Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Canım ben standart odayı biliyorum zaten babam kalmıştı, diğer odaları sadece ekrandan gördüm 😌 mesela c tipi oda standart odada küçükmüş, ekstra parayı sırf garson hizmeti var diye alıyorlarmış. B tipi ile A tipi arasındada pek fark yok ama onlar 1+1 tabi
Hastanede garson mu varmış
Ekstra kazıklama hakkı:KK53:

çok üzücü bir durum bende aynı şeyleri yaşıyorum bana çok garip geliyor böyle insanlar🧐
ayıp gercekten
Canım bizde iyilik de yok kötülük de.7 yıllık evlıyım hıc sorun yasanmadı ama işte yakınlık da yok. Gayet resmi bir ilişkimiz var.. Misafir gıbıyız birbirimizde.. Bir taraftan ıyı bir taraftan kötü acıkcası

Arkadaşım ben sabahçıyım sabah 3 ders gideceğiz ama öğlenci grup bizim hemen ardımıza geliyor yani evet yapacak. Saat 13.00 itibariyle resmi tatil.

Kuzumm en başından beri hatta hamile bile değilken kv sen yorulma ben her gün yemek yapiyorum zaten isterseniz gelip yiyin isterseniz alıp götürün diyor. Çamaşır, ütü vs. ben geleyim dedi de anlamlarla hallettik. Sürekli buzluğuma falan çalışıyor zaten 🤣 arama desen aramız 5 dk ama hep arar, canın bir şey istiyor mu, eksiğin kaldı mı vs diye. Kb da öyle, artık o araba kullanmasa mı ben onu istediği yere getirip götürürüm demiş 🤣🙈

Kuzum ben hala yapabiliyorum ama yine de rutinlerimi bozmak istemediğim için her ay mutlaka manikür pedikür giderim. Doktorum kalıcı oje istemedigi için şimdilik normal gidiyorum, doğumdan sonra kısacık tertemiz kalıcı oje

Arkadaşım bence yaptırma. Hem açma işlemi sıkıntılı hem de keratin zaten direkt kimyasal

Cevabın için teşekkür ederım canım. Tek kural yok maalesef burda o yüzden emın olmak istedım

Kızlar h&m bebek bölümünden hastanede giydirmek için 50 cm mi alayım 56 cm olan kıyafetlerden mi ya kafam karıştı. şimdi ortalama 51v51 cm doğacağını varsayarsam hastanede giydirmek için 56 çoklu uzun kalır

Bende çarşambaya randevu aldım daha fazla savaşamadım 😬 istanbulda düzenli gidiyordum ama buraya taşınınca kuaför bulmak çok zor malum o arayışa girmemiştim ama el mecbur artık ☹️ saçımı da kestircem
Canım 29 ekimde caliyormu doktorun senin
Pardon canım doktor sandım kuaför müs 🫣

Son düzenleme:
Kızlar size soruu madem sessiz buralar🧐
Kalem kağıtları alın📚🖍️

Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?

Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv😒

konu acıym dedimm😂🤌🏼
Benim hiç eş ailesi asla sormaz konuyu açmaz olduğunda seveceklerine eminim ama süreçte sormuyorlar eltim soruyor arkama yastık koyuyor o bile daha yakın bu konuya açıkçası 😂

aşkım evet ben bu gün baya zorlandım artık bende bir dahakine randevu alacam, hadi özel bölgeyi aynayla falan hallederimde ayak zor
Saçını ucundan mı sadece yoksa kısaltıcakmısjn
normalde önleri butterfly kesimdi bayadır kestirmediğim için çok uzadı hem onları kestiricem hemde boyundan da biraz aldırıcam kuzum 🥰
Canım 29 ekimde caliyormu doktorun senin
Pardon canım doktor sandım kuaför müs 🫣
Sjsjsj doktorumda çalışıyor ama 🤣

Arkadaşım ben sabahçıyım sabah 3 ders gideceğiz ama öğlenci grup bizim hemen ardımıza geliyor yani evet yapacak. Saat 13.00 itibariyle resmi tatil.

