• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar bugün doktorumda son kontrolüm vardı😍
artık hastanede olucam nst kontrollerine gidicem☺️
bebeğimin çok aşyada olduğunu söyledi🙃
doğum pozisyonunu'da almış kafası aşyadaydı☺️
şuan sadece sancın eksik sancın olmadığı sürece bebeğin isterse çok çok aşya insin doğum gercekleşmez korkma dedi😂
Boyu 45cm kilosu 2600gram şuan🌸
birde tansiyonum düşük çıktı 120/60, yorgunmusun dedi başka bişey yok şimdilik kızlar😂❤️

Merhaba kızlar 🌸
Çok şükür olumsuz bir haber yok 🙏🏻
Oğlumun suyu hala azmış ama kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz hala. Geçen hafta belki yarın için doğuma alabilirim demişti ama bu hafta suyu bitse bile kan akımı iyi olduğu sürece bekleyelim dedi. NST de 20 dk içinde iki tane 50ye yakın sancım çıkınca bir 20dk daha tuttu. Onda da bir kere daha çıktı ama sıkıntı yok dedi. Zaten farkediyorum karnımın sağ tarafı sertleşiyor sancı yükselince. Cuma günü yeniden gideceğiz. Sıkıntı çıkmazsa haftaya Cuma yani 14 Kasımda 36+4te alabiliriz dedi. Çok bir şey demedim de sıkıntı olmazsa Pazartesiyi yani 37+0ı bekleyelim diye soracağım.
Bu arada oğlum 2000gr olmak üzere kızım da 2200gr. Dün doktorum ikiz doğurtmuştu onu da sordum. 36ya yaklaşmışlar ve 1950ye 2200 doğmuşlar. Yoğunbakıma da alınmamışlar. Bu da bana umut oldu 😇
Oh hepimiz rahatladik valla 😍 insallah 37 ve sonrasinda saglikla gelecek bebisler 🥹🙏🏻

Merhaba kızlar 🌸
Oğlumun suyu hala azmış ama kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz hala. Geçen hafta belki yarın için doğuma alabilirim demişti ama bu hafta suyu bitse bile kan akımı iyi olduğu sürece bekleyelim dedi. NST de 20 dk içinde iki tane 50ye yakın sancım çıkınca bir 20dk daha tuttu. Onda da bir kere daha çıktı ama sıkıntı yok dedi. Zaten farkediyorum karnımın sağ tarafı sertleşiyor sancı yükselince. Cuma günü yeniden gideceğiz. Sıkıntı çıkmazsa haftaya Cuma yani 14 Kasımda 36+4te alabiliriz dedi. Çok bir şey demedim de sıkıntı olmazsa Pazartesiyi yani 37+0ı bekleyelim diye soracağım.
Bu arada oğlum 2000gr olmak üzere kızım da 2200gr. Dün doktorum ikiz doğurtmuştu onu da sordum. 36ya yaklaşmışlar ve 1950ye 2200 doğmuşlar. Yoğunbakıma da alınmamışlar. Bu da bana umut oldu 😇
oyy maşallah ikiz bebişlerimizde geliyor 14.Kasımda😍🤩

Merhaba kızlar 🌸
Canım sevindim biraz rahatlamissindir 🙏💗

Sağol canım sorduğun için geldim şimdi bir kez daha çekildi yine çıktı bidaha dedi onda bir süre devam edip durdu açıklığa bakıldı yoktu açıklık hiç tamam dedi haftaya gene bakalım şuan böyle kal dedi
Önceki muayenede panik yaptirdigin icin mutlu muaun diye bi sorsaydin doktorcuguna😂

Aahahhahah cahillik bazen mutluluktur bacım 😂 yok kız gerçekten usgyi bile biraz hissediyo insan da bunu hissetmiyo 1 dakika falan sürdü hiç gözümüzde büyüttüğümüze değmez doğumda o acı veriyo dedikleri şey açıklık büyüdükçe parmak şekli değişiyo zaten sancı da var muhtemelen o sebeptendir. Youtube da falan var videoları şekilleri
Valla mutluluktur😂ay yok ben dogumla alakali hic bisey izlemedim daha 😂 sagol asko

