• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Ben de acıbademe gidiyorum bana şöyle bi kağıt vermişlerdi geçen ay. Bebek paleti dahil yazınca dahil sanmıştım ama değil mi yani şimdi anlayamadım
Peki acıbadem kopekin bana allianzla aynı fiyatı vermesi, çarşamba görecek onlar 😂😂 kurumlu kurumsuz aynı fiyatı vermiş ya

Eklentiler

• IMG_5526.webp
    IMG_5526.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 19
Ben de acıbademe gidiyorum bana şöyle bi kağıt vermişlerdi geçen ay. Bebek paleti dahil yazınca dahil sanmıştım ama değil mi yani şimdi anlayamadım
Heh bende de var bundan ücretler farklı yazıyordu doğumdan sonraki ilk muayene dahil ama sonrakiler değil dediler sen ataşehire mi gidiyorsun

Heh bende de var bundan ücretler farklı yazıyordu doğumdan sonraki ilk muayene dahil ama sonrakiler değil dediler sen ataşehire mi gidiyorsun
Bi de senin hastanede doğum paketin mi vardı yoksa benim gibi doğum paketi almadan direkt bu kağıttaki normal doğum ücretini mi verdiniz canım

Her türlü sepide sepide 'ninki daha pahalı olacak 😬 bu yazılı olmayan bir kuraldır
Sinirdim ha sabah sabah 😂gördüğüm an beynimden vurulmuşa döndüm eşim uyanık olsaydı giderdim 🤣🤣
Doktora göre değişiyor ama canım fiyatlar
ikiside aynı uzman aynı memleketli değil mi bunların😂😂😂
Bi de senin hastanede doğum paketin mi vardı yoksa benim gibi doğum paketi almadan direkt bu kağıttaki normal doğum ücretini mi verdiniz canım
benim doktoru pakette kapsamıyordu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X