- 10 Haziran 2024
- 2.694
- 4.087
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #47.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dökmesen olmazmıBen dökerim dur![]()
kimseye bırakmam ben dökcemDökmesen olmazmı![]()
Kızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?
Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv
konu acıym dedimm![]()
Benim eşimin ailesi de çok heyecanla bekliyorlarKızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?
Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv
konu acıym dedimm![]()
oyy maşallah nasıl güzel insanlar var ya heycanı icten samimi yaşayanBenim sadece görümcem var, çok iyidir sağ olsun, kızıma bir sürü alışveriş yapmış, çok heyecanlı hala olacağı için![]()
Allahım eridim nasıl ince düşünceBenim eşimin ailesi de çok heyecanla bekliyorlarbeni rahatsız etmemek için genelde eşimi arayıp sorarlar halimi hatrımı, doktor randevularını da not alıp ararlar mutlaka nasıl geçti diye
sağolsunlar
![]()
yakın mı oturuyorlar yoksa farklı şehirlerdemisinizAy bizimkiler ismini bile sormadı bilmiyorlar, en son hamıle olduğumu söyledik bır daha da konusulmadıo kadar ilgililer....ilk oğlumda da hedıye olarak 1 tane hastane çıkışı aldılar
![]()
Uzak oldukları için belkide hissettiremiyorlar10 saat uzaktayız zaten doğumda görmeye de bızımkilerden başka gelen olmaz
Bende çarşambaya randevu aldım daha fazla savaşamadımAy kızlar ben göbekten tırnak kesemiyorum , kalıcı oje çıktıktan sonra evde kendim kestim birkaç kere ama artık yok, tekrar pediküre gitmek şart oldu
Öyle ahım şahım bi üzerime düşme olmadı ama son 1 aydır zorlandığımı ağrılarımı gören kv daha ılımlı ve yardımcı oluyor sağolsun. Camları sildi evi silip süpürmeye geliyor ben yaparım dediğim halde sağolsun. Bir de en son bebişin yıkadığım çamaşırlarını ütüledi kaldırdı. Zaten yakın oturuyoruz kahveye geldiğinde de boş durmuyorKızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
konu acıym dedimm![]()
çok üzücü bir durum bende aynı şeyleri yaşıyorum bana çok garip geliyor böyle insanlarAy bizimkiler ismini bile sormadı bilmiyorlar, en son hamıle olduğumu söyledik bır daha da konusulmadıo kadar ilgililer....ilk oğlumda da hedıye olarak 1 tane hastane çıkışı aldılar
![]()
Bi tane hemsireye verilecek takimi koydum ayri bir hurca, yedek kiyafet olarak da 4 tane falan takim koydum biri 10lu yine. Digerleri alt ust takim, bi tane de ekstradan tulum koydumFreyja93 hastane çantasına kaç adet kıyafet koydun bebito için
aşkım evet ben bu gün baya zorlandım artık bende bir dahakine randevu alacam, hadi özel bölgeyi aynayla falan hallederimde ayak zorBende çarşambaya randevu aldım daha fazla savaşamadımistanbulda düzenli gidiyordum ama buraya taşınınca kuaför bulmak çok zor malum o arayışa girmemiştim ama el mecbur artık
saçımı da kestircem
Acıbademe taşınıyorsun herhaldeBi tane hemsireye verilecek takimi koydum ayri bir hurca, yedek kiyafet olarak da 4 tane falan takim koydum biri 10lu yine. Digerleri alt ust takim, bi tane de ekstradan tulum koydumiki tane ekstra zibin koydum yine asiriya kaçmış olabilirim
![]()
Acıbademe taşınıyorsun herhalde![]()