Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar size soruu madem sessiz buralar🧐
Kalem kağıtları alın📚🖍️

Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?

Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv😒

konu acıym dedimm😂🤌🏼

Benim sadece görümcem var, çok iyidir sağ olsun, kızıma bir sürü alışveriş yapmış, çok heyecanlı hala olacağı için 🥹

Kalem kağıtları alın📚🖍️

Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?

Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv😒

konu acıym dedimm😂🤌🏼
Benim eşimin ailesi de çok heyecanla bekliyorlar 🥹 beni rahatsız etmemek için genelde eşimi arayıp sorarlar halimi hatrımı, doktor randevularını da not alıp ararlar mutlaka nasıl geçti diye 🤗 sağolsunlar 🙏

Benim eşimin ailesi de çok heyecanla bekliyorlar 🥹 beni rahatsız etmemek için genelde eşimi arayıp sorarlar halimi hatrımı, doktor randevularını da not alıp ararlar mutlaka nasıl geçti diye 🤗 sağolsunlar 🙏
Allahım eridim nasıl ince düşünce🥹😍
dur sizede bi kurşun dökiymm bacım🤣

Ay kızlar ben göbekten tırnak kesemiyorum , kalıcı oje çıktıktan sonra evde kendim kestim birkaç kere ama artık yok, tekrar pediküre gitmek şart oldu
Bende çarşambaya randevu aldım daha fazla savaşamadım 😬 istanbulda düzenli gidiyordum ama buraya taşınınca kuaför bulmak çok zor malum o arayışa girmemiştim ama el mecbur artık ☹️ saçımı da kestircem

Kalem kağıtları alın📚🖍️

konu acıym dedimm😂🤌🏼
Öyle ahım şahım bi üzerime düşme olmadı ama son 1 aydır zorlandığımı ağrılarımı gören kv daha ılımlı ve yardımcı oluyor sağolsun. Camları sildi evi silip süpürmeye geliyor ben yaparım dediğim halde sağolsun. Bir de en son bebişin yıkadığım çamaşırlarını ütüledi kaldırdı. Zaten yakın oturuyoruz kahveye geldiğinde de boş durmuyor 🤭🤭

Ay bizimkiler ismini bile sormadı bilmiyorlar, en son hamıle olduğumu söyledik bır daha da konusulmadı😶o kadar ilgililer....ilk oğlumda da hedıye olarak 1 tane hastane çıkışı aldılar🤦‍♀️
çok üzücü bir durum bende aynı şeyleri yaşıyorum bana çok garip geliyor böyle insanlar🧐
ayıp gercekten

Freyja93 Freyja93 hastane çantasına kaç adet kıyafet koydun bebito için
Bi tane hemsireye verilecek takimi koydum ayri bir hurca, yedek kiyafet olarak da 4 tane falan takim koydum biri 10lu yine. Digerleri alt ust takim, bi tane de ekstradan tulum koydum 😬 iki tane ekstra zibin koydum yine asiriya kaçmış olabilirim 🤣🤣

Bende çarşambaya randevu aldım daha fazla savaşamadım 😬 istanbulda düzenli gidiyordum ama buraya taşınınca kuaför bulmak çok zor malum o arayışa girmemiştim ama el mecbur artık ☹️ saçımı da kestircem
aşkım evet ben bu gün baya zorlandım artık bende bir dahakine randevu alacam, hadi özel bölgeyi aynayla falan hallederimde ayak zor
Saçını ucundan mı sadece yoksa kısaltıcakmısjn

Back
X