• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar kontrolden geliyorum bebiş 2500 olmuş 100 Gr almış yani nstde sancım çıktı yüksek doktor açılma varmı diye bakmak istedi ama ben korkuyorum dedim öğleden sonra bidaha çekelim nst yine çıkarsa bu sefer bakarım ama kesin affetmem dedi yüksek çıkıyor sancı ama ben hissetmedim erken doğurup napma bak dedi korktum açıkçası 😪 doğum çantam hazır değil de ben bu sefer çıkmıcak diye ümitliyim bakalım
Bebişim inşallah bi sorun çıkmaz notmale dönersin. Ama alttan muayene gerçekten çok basit oluyo jel kullanıyor iki parmak soktuğunu bile anlamıyosun alıştırarak sokuyo. Açılman olup olmadığını başka türlü anlayamaz 🥲

Bebişim inşallah bi sorun çıkmaz notmale dönersin. Ama alttan muayene gerçekten çok basit oluyo jel kullanıyor iki parmak soktuğunu bile anlamıyosun alıştırarak sokuyo. Açılman olup olmadığını başka türlü anlayamaz 🥲
Ha iyi canım daha önce normal yaptım ya doğumda bakılan gibi aciyor diye korktum ben ay çok sağol içim rahatladi valla 🫂

Ben uyandığımdan beri şeyimin kemiği kırılmadıysa da çatlatmışım gibi hissediyorum 😅 kemiği kırdıktan sonra da vaktimiz vardır de mi 🙂
İlk başlardaa evet çatlamış gibi başlıyor cano hayırlı olsun seninlki de 😂 mümkün olduğunca uzanmaya çalış valla, bir de sakın tek bacağınla bişeye yüklenme, ben bacağımla poşeti ittireyim dedim kırıldı galiba o gün bu gündür yürümekte zorluk çekiyorum.

Ha iyi canım daha önce normal yaptım ya doğumda bakılan gibi aciyor diye korktum ben ay çok sağol içim rahatladi valla 🫂
Hiç doğum yapmadım ama geçen kasılmam çok olunca gittik iki parmağını birleştirip jel sıktı bi aşağı yukarı yaptı yavaşca soktu 1 sn anca tuttu geri çekti. O doğum anında açılman daha fazla olduğu için parmak şekli vs değişiyo bide sürekli yaptığı için sen de kasılıyosun falan belki ondan acımıştır tecrübe etmediğim için tam bilmiyorum ama riske girilceğine için rahat olur bilirsin en azından allah kolaylık versin bebişim

Kızlar rapor konuşulmuş, ben 31+6 da gittim, 32+0 yazdı doktorum, öyle başlattı ve imzalı kaşeli olsun attırmayı unutmayın, benim atmamış asistan yazmıştı ik kabul etmiyor, e devlete de düşmemişti sebebini anlamadım, daha bakmadım ama o gönderdiği raporu kabul ettiler
Aaa ben de raporu aldım ama bakmadım hiç kaşeli mi diye iyi söyledin kız bakayım daha iş yerime vermedim ama eşek gibi çalışıyorum 😂

Ben bakmıyorum, bir de önceki sezeryan izim gerildiği için geçenler de gözüme ilişti üzülüp ağladım eşime de diyorum hiç demiyorsun, o da bir sorun görmüyorum gayet güzel görünüyor dedi, hiç dememiş bana o yağlıyor hep halbuki her gün görüyor ama çok üzüldüm, bakmamak en iyisi 🥲🥹
Ne guzel sakinlestirmis 😍😍 ben de bu aksam bi agliyim 🤣

Hiç doğum yapmadım ama geçen kasılmam çok olunca gittik iki parmağını birleştirip jel sıktı bi aşağı yukarı yaptı yavaşca soktu 1 sn anca tuttu geri çekti. O doğum anında açılman daha fazla olduğu için parmak şekli vs değişiyo bide sürekli yaptığı için sen de kasılıyosun falan belki ondan acımıştır tecrübe etmediğim için tam bilmiyorum ama riske girilceğine için rahat olur bilirsin en azından allah kolaylık versin bebişim
Sağol Allah razı olsun 💐

Back
X