şuan sadece sancın eksik sancın olmadığı sürece bebeğin isterse çok çok aşya insin doğum gercekleşmez korkma dedi😂
birde tansiyonum düşük çıktı 120/60, yorgunmusun dedi başka bişey yok şimdilik kızlar😂❤️
Canım benim haberlerin güzel olmasi cok güzel 😍💗
Sağlıkla gelsin akıllı Asya 🙏💗

Merhaba kızlar 🌸
Kuzum sen boşuna canını sıkıyorsun haftası da kilosu da iyi bebeklerinin zaten maşallah onlara 🥰 Bebeklerini kucağına alıp evine gideceksin hiç canını sıkma. Sen havuca devam et yine 🥰

Oy canım benim yaa evdeyim şuan çok iyiyim teşekkür ederim sancım indi normale 🫂 bir kac defa çekildim ama çok şükür hareketlerini takip et dedi şimdilik
Ya çok şükür bugün de doğurmadı kimse 🤣🤣 doktorun korkuttu bizi ama sorun olmamasına sevindim 🥰

Dört dörtlük bir bebiş maşallah 🥰🥰🥰 doğurma sık iyice 1 Aralık hedef 🤣🤣

2500 olmuş cano şuan kilosu da iyi bence artık doğsada sıkıntı olmaz inşallah 🫂
Maşallahhhh allah nazarlardan saklasın. 36 hafta zaten geç preterm olarak adlandırılıyo kuşum bi kaç gün sonra haftan artık zaten nerdeyse gelmiş olucak dediğin gibi kilosu iyi sen yine de stres yapma panik daha da sancı yapar her şeyin çok güzel olcağını düşün olumlama gönder 💕

Merhaba kızlar 🌸

Maşallah canım, çok sevindim senin adına, 2 kg aşmışlar 🥰🙏🏻 senin gönlünün istediği zamanda kavuşursunuz inşallah 🌷

Maşallah canım 2 kg yi aşmışlar çokk güzel 😍😍seninkilerde yoğun bakıma girmeyecek inşallah. Doktorunda olumsuz konuşmamış kan akımı iyiyse yani önemli olan kıstas o ise bence son anda kontrol edip 37 dede olabilir doğumun😍

Oh bak maşallah çok sevindim kuzum senin icin 🤍

Oh hepimiz rahatladik valla 😍 insallah 37 ve sonrasinda saglikla gelecek bebisler 🥹🙏🏻

oyy maşallah ikiz bebişlerimizde geliyor 14.Kasımda😍🤩

Canım sevindim biraz rahatlamissindir 🙏💗

Kuzum sen boşuna canını sıkıyorsun haftası da kilosu da iyi bebeklerinin zaten maşallah onlara 🥰 Bebeklerini kucağına alıp evine gideceksin hiç canını sıkma. Sen havuca devam et yine 🥰

Maşallah canım, çok sevindim senin adına, 2 kg aşmışlar 🥰🙏🏻 senin gönlünün istediği zamanda kavuşursunuz inşallah 🌷
Ayy kızlar çok teşekkür ederim 🌸
Ben de rahatladım gerçekten. Tedbirlere devam ederek 37yi görmeyi umuyorum.
Doktorum oğlum için max 2200 olur dedi ama olsun annesi doğduktan sonra tosbik yapar onu 🥰
Hepimiz rahat bir şekilde 37leri atlatalım inşallah 🙏🏻

Geçmiş olsun canım yorulmuşsundur küçük bir heyecan diyelim artık normal herhalde yavaş yavaş geliyoruz biz diyorlar 🥰🥰
ne biliyim üzüldüm hastaneye gidesim gelmedi öğleden sonra gelecekler tabiki ama insan pat diye beklemediği anda olunca bir değişik hissediyo 😂 beklemedigim yerden çıktı çok şükür ki normale döndü de oğluşum aceleye getirmedi babası kılıklı 😒😂 geliyorlar yavaş yavaş dediğin gibi 😍 canımsıniz sağolun herkeste sormuş çok düşünceli bir anniş grubumuz var 💐

Evet tansiyonla olunca şüphe doğuyor. Keşke ödemlenmesem ben de, çünkü doğum sonrası inmesi de baya uzun sürdü benim

Hiç birimiz de ödem olmasın inşallah canım🥺 benim de ilk doğumum da oldu, altında yatan başka sebepler vardı tabi ama şükür bunda yok inanılır gibi değil ama hala alyansımı takıyorum mesela, takılarım bana oluyor ilkinde olmamıştı 🥺🥲

Back
X