebekler çok sızdırıyor çişi kakayı hazır olun🤣
Ay evet 3 takım artı birde fotoğraf çekimi için takım koymuştum 3ü kirlendi çıkarken foto çekimi için olanı giydirdik tekrar yarım saat bile üstünde durmamıştı bilseydim 1 takım daha koyardım 🤭

Benim de 25 Aralık ama hiç Ocak bölümüne bakmadım 😀 bir ara oraya da bakayım
Doktor bana 13 ocak diye tahminde bulundu ama bir hafta erken ya da gec de olabilir dedi ben 13une kadar beklemez diye hissediyorum ama Allah bilir 🤣 kendim de sabredemiyorum gunde on kere hesaplama yapiyorum sanki bisey degisecek ahjkajsh

Back
X