- 23 Ekim 2024
- 6.886
- 11.814
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #47.981
Tatile değil doğuma gidiyoruz gözünü sevimodalarini gezdin mi benim evden guzel iyi bi fikir olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatile değil doğuma gidiyoruz gözünü sevimodalarini gezdin mi benim evden guzel iyi bi fikir olabilir
Takimlarin kimi 0-1 kimi 0-3 bebeto kac kilo dogacak bilemedigim icin her ihtimale oynadimAcıbademe taşınıyorsun herhalde![]()
Açma işlemleri biraz sıkıntıymış yaKızlar sizce doğuma yakın saç boyama ve keratin bakım yaptırmak zararlı olur mu bebek için. Boya da full boya değil sombre. Doğumdan sonra kendimi aynaya baktıkça iyi hissetmek istiyorum. Tahmini doğum 18 aralık şöyle 20 kasım gibi falan yaptırsam mı diyorum
DunTatile değil doğuma gidiyoruz gözünü sevim![]()
Kanka parvoş seni bir daha ne zaman çağırdı beni 32 çağırdı, acaba sonra 2 haftaya düşürür müTakimlarin kimi 0-1 kimi 0-3 bebeto kac kilo dogacak bilemedigim icin her ihtimale oynadim![]()
Canım keratin bakım aşırı kimyasal o zaten zararlı boya için de açıcı kullanılacaksa önerilmiyor doktorum bana sadece organik boya demişti ona bile yanaşmadım. Zaten bişey kalmadı az daha sabredip ben de ombremi sonra yaptırıcam nacizane diren bişey kalmadıKızlar sizce doğuma yakın saç boyama ve keratin bakım yaptırmak zararlı olur mu bebek için. Boya da full boya değil sombre. Doğumdan sonra kendimi aynaya baktıkça iyi hissetmek istiyorum. Tahmini doğum 18 aralık şöyle 20 kasım gibi falan yaptırsam mı diyorum
Ay ben kaçırmışımDunBeyazyasemin di galiba bunu paylasmisti bi bak sen de
kız ne güzel yardım etmiş vallah kvÖyle ahım şahım bi üzerime düşme olmadı ama son 1 aydır zorlandığımı ağrılarımı gören kv daha ılımlı ve yardımcı oluyor sağolsun. Camları sildi evi silip süpürmeye geliyor ben yaparım dediğim halde sağolsun. Bir de en son bebişin yıkadığım çamaşırlarını ütüledi kaldırdı. Zaten yakın oturuyoruz kahveye geldiğinde de boş durmuyor![]()
Uf ikisini de doğumdan sonraya mı bırakıyım o zamannCanım keratin bakım aşırı kimyasal o zaten zararlı boya için de açıcı kullanılacaksa önerilmiyor doktorum bana sadece organik boya demişti ona bile yanaşmadım. Zaten bişey kalmadı az daha sabredip ben de ombremi sonra yaptırıcam nacizane diren bişey kalmadı
Canım ben standart odayı biliyorum zaten babam kalmıştı, diğer odaları sadece ekrandan gördüm
Ben dipten sarıyım o yüzden mechur doğumdan sonra yaptıracağımUf ikisini de doğumdan sonraya mı bırakıyım o zamann
Beni de 32de cagirdi, bana kalsa haftada 1 gitmek isterimKanka parvoş seni bir daha ne zaman çağırdı beni 32 çağırdı, acaba sonra 2 haftaya düşürür mü
sen de üzülme kuzum bazen amaan aramasınlar sormasınlar dediğim de oluyor. Sınır olmalı ben sınırlar dahilinde görüşüyorumkız ne güzel yardım etmiş vallah kv
maşallah sizede![]()
Yüzdük yüzdük sonuna geldik az daha sabredebiliriz inan ben de zorlanıyorum ama bebeklerimiz için az daha sabırUf ikisini de doğumdan sonraya mı bırakıyım o zamann
Deşifre olcaksın detay vermeBen dipten sarıyım o yüzden mechur doğumdan sonra yaptıracağım![]()
Evett dün fark ettim ben de kafa kafaya gidiyoruz haberleşip aynı gün yapmış gibi ahahahKızzz seninle günlerimiz neredeyse aynı![]()
Arkadaşım ben sabahçıyım sabah 3 ders gideceğiz ama öğlenci grup bizim hemen ardımıza geliyor yani evet yapacak. Saat 13.00 itibariyle resmi tatil.Arkadaşlar çalıstıgım için her mesajı okuyamıyorum hakkınızı helal edın. Ögretmen arkadaşlara bır sorum olacak.Yarın 28 ekım yarım gün resmi tatil ya öğleden sonra dersı olanlar 3 saat yapacak mı? Benden öğleden önceye çekip 3 saat yapmam istendi
Kuzumm en başından beri hatta hamile bile değilken kv sen yorulma ben her gün yemek yapiyorum zaten isterseniz gelip yiyin isterseniz alıp götürün diyor. Çamaşır, ütü vs. ben geleyim dedi de anlamlarla hallettik. Sürekli buzluğuma falan çalışıyor zatenKızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?
Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv
konu acıym dedimm![]()
Kuzum ben hala yapabiliyorum ama yine de rutinlerimi bozmak istemediğim için her ay mutlaka manikür pedikür giderim. Doktorum kalıcı oje istemedigi için şimdilik normal gidiyorum, doğumdan sonra kısacık tertemiz kalıcı ojeAy kızlar ben göbekten tırnak kesemiyorum , kalıcı oje çıktıktan sonra evde kendim kestim birkaç kere ama artık yok, tekrar pediküre gitmek şart oldu
Arkadaşım bence yaptırma. Hem açma işlemi sıkıntılı hem de keratin zaten direkt kimyasalKızlar sizce doğuma yakın saç boyama ve keratin bakım yaptırmak zararlı olur mu bebek için. Boya da full boya değil sombre. Doğumdan sonra kendimi aynaya baktıkça iyi hissetmek istiyorum. Tahmini doğum 18 aralık şöyle 20 kasım gibi falan yaptırsam mı diyorum
Kızlar size soruu madem sessiz buralar
Kalem kağıtları alın
Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?
Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv
konu acıym dedimm![]()