Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Annemde de tansiyon biranda yükselince olur kanama bünyen tansiyona alışmış olabilir canım ama bebeğe bir etkisi olur mu bilmiyorum düştü mü şuan
Çok geçmiş olsun

Ay ben bekliyorum da umarım o da beni bekliyordur
Ben Aralık sonunu beklemek istemiyorum çok yoruldum hiç bir kıyafet olmuyor
Bennn bende 1.Aralıkdan sonra gelsin istiyorum
hadi kanka bekliyoruz
Senin için aynı şeyi düşündüm çok zorlu bir süreçti hayırlısı neyse o olsun kuzum

3.cocuk ikinizinde oluru ile olur dolayısıyla sen istemeyip eşin isterse ben bunda bir haksızlık görmem.
Ancak tüpleri bağlatmakta çok keskin bir uç dünyanın binbir türlü hali var sağlık problemleri sebebiyle bazen yeni bir kardeşe ihtiyaç duyulur falan onun yerine spiral uzun süreli güvenli bir yöntem bence hemde eşinle bunun tartışmasına girmemiş olursunuz

Ay amin kuzucumm 26 Kasıma kadar saglikla gidelim de bebisim karnimda zamanını bir güzel doldursun
Sağlıkla gelsin yavrum. Amin kuzum aminn en güzel en dogru zamanlarda gelsinler
32yi geçtik ya hedef 28 derken. Şimdi doğum tarihi veriyor doktorun. Öyle mutluyum ki senin adına

Sizin sepide ile 6 aralık olmaz 10 20 arası olur normali bekleyeceksiniz:) dr bana 3 ile 10 u arası dedi
6 aralığı ben de istemiyorum ya. Aslında 38 hafta çok iyi ama ilk doğumuma bakınca erken gibi hissediyorum. sepide için de erken olur. 16 Aralık yapalım biz onu

Aşkım eşinin ailesiyle iyi anlaşıyor mu bebeği güvenip emanet edebilir mi peki, öyleyse duygusal olmakta çok haklısın çünkü senin 2 tane bebişle daha çok ihtiyacın olacak anneye

Acil miymiş tiroid ameliyatı? haklısın ben olsam ben de bozulurdum, konuş bence gerekirse gönül koy yanına gelsin.

Niye annenin gideceği yer belli oluyor canım kardeşin mi öyle ısrar ediyor yoksa o daha mı çokk yardıma muhtaç.

Kızlar empati kurup haklı hissettirdiğiniz için teşekkür ederim
Kişilik olarak çok yardım talep edebilen biri değilim ama normalde de sulugöz olduğum için üzüldüğüm belli olur ve karşımdakinden beni anlamasını beklerim. Bu konuda da öyle açıkçası. Açık açık ben zor durumdayım ihtiyacım var diyemem. İhtiyacım olduğu belli ve karşımdaki bunu anlayıp bir şeyler yapmıyorsa ya da sırf ben dediğim için yapacaksa yapmasın daha iyi, ben başımın çaresine bakarım derim. Nitekim zaten o gün görüntülüde hüngür hüngür ağlamama rağmen arayıp bu konuyu tekrar dile getiren de olmadı. Kayınvalidem ay başında gelecek. O da iyidir sağolsun ama sadece biraz ben çok iyi çocuk bakarım kafasında olduğu için biz yaptık bir şey olmadı konuları var ve beni yoruyor.
Bir kaç gün kendimi çok üzdüm ve Cuma akşamı bebeklerimin hareketleri azaldı gibi hissettim. Dün hastanedeydik. Oğlum zaten çok aşağılara inmişti şimdi de suyu azalmış. NSTye bağladılar ama bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Doktorum hareketlerinde azlık hissedersen hemen gel NSTye bağlasınlar dedi.
Artık bu konuyu da içimde kapattım. Biz de bugün hastane çantamızı hazırlayacağız inşallah. Yarın 34+0 olacağız. En azından 3hafta daha bebeklerimin sabretmesini ve 2,5kiloyu geçerek kavuşmayı bekliyor olacağım.
annabelica beni de korkanlar kulübüne ekleyebilirsin çünkü bende de nasıl yapacağım, iyi bakabilecek miyim korkuları başladı
Pamlok dün biz de gebe okulundaydık ama ben çok verim alamadım açıkçası ya. Sence nasıldı?

Sağ ol canım, tabi öyle, çok heyecanlı gerçekten insan çok mutlu oluyor hazırlık yapınca içim kıpır kıpır
Kuşum bu arada kaç derecede kaç dakika yıkadın renklerini ayırdın mı? Renk koruyucu mendil aldım en kısada 20-30 derecede kendi deterjanıyla yıkıyım diye düşündüm sonra da kurutmaya atıp en düşük ısıda biraz kurutayım diye düşünüyorum ama bi akıl verebilir misin ya

62.50 ilk muayenedeki kilomdu bu sabah 67yi gördüm

30. Haftadayım, +7 kilo ile devam

Canım ben ayırdım, koyuları, battaniye gibi daha tüylü şeyleri, renklileri derken epey bir makine çıkardım bu mendili ben de sormuştum ama ben mendil kullanmadım kurutmaya atmamalısın küçülüyor, mecburen serdim ben, burada bir arkadaşın ki bayağı çekmişti 40 derecede yıkadım ben, emin olamadım ama nasıl olsa yüksek buharda ütüleyeceğim dedim, çoğunu da ütüledim

o zaman ben de en azından 2-3 kategori diye ayırayım mendil de atayım ne olur ne olmaz

Canım seninle empati kuramıyorum o yüzden çok objektif bir yorum olmayacak ama tüp bağlatılması fikri bana biraz endişe veriyor neden bilmiyorum ama yani başka korunma yöntemlerini mi deneseniz acaba? Çünkü hayat bu ne olacağı belli olmaz fikrin değişebilir hayat şartları değişebilir
Oyyy o heyecanları yaşamak için sabırsızlanıyorumm nasıl mutlu mutlu yapmışsındır
Ben 63le başlamıştım şuan 31+3 te 65im canım.
Canım öncelikle tabi ki bende kimseden bir talepte bulunamam içimde yaşarım insanların anlamasını beklerim o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bence kayınvalidenle de süreci doğru iletişimi kurarak çok güzel geçireceksin eşin biraz daha aktif rol oynar annesine müdahale eder gerekirse sen bu stresleri yaşamazsın. Öncesinde eşinle açık bir şekilde konuş bence rahatsız olacağın şeyleri
Ben bir gün önce güven hastanesininkine de gitmiştim ikisini karşılaştırcak olursam, bazı bilgiler yüzeysel kaldı ama hastanenin bakış açısını anlamak adına güzel bir etkinlikti bence canım. Güvendeki bazı şeyler beni tatmin etmemişti dün daha iyi hissettim. Sen tam olarak hangi konuda verim alamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…