Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Ben hala progestan kullanıyorum canım.
Nst de riskli bir durumun yoksa veya sancı gibi sikayetin 36 37 den sonra bile basliyor diye biliyorum.
Gecti mi kasılmalarin

Şimdi nstden çıktım çok şükür sancı çıkmadı serum iyi geldi hemşire sancın sıklaşırsa ve artarsa hemen gel deddedi
Canım cok sevindim tekrar sancı cikmamasina. Artik bu yalanci sancilsr yasanacak galiba. Geçmiş olsun. Dikkat etmen gereken birsey varmıymış peki?

Yaaa canımm cok sevindim seninde tarihin belli olmuuusss aynı gün doguruyoruz galibaaa
Saglikla gelsin yavrularımız sağlıkla
Gün saymalarimiz başlasın

Kızlar bugun 2.doz tetanoz aşımı oldum. Bu defa sıfır yan etki ile geçirmeyi umut ediyorum
Ilkini TDAP ikinciyi TD oldum.
İlki baya bir yan etki yapmıştı. 2.biraz daha az yan etki yapar dedi hemşire.
Tdapta bogmaca oldugu icinmis o kadar etkileme sebebi.
Göreceğiz bakalim

Şifa olsun canım evet bende 2 yi hiç etkisiz atlattım

İnş canım, vaktinde sağlıkla gelsinler kendimden çok sana sevinicem galiba
Yaaa canımsın cok sagol kuzuuum ne yollardan gectik geciyoruz hepimiz sag salim kavusalim yavrularımıza.
Vallahi aile gibiyiz bir cogumuzla. Ben zaten her gelen dogum haberine aglayacagim galiba

Şifa olsun canım evet bende 2 yi hiç etkisiz atlattım
Ayy kirazım amin ya benimkide öyle olur umarim ki.
Seker tansiyonda cikti deyince hemsire bi bacaklarina bakayim dedi bakti dokundu falan şişlik yok bu güzel birsey sıfır tuzla beslen olur mu dedi.

Valla. Güzel haberlerle geldim canım çok şükür suyu düzelmiş kilosu 2400 olmuş uyumlu dedi haftasıyla 34+2yiz şuan sadece bacak boyu biraz kısa dedi oda düzelir dedi nst ye bağladı kalp atışı güzel sancı çıkmadı idrar testide temiz çıktı bu kadar kızlar ha bide artık haftalık çağırıyor doktorum

Son düzenleme:
Ben hala progestan kullanıyorum canım.
Nst de riskli bir durumun yoksa veya sancı gibi sikayetin 36 37 den sonra bile basliyor diye biliyorum.
Gecti mi kasılmalarin
Ben ilk trimesterda kullanılıyor diye biliyordum erken doğum riskine karşı da kullanılıyormuş yeni öğrendim canım. Açıkçası öyle bir riskim var mı bilmiyorum doktor açıklama yapmadı zaten o yüzden haftaya kendi doktoruma gidene kadar bekleyeceğim. Ara ara kasılmam oluyor ama karnımın üst kısmında hissediyorum. Bebek tersti artık dönmüş baş aşağı pozisyona. Sanırım doktor tedbir amaçlı verdi çünkü serviks uzunluğuna falan da baktığını hiç sanmıyorum

Geçmiş olsun canım. Benim Tdap da hiç etkilemedi kolum bile ağrımadı su mu yaptılar ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…