- 16 Eylül 2024
- 9.039
- 9.034
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.181
Ben hala progestan kullanıyorum canım.Doktor kasılmam olduğunu söyledim diye progestan fitil verdi çok saçma değil mi bu haftalarda kullanılıyor mu ki ? Nst ye de 34 te başlıyorlarmış burdaki devlet hastanesinde. Usgde bir sıkıntı çıkmadı haftasıyla uyumlu. Kalp atışı dinletmedi bile cihaz da o kadar kötüydü ki hiçbir şey anlamadım muayene olmasam sadece rapor alsam daha iyiydi boşuna kafam karıştı
Canım cok sevindim tekrar sancı cikmamasina. Artik bu yalanci sancilsr yasanacak galiba. Geçmiş olsun. Dikkat etmen gereken birsey varmıymış peki?Şimdi nstden çıktım çok şükür sancı çıkmadıserum iyi geldi hemşire sancın sıklaşırsa ve artarsa hemen gel deddedi
Yaaa canımm cok sevindim seninde tarihin belli olmuuusss aynı gün doguruyoruz galibaaaSelam herkese, bizim de görüş günümüzdü bugün. 34+3. 2.5 gelişimi suyu plesantası iyi dedi. Tahmini doğum tarihi ne zaman olur dedim, 25-26 kasımda planlı sezaryen olacak.
babylovee aynı gün doğum yapıcaz galiba
Incianin bu pisik kremi benimde fav.larimdaydi ama bilemedim icerigi tam temiz miydi bir daha bi araştırmak lazim. Sen baktin mi canim icerigineSepetimi seninle paylaşmak istiyorum! Göz at!
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol kızlar şöyle bi sepet yaptım ama bu marka nasıldır? 2. Ürün 1 tl yapmışlar.Pişik kremi ve meme ucu kremi ne alacağıma karar veremedim bir türlü
Anlasana artık bıkmş sendenBu ara bana yavaş cevap veriyor, bence ayarlarını bozdum
Aldım canım geçen hafta tam 32de aldım. Herhangi ekstra bir şey yapmadımRapor alan kızlar siz raporu aldıktan sonra ne yaptınız ? Ayrıca yapmamız gereken bir işlem var mı ?annabelica sen de alacaktın canım hallettin mi?
25 Kasım olursa 38+3 oluyor, normalde beklenen doğum tarihi 6 Aralık, 10 gün öncesinde alıyorum genelde dedi. İlk doğumda 26 Nisan iken 18 Nisan’da almıştı.Maşallah canım kaç haftalık oluyor 25 kasımda
İnş canım, vaktinde sağlıkla gelsinlerYaaa canımm cok sevindim seninde tarihin belli olmuuusss aynı gün doguruyoruz galibaaa
Saglikla gelsin yavrularımız sağlıkla
Gün saymalarimiz başlasın
Sezeryan için ideal canım sağlıkla gelsin inşallah25 Kasım olursa 38+3 oluyor, normalde beklenen doğum tarihi 6 Aralık, 10 gün öncesinde alıyorum genelde dedi. İlk doğumda 26 Nisan iken 18 Nisan’da almıştı.
Teşekkür ederimSezeryan için ideal canım sağlıkla gelsin inşallah
Şifa olsun canım evet bende 2 yi hiç etkisiz atlattımKızlar bugun 2.doz tetanoz aşımı oldum. Bu defa sıfır yan etki ile geçirmeyi umut ediyorum
Ilkini TDAP ikinciyi TD oldum.
İlki baya bir yan etki yapmıştı. 2.biraz daha az yan etki yapar dedi hemşire.
Tdapta bogmaca oldugu icinmis o kadar etkileme sebebi.
Göreceğiz bakalim
Yaaa canımsın cok sagol kuzuuumİnş canım, vaktinde sağlıkla gelsinlerkendimden çok sana sevinicem galiba
Ayy kirazım amin ya benimkide öyle olur umarim ki.Şifa olsun canım evet bende 2 yi hiç etkisiz atlattım
Ben ilk trimesterda kullanılıyor diye biliyordum erken doğum riskine karşı da kullanılıyormuş yeni öğrendim canım. Açıkçası öyle bir riskim var mı bilmiyorum doktor açıklama yapmadı zaten o yüzden haftaya kendi doktoruma gidene kadar bekleyeceğim. Ara ara kasılmam oluyor ama karnımın üst kısmında hissediyorum. Bebek tersti artık dönmüş baş aşağı pozisyona. Sanırım doktor tedbir amaçlı verdi çünkü serviks uzunluğuna falan da baktığını hiç sanmıyorumBen hala progestan kullanıyorum canım.
Nst de riskli bir durumun yoksa veya sancı gibi sikayetin 36 37 den sonra bile basliyor diye biliyorum.
Gecti mi kasılmalarin
Geçmiş olsun canım. Benim Tdap da hiç etkilemedi kolum bile ağrımadı su mu yaptılar ne.Kızlar bugun 2.doz tetanoz aşımı oldum. Bu defa sıfır yan etki ile geçirmeyi umut ediyorum
Ilkini TDAP ikinciyi TD oldum.
İlki baya bir yan etki yapmıştı. 2.biraz daha az yan etki yapar dedi hemşire.
Tdapta bogmaca oldugu icinmis o kadar etkileme sebebi.
Göreceğiz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?