Kuzumm en başından beri hatta hamile bile değilken kv sen yorulma ben her gün yemek yapiyorum zaten isterseniz gelip yiyin isterseniz alıp götürün diyor. Çamaşır, ütü vs. ben geleyim dedi de anlamlarla hallettik. Sürekli buzluğuma falan çalışıyor zaten 🤣 arama desen aramız 5 dk ama hep arar, canın bir şey istiyor mu, eksiğin kaldı mı vs diye. Kb da öyle, artık o araba kullanmasa mı ben onu istediği yere getirip götürürüm demiş 🤣🙈

Kuzum ben hala yapabiliyorum ama yine de rutinlerimi bozmak istemediğim için her ay mutlaka manikür pedikür giderim. Doktorum kalıcı oje istemedigi için şimdilik normal gidiyorum, doğumdan sonra kısacık tertemiz kalıcı oje

Arkadaşım bence yaptırma. Hem açma işlemi sıkıntılı hem de keratin zaten direkt kimyasal
yaaa yicem bu nasıl minnoş tatlı aile yaa maşallah canım çok şanslısın😍❤️

Kalem kağıtları alın📚🖍️

Eşinizin ailesi üstünüze düştümü yardımcı oluyorlar mı bu hamilelik sürecinde yoksa hic sormazlar mı?

Benim eşimin tarafı sormaz yane gecen eşime söyledim hic aramıyorlar diye, onun demesiyle aradı kv😒

konu acıym dedimm😂🤌🏼

Onun bunun demesiyle arayacaklarsa aramasınlar kuzum boşver en güzeli beklememek.
Benimkiler arar sık olmasada ama maksat laf olsun yani bi işe yaramazlar ancak konuşma :/ geçen dedi ki kızımmm ben doğumdan önce gelirim.ya bi düşün bu kızın il dışından anası babası ablası gelecek kış zamanı bebekli ev nereye neye sığarız. Hiç sevmiyorum böyle zamanlarda kendi kafasına göre gelen giden plan yapan insanları cidden bi lafıyla beni deli etti. Çok mu zor kızım bana ne zamn ihtiyaç varsa ozaman geleyim demek 🤨

Kalem kağıtları alın📚🖍️

konu acıym dedimm😂🤌🏼
Az beklenti çok mutluluk benim mottom😂

Kalem kağıtları alın📚🖍️

konu acıym dedimm😂🤌🏼
Benimki de ilk 5 ay beni hiç aramadı, arada nadiren eşime soruyordu ki riskli gebeyim ben. Sonra eşim sitem edince beni aradı bi kez cevap verdim sonra vermedim içimden gelmedi. Şimdi 2 günde bir yine eşimi arayıp soruyo. Serklajlıyım 4 aydır raporluyum ama aradığında hala 18.haftada kalan mide bulantılarımı soruyo 🤣

Az beklenti çok mutluluk benim mottom😂
Aynennn 0 beklentim yeterki hayatıma müdahale etmesin..yani o kadar sınırlarımız olsun istiyorum ki nakite falan ihtiyacımız olduğunda dur ben babama söylerim diyorum ondan alıyoruz.çünkü garipler tek bir kuruş verince ne fark eder kızım bizim paramız sizin,sizin paranız bizim 😑😑😑 bu ev ha sizin ha bizim ne fark eder 🙄 her lafları bana batıyor istiyorum ki hep uzak hep mesafe ama yok bayılıyorlae iç içe olmaya.

Aynennn 0 beklentim yeterki hayatıma müdahale etmesin..yani o kadar sınırlarımız olsun istiyorum ki nakite falan ihtiyacımız olduğunda dur ben babama söylerim diyorum ondan alıyoruz.çünkü garipler tek bir kuruş verince ne fark eder kızım bizim paramız sizin,sizin paranız bizim 😑😑😑 bu ev ha sizin ha bizim ne fark eder 🙄 her lafları bana batıyor istiyorum ki hep uzak hep mesafe ama yok bayılıyorlae iç içe olmaya.
Bende sonradan bu moda geldim iyiyim hoşum ama müdahaleler beni bozar🫠

Kızlar sizce doğuma yakın saç boyama ve keratin bakım yaptırmak zararlı olur mu bebek için. Boya da full boya değil sombre. Doğumdan sonra kendimi aynaya baktıkça iyi hissetmek istiyorum. Tahmini doğum 18 aralık şöyle 20 kasım gibi falan yaptırsam mı diyorum
Canım keratin zaten çok zararlı hatta bi doktor bana demiştiki yumurtalık kanserinde artış oldu o işlemde kullanılan kimyasallar yüzünden diye, ben normal zamanda bile korkumdan bidaha yaptırmadım. Onu kesin yaptırma bu süreçte bence. Açtırmada kalsın bence 🤗 hiç riske atma. Ben de deneyimli annelerimize soracaktım emzirme dönemi boya nasıl oluyor serbest mi? O zaman da zararlı mı?

Back
X