• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Canım az kalmış 10 17 si ne demek cok az zaman 😍😍🥲🥲 yerim onu beenn sağlıkla gelsin bebiskolarimiz🙏🥰
Yaa sancı mı çıkıyor. Ne diyorlae peki sancı cikmasina daha erken alma ihtimalleri var mi ?
Aşko dün eve gönderdi 2 saat sonra tekrar gel dedi nöbetçi dr. Sancı ve bebeğin kalp atışı hızlı çıktı. Taşikardi deniyormuş.😭Tekrar gittim bu sefer bayağı bişeyler söyledi kafamı karıştırıp sinir etti ve yatış önerdi. Ama yatmadım Bugün pazartesi olduğu için kendi dr. Gideceğim. İnşallah yatırmaz 😵‍💫

Kızlarr yarın çalışamaz raporu almaya gidicem normalde özel klinik takipliyim rapor için devlet hastanesine gitmem lazımmış. doktora herhangi bişey götürmem gerekiyor mu?
Selam, devlet hastanesinden direkt alabilirsin, kimse bir şey sormaz, sanmıyorum. Muayene eder ama mutlaka, bebeğin haftasına bakıp veriyorlar. Bir şey götürmene de gerek yok. Hatta varsa tahlillerini falan da yaptır gitmişken, şikayetlerin varsa söyle.

Ya bugün ben de bunu soracaktım fırsatım olmadı. Yürürken zorlanıyorum ama sürerken zorlanmıyorum 🙂
Babam falan sürmemi istemiyor artık. Biz götürelim diyor. Ama ben de kafama göre istediğim yere gidip gelmeyi seviyorum. Ne zaman bırakmamız lazım acaba sürmeyi 🤔
Benim bırakmak gibi bir şansım yok cnm :KK43:

Birsey sorcm cnm sen yda bilen cevaplayabilirmi 29+5 bebek kilosuna 1350 denildi herkes cok dusukk diyor bu haftalarda olan yda bilgisi olan varmi doktor bana az cok bir seyde demedi smdi biraz tedirgin oldum
Ay kim diyorsa demesin banada aynı haftada aynı tarihte 1500 e iri bebek dedi şuan 2400 35 haftada normal olan canım benim 150.gr den ne olacak yani 🙄 ayrıca benimki iri diyorsaydi seninki olması gereken

Aşko dün eve gönderdi 2 saat sonra tekrar gel dedi nöbetçi dr. Sancı ve bebeğin kalp atışı hızlı çıktı. Taşikardi deniyormuş.😭Tekrar gittim bu sefer bayağı bişeyler söyledi kafamı karıştırıp sinir etti ve yatış önerdi. Ama yatmadım Bugün pazartesi olduğu için kendi dr. Gideceğim. İnşallah yatırmaz 😵‍💫
Ya hadi güzel haberler getir bize heyecanla bekliyoruz 🥰

Kundağa da mı alışıyorlar bu bebek milleti de yaaa kırk çeşit numara 🤣🤣 yani bebek ne derse o biraz da tabi. Bazen uyusun diye her yolu deniyor insan. Kundak yapmam ben durduk yere ama baktım bebek illa sıkıştırılmak istiyor kolları sararım hemen 🤣🤣
Zaten annelik önce birşeylere alıştırma sonra o alışkanlığı bıraktırma üzerine değil mi🤣🤣

Birsey sorcm cnm sen yda bilen cevaplayabilirmi 29+5 bebek kilosuna 1350 denildi herkes cok dusukk diyor bu haftalarda olan yda bilgisi olan varmi doktor bana az cok bir seyde demedi smdi biraz tedirgin oldum
Canım benım bebeğim 30+0 da 1356 idi. Dr kilosu için ıyı demişti. Anne baba mınyonsa daha da normal yanı.

Günaydın kızlar, çok güzel haftamız olsun 🌸
Kasım anneleri bugün üçer beşer doğuracaklar, en güzel yerindeler şu an 😍 o kadar duygulanıyorum, heyecanlanıyorum ki anlatamam 🙂 biz de grubumuzda o güzel günleri görürüz inş 🙏🩷
Sanki hiç gelmeyecekmiş o günler, hep hamile kalacakmışım gibi geliyor bazen, içimde 2,5 kg bir canlı olduğuna da inanamıyorum 🫢 bugün değişik duygularla uyandım 😇

Kızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun :)

Park beşik kullanan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa
Günaydın canım 🌸
Biz Prego Miami 70x110 aldık.
Benim baktığım noktalar alt açma, organizer ve dönencesinin olmasıydı. Sezaryen olacağım için bir süre eğilmek beni zorlayacak o yüzden alt açma bölümü benim için faydalı olacak diye düşündüm. Bir de bazı modeller anne yanı olmuyor yani yan kısmı açılmıyor ona dikkat edebilirsin. Son olarak alt kısma geçince yandan fermuarlı kapısı olmasına dikkat ettim. Biraz büyüyünce bebeklerim oradan girer çıkar dedim. İçine de yataş twiny yatak aldık.
Odamız da bej tonlarında olduğu için bu rengi seçtik 🌸

Ben bunu alacağım, kasımda indirime girer diye beklemedeyim. Çok fonksiyonlu olduğu için tercih sebebim, görsel olarak da diğerlerine göre daha çok beğendim.

Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak Xl 70x120 Cm Gri-siyah Yatak Hediye - Fiyatı, Yorumları
Bende bu modelle Madre arasındayım güzel bir indirim olursa 6 Kasımda Bonteyi düşünüyorum canım bakalım :)
Günaydın canım 🌸
Biz Prego Miami 70x110 aldık.
Benim baktığım noktalar alt açma, organizer ve dönencesinin olmasıydı. Sezaryen olacağım için bir süre eğilmek beni zorlayacak o yüzden alt açma bölümü benim için faydalı olacak diye düşündüm. Bir de bazı modeller anne yanı olmuyor yani yan kısmı açılmıyor ona dikkat edebilirsin. Son olarak alt kısma geçince yandan fermuarlı kapısı olmasına dikkat ettim. Biraz büyüyünce bebeklerim oradan girer çıkar dedim. İçine de yataş twiny yatak aldık.
Odamız da bej tonlarında olduğu için bu rengi seçtik 🌸
Teşekkür ederim canım bunu da inceliyimm

Back
X