Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Ay kıyamam kuzum Valla ben de ağlıyorum instagramda böyle içerikler gördükçe, tutamıyorum kendimi. Şimdi bile gözlerim doldu. Büyük olunca da zor küçük olunca da, kolay olan yaş yok bence. Ama bizimkilerin dikkatini dağıtmak daha kolay, büyük yaşlara göre. Ufacık şeylerle kendilerini önemli hissedebiliyorlar. Umarım korktuğumuzdan kolay olur hepimiz için

Kızlar dün kızımın odasıyla uğraştık, çok yoruldum hiç bakamadım buraya, ben hazırladım sanıyorum çamaşırlarını bir sürü daha şey almışım onların etiketleri kesildi, yıkandı kuruyorlar falan derken bugün de ütülerini yaparım, kendime de pijamalar almıştım, onları ütüledim

Ve hurçları bir fileli kılıfının içine koyup makineye attım tertemiz deforme olmadan çıktı 1-2 saate kadar da kurudular, organizerleri de karbonatlı sirkeli suyla sileceğim bugün inşallah

Ne güzel heyecanlar ya, iş yapmak hiç bu kadar güzel olmamıştı

okurken ben heycanlanıyorum kız bide sen aramızdan en gec tarihlerde olansın yıkamıssın bile herşeyi benimde kızımızın odası dolabı elbiseleri vs herşey hazır sadece yıkancak yarın deterjanları almaya gidicem artık yetoo

Evet canım en geride benim ama malum eski tecrübeler dolayısıyla erkende hazır bulunsunlar dedim, zaten ağırlamadan yapmak daha iyi gelecek bana şimdiden penguş gibi oldum

Hayırlı olsunn allah güle güle kullanmayı nasip etsinn. Erkenden yapmak en iyisi insanın kafası rahat eder ya ben de nasipse bugün yıkama kısmına girişicem yarın annemler gelicekler hep birlikte ütü yerleştirme falan nasipse hastane çantası falan da derken kasıma girmeden bitmiş olur kalan eksiği varsa hem yerleştirme faslında görülür böyle hazırlık yaptıkça zaman daha da kısalmış gibi geliyo insana

Sağ ol canım, tabi öyle, çok heyecanlı gerçekten insan çok mutlu oluyor hazırlık yapınca içim kıpır kıpır

Acıbadem genel olarak pahalı zaten, ondan dolayı gözüöde büyütüp girmedim Allah'tan kapısından Şimdi senide görünce acaba denesem mi dedim ama gerek yok, bildiğimden şaşmayayım en iyisi
Aşkım yok sen bana bakma ben gır gır yapıyorum ben zaten soyulmak için varım
Şimdi arkadaşım ben senin saydığın sigortaları bilmiyorum ama Freyja93 mesela ben muayenelerde allianzla 3K öderken o 300 tl ödüyor, belki seninde öyle bir şey olacak, Acıbademi arayıp sigortalarını söylersen muayene ne kadar olacağını söyler sana

Tabi canım sen söyle arkadaşım öyle istiyor 6sında doğurcam de. Yapsın bi güzellik
hocam sözleştik ayni gün dogurcaz arkadaşlarımla noooolur diyim daha etkili olacaktırr gerci arada sadece 10 gün var kabul edebilir
Canım bazen insan hic anlamıyor tansiyon yukseldiginde, bazende kafanda ağırlık yüzünde boyundan yukarida ateslenme gibi hisler oluyor bunlari da takip edebilirsin. En belirgini bas ve ense agrisi zaten.
Evet canım iyiki kanamis. Gecmis olsun. Belki 14 8 ile kanamistir daha yüksek degildir. Benimde senin civarlarinda cikiyor tansiyon. Bazen biraz daha yükseldiği oluyor tabi. Not al sen doktorun en dogru yorumu yapacaktir

babylovee canımmmm çok sevindim tarihine, test sonuçlarının normal çıkmasına Çok duygulandım, kendim tarih almışçasına, sağlıkla gelsin oğluşun
Kuzuumm çok teşekkür ederim canımsın kiii duygulanmamak elde degil gerçekten. Başından beri birlikteyiz simdi sağlıkla dogum tarihlerimiz belirleniyor bebislerimizi kucağımıza sağlıkla almamıza cok az zamanlar kaldı hepimizin amin canımmm sağlıkla gelsin bebişim, bebişlerimiz

Oy canımmm sağlıklı güzel günlerde kullansın tüm güzel cicilerini kızın ay bu heyecanlar bambaska yaa cok mutlu oluyorum hepimiz adına. Allah sag salim kucağımıza aldırsın da hepimiz aldığımız güzel cicileri giydirelim bebislerimize
En guzel temizlik en guzel hazırlık
Normalde hep yatiyorum biliyorsun ama su an kalkip hepsini kendim yapabilecek motivasyona sahibim

Amin aminn küçük yaşta fiziksel büyük yaş aralığında psikolojik yorgunluk artıyor gibime geliyor

Ya bişey diyim mi zaten 26sına çok rahat geleceksin. Sonra zaten doğsa da doğmasa da güzel bir zaman diliminde olacaksın artık. O kafa rahatlığıyla bebiş nasılsa duruyor diyip 38i bekleyelim diyeceksiniz belki de. Biz yine 26sı gibi düşünelim ama bakarsın o anki duruma göre beklemeye karar verirsiniz en hayırlı en güzel zamanda gelsin bebişlerimiz

Bakalım artık doğum sonrası yada çok acil bi durum olursa giderim belki. Mevcutta ki doktorumdan memnunum, bide doktor değiştirmekle uğraşmayayım

Öyle olmuştur canım sana şimdi kavuşma enerjisi gelecek. Bize böyle geldiyse senin söylediğin tarihle seni düşünemiyorum

Ay amin kuzucumm 26 Kasıma kadar saglikla gidelim de bebisim karnimda zamanını bir güzel doldursun
Sağlıkla gelsin yavrum. Amin kuzum aminn en güzel en dogru zamanlarda gelsinler

Öyle olmuştur canım sana şimdi kavuşma enerjisi gelecek. Bize böyle geldiyse senin söylediğin tarihle seni düşünemiyorum
Ayy hemde ne enerji saglikla kavuşalım amiinn
Canım hem panik hem heyecan hem heveslenme duygularim birbirine karisti kafamin icinde çarşı pazar kurulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…