Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Meme ucunu bence hiç riske atma lansinoh al derim kanka, ama pişik kremini alabilirsin

Canım şimdi açıldı ben bu markanın deterjanını aldım ama kızlar kremleride içeriği temiz demişti araştıranlar
Evet canım içerik olarak çok iyi duruyor. Ama meme ucu yarasında işe yarar mı ? Kullanan var mı ki ya da emzirmeden önce silmek gerekiyor mudur

Tedbir amaçlı verdi sanırım ayrıca bir şey söylemedi çünkü. Devletteki doktorlar hiç açıklama yapmıyor maalesef. Sende neye göre vermişlerdi sancı vs mi çıkmıştı
Canım sen hangi devlete gidiyorsun Kağıthane’de oturuyorsun diye hatırlıyorum hangi hastaneye gidiyorsun

Mesela lansinoh silmeye gerek yok diyorlar ama ben silerim ya
Evet silmeye gerek yokmuş onu. İçinde lanolin var o meme ucu yarasına iyi geliyormuş. İnciada özellikle lanolinsiz yazmışlar mesela. Lanolinli mi lanolinsiz mi kızlar bize helpp

Bu ara bana yavaş cevap veriyor, bence ayarlarını bozdum
Benim önerim

Benim kişisel önerim: Eğer bütçe izin veriyorsa ilk etapta Lansinoh ile başla, durum çok iyiyse daha hafif bir ürün (özellikle doğal içerikli) olan Incia’yı “koruyucu” olarak kullanabilirsin. Yani şöyle bir kombinasyon düşünebilirsin:

İlk birkaç hafta, meme ucu çok hassas ve yıpranmışsa → Lansinoh

Durum stabil hale geldikten, emzirme rutini oturduktan sonra → Incia gibi daha hafif/bitkisel içerikli ürüne geçiş yapabi
lirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…