• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Pekiseninkinin tam tersi 32+1de gidince de 32+0 yazarak verir mi acaba raporu ya ben 32+0a bulamadım randevu

Verir canım bence çünkü o doktorun elinde 1 gün küçük gösterir ki ne olacak ama kendi doktorun mu ya da geriye dönük yazamam banane der mi acaba bana doktorum tam hafta başı gel 32 yazacağım dedi o yüzden ben öyle yaptım dün olmayınca bugün hatta yine 32 yazmış dünün üzerinden

Verir canım bence çünkü o doktorun elinde 1 gün küçük gösterir ki ne olacak ama kendi doktorun mu ya da geriye dönük yazamam banane der mi acaba bana doktorum tam hafta başı gel 32 yazacağım dedi o yüzden ben öyle yaptım dün olmayınca bugün hatta yine 32 yazmış dünün üzerinden
Kendi doktorum hızlı dokuyor randevuları ben de geçe bıraktım açıkçası o yüzden en erken 32+1e var şuan

Merhaba kızlar 🌸
Çok şükür olumsuz bir haber yok 🙏🏻
Oğlumun suyu hala azmış ama kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz hala. Geçen hafta belki yarın için doğuma alabilirim demişti ama bu hafta suyu bitse bile kan akımı iyi olduğu sürece bekleyelim dedi. NST de 20 dk içinde iki tane 50ye yakın sancım çıkınca bir 20dk daha tuttu. Onda da bir kere daha çıktı ama sıkıntı yok dedi. Zaten farkediyorum karnımın sağ tarafı sertleşiyor sancı yükselince. Cuma günü yeniden gideceğiz. Sıkıntı çıkmazsa haftaya Cuma yani 14 Kasımda 36+4te alabiliriz dedi. Çok bir şey demedim de sıkıntı olmazsa Pazartesiyi yani 37+0ı bekleyelim diye soracağım.
Bu arada oğlum 2000gr olmak üzere kızım da 2200gr. Dün doktorum ikiz doğurtmuştu onu da sordum. 36ya yaklaşmışlar ve 1950ye 2200 doğmuşlar. Yoğunbakıma da alınmamışlar. Bu da bana umut oldu 😇

Merhaba kızlar 🌸
Oğlumun suyu hala azmış ama kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz hala. Geçen hafta belki yarın için doğuma alabilirim demişti ama bu hafta suyu bitse bile kan akımı iyi olduğu sürece bekleyelim dedi. NST de 20 dk içinde iki tane 50ye yakın sancım çıkınca bir 20dk daha tuttu. Onda da bir kere daha çıktı ama sıkıntı yok dedi. Zaten farkediyorum karnımın sağ tarafı sertleşiyor sancı yükselince. Cuma günü yeniden gideceğiz. Sıkıntı çıkmazsa haftaya Cuma yani 14 Kasımda 36+4te alabiliriz dedi. Çok bir şey demedim de sıkıntı olmazsa Pazartesiyi yani 37+0ı bekleyelim diye soracağım.
Bu arada oğlum 2000gr olmak üzere kızım da 2200gr. Dün doktorum ikiz doğurtmuştu onu da sordum. 36ya yaklaşmışlar ve 1950ye 2200 doğmuşlar. Yoğunbakıma da alınmamışlar. Bu da bana umut oldu 😇
Maşallah canım 2 kg yi aşmışlar çokk güzel 😍😍seninkilerde yoğun bakıma girmeyecek inşallah. Doktorunda olumsuz konuşmamış kan akımı iyiyse yani önemli olan kıstas o ise bence son anda kontrol edip 37 dede olabilir doğumun😍

Merhaba kızlar 🌸
Oh bak maşallah çok sevindim kuzum senin icin 🤍

Cesaret edemiyorum🥴
Yok ondan değil de egilemiyorum ve zaten gözükmüyor da..ayna falan da yok, göz görmeyince rahatim yerinde kizlar tavsiye ederim size de Freyja93 Freyja93 morcelestial morcelestial 😜 doğumdan sonra vakti gelince buluruz bir cozum😉
Göz görmeyince gönül katlanıyor aşkım allah biliyo da karnımızdan göstermiyo öyle düşünmek lazım 😂 baktım kocam fark etmiyo bile değişikliği saldım nasılsa düzelcek 😂

Neeee 😳😳 açıklığa bu sekilde mi bakiyorlar.
Benim cahillik peki,usg cihazi ile alttan bakiyor sanıyorum ben açıklığa da, dogumda açıklık elle bakılıyor sanıyordum 😳
Aahahhahah cahillik bazen mutluluktur bacım 😂 yok kız gerçekten usgyi bile biraz hissediyo insan da bunu hissetmiyo 1 dakika falan sürdü hiç gözümüzde büyüttüğümüze değmez doğumda o acı veriyo dedikleri şey açıklık büyüdükçe parmak şekli değişiyo zaten sancı da var muhtemelen o sebeptendir. Youtube da falan var videoları şekilleri

sevimliturta sevimliturta balım nasıl oldun ne durumdasın
Sağol canım sorduğun için geldim şimdi bir kez daha çekildi yine çıktı bidaha dedi onda bir süre devam edip durdu açıklığa bakıldı yoktu açıklık hiç tamam dedi haftaya gene bakalım şuan böyle kal dedi

Eki Görüntüle 3669277
Bak canım benimki böyleydi, ikincisi 65 civarında çıkmış, doktorum çok rahat şekilde önlem amaçlı progestan başlayalım dedi. Hemen doğum geliyor falan demedi. Hatta sınraki randevuyu 17 gün sonraya verdi. Acil olduğunu düşünce daha erken çağırırdı diye düşünüyorum. Seninki biraz karamsar gerçekten sanırım. Sonraki nst fotosunu çek sen de. O anda insan idrak edemiyor ben de sonradan baktım kaçmış benim diye
Benim doktora bakmayın siz canım ya valla beni gıcık etti iyice şuan evdeyim biseyim yoo çok şükür

Sağol canım sorduğun için geldim şimdi bir kez daha çekildi yine çıktı bidaha dedi onda bir süre devam edip durdu açıklığa bakıldı yoktu açıklık hiç tamam dedi haftaya gene bakalım şuan böyle kal dedi
Süper zaten artıcak olursa yine gidersin açıklık olmadıkça durdurabiliyolar bi süre. Senin haftan zaten yakın tehlikeli zamanları geçmişsin. Kaç kilo bebişin

Süper zaten artıcak olursa yine gidersin açıklık olmadıkça durdurabiliyolar bi süre. Senin haftan zaten yakın tehlikeli zamanları geçmişsin. Kaç kilo bebişin
2500 olmuş cano şuan kilosu da iyi bence artık doğsada sıkıntı olmaz inşallah 🫂

Back
X