• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
ben lohusa külodu mesane pedi ve normal uzun ped aldım başka varsa ondan da alayım garanticiyim galiba🤣 bugün hastane çantasını artık hazırlıyorum erken mi bilmiyorum ama bulantılar beni mahvediyor belki fırsat bulamam 😞😞
Bence erken degil kuzuu. Bende bugun aksam hazırlamayı planlıyorum 🥲

Kızlar kontrolden geliyorum bebiş 2500 olmuş 100 Gr almış yani nstde sancım çıktı yüksek doktor açılma varmı diye bakmak istedi ama ben korkuyorum dedim öğleden sonra bidaha çekelim nst yine çıkarsa bu sefer bakarım ama kesin affetmem dedi yüksek çıkıyor sancı ama ben hissetmedim erken doğurup napma bak dedi korktum açıkçası 😪 doğum çantam hazır değil de ben bu sefer çıkmıcak diye ümitliyim bakalım
Canım dur bakalim belki anlik birseydir. Önemli bir durum yoktur yani. Saat kacta sonraki nst. Bakmasi gerekiyorsa baksin vajinal. Acilman varsa en azindan ne yapılacağına bakilir.
Az daha durur bebisin inşallah canım 🙏
Ben kaç olduğunu hiç bilmiyorum ama başta çıkan sancıyi bunla doğum yaptırıyoruz biz dedi he baktım 80 çıkmış canım bı kaç defada 60 ve 40 çıkmış
Ilac falan baslamasini iste eger açılma cok yoksa veya hic yoksa. Doktorun da az aceleci sanki

İlk başlardaa evet çatlamış gibi başlıyor cano hayırlı olsun seninlki de 😂 mümkün olduğunca uzanmaya çalış valla, bir de sakın tek bacağınla bişeye yüklenme, ben bacağımla poşeti ittireyim dedim kırıldı galiba o gün bu gündür yürümekte zorluk çekiyorum.
Senin yasadigin agri ile benimki cok benziyor bebiş🥲 hala tek bacagima yanlislikla biraz fazla yük bindireyim aklım gidiyor. Ay ay ay diyerek gelip uzanıyorum valla 🥲

Hiç doğum yapmadım ama geçen kasılmam çok olunca gittik iki parmağını birleştirip jel sıktı bi aşağı yukarı yaptı yavaşca soktu 1 sn anca tuttu geri çekti. O doğum anında açılman daha fazla olduğu için parmak şekli vs değişiyo bide sürekli yaptığı için sen de kasılıyosun falan belki ondan acımıştır tecrübe etmediğim için tam bilmiyorum ama riske girilceğine için rahat olur bilirsin en azından allah kolaylık versin bebişim
Neeee 😳😳 açıklığa bu sekilde mi bakiyorlar.
Benim cahillik peki,usg cihazi ile alttan bakiyor sanıyorum ben açıklığa da, dogumda açıklık elle bakılıyor sanıyordum 😳

Seninki kaç çıktı canım
1000139299.webp

Bak canım benimki böyleydi, ikincisi 65 civarında çıkmış, doktorum çok rahat şekilde önlem amaçlı progestan başlayalım dedi. Hemen doğum geliyor falan demedi. Hatta sınraki randevuyu 17 gün sonraya verdi. Acil olduğunu düşünce daha erken çağırırdı diye düşünüyorum. Seninki biraz karamsar gerçekten sanırım. Sonraki nst fotosunu çek sen de. O anda insan idrak edemiyor ben de sonradan baktım kaçmış benim diye

Neeee 😳😳 açıklığa bu sekilde mi bakiyorlar.
Benim cahillik peki,usg cihazi ile alttan bakiyor sanıyorum ben açıklığa da, dogumda açıklık elle bakılıyor sanıyordum 😳
Babyy🤣🤣 çatı muayenesi açıklık bakma hep parmak ile😅 hatta geçen keşfetimde kadın kendi kendinize açıklık bakabilirsiniz diye video çekmişti tamamını izlemeye tahammül edemedim😅

Babyy🤣🤣 çatı muayenesi açıklık bakma hep parmak ile😅 hatta geçen keşfetimde kadın kendi kendinize açıklık bakabilirsiniz diye video çekmişti tamamını izlemeye tahammül edemedim😅
Ya benim bu konuda gerçekten cahil olmam 😅😅
Ay ne biliyim hani benim acil ameliyat oldugumda da doktor açıklık var mi bakcam dedi ve usg cihaziyla bakti, ne bilim yaaa 😅 su an cok canım sıkıldı bu konuya bak 😅 gerci bende dikis var heralde o sekil bir kontrol yine bana yapilmaz. Hep usg ile bakilir gibi geliyor

Ya benim bu konuda gerçekten cahil olmam 😅😅
Ay ne biliyim hani benim acil ameliyat oldugumda da doktor açıklık var mi bakcam dedi ve usg cihaziyla bakti, ne bilim yaaa 😅 su an cok canım sıkıldı bu konuya bak 😅 gerci bende dikis var heralde o sekil bir kontrol yine bana yapilmaz. Hep usg ile bakilir gibi geliyor
Usg den daha acısız bence o muayene😅 ama sezeryan olcaksan muayeneye gerek olmaz diye düşünüyorum kuzu

Usg den daha acısız bence o muayene😅 ama sezeryan olcaksan muayeneye gerek olmaz diye düşünüyorum kuzu
Usg ye yine alıştık da doktorun parmakla dalmasinı hic hayal dahi edemiyorum yarabbimm😂😂
Sezeryan olacagim ben doktor günü ona göre verdi bide dikiste var bizde rahim agzi dikili yani onu kontrol etmesi de zor parmakla anca usg ile bakar sanki.
Ay gerildim😂

İlk başlardaa evet çatlamış gibi başlıyor cano hayırlı olsun seninlki de 😂 mümkün olduğunca uzanmaya çalış valla, bir de sakın tek bacağınla bişeye yüklenme, ben bacağımla poşeti ittireyim dedim kırıldı galiba o gün bu gündür yürümekte zorluk çekiyorum.
Ayy çok fena bişeymiş bu. Sol tarafta var sağda bir şey yok. Klozete oturunca kalkamıyorsun, uzanıp kalkınca bir süre üstüne basamıyorsun. Bağıra bağıra geziyorum evde. Bundan sonra hep olacaksa yandımm 🤦🏻‍♀️ Benim yavaş yavaş belirtiler geliyor hayır olsun inşallah 🙏🙂

Usg ye yine alıştık da doktorun parmakla dalmasinı hic hayal dahi edemiyorum yarabbimm😂😂
Sezeryan olacagim ben doktor günü ona göre verdi bide dikiste var bizde rahim agzi dikili yani onu kontrol etmesi de zor parmakla anca usg ile bakar sanki.
Ay gerildim😂
Ya oraya yattıktan sonra her şey zor geliyor bana ve yarın muhtemelen morluğu göstermeye gideceğim😭

Back
X