- 17 Nisan 2019
- 3.753
- 4.570
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #49.601
Bende dün bi morluk gördüm kenara doğru dur bakalım doğuma kadar neler olacakAşko aynayla tıraş yapma fikri beni buralara sürükledi mahvoldumtavsiye etmiyorum yapmayın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün bi morluk gördüm kenara doğru dur bakalım doğuma kadar neler olacakAşko aynayla tıraş yapma fikri beni buralara sürükledi mahvoldumtavsiye etmiyorum yapmayın
![]()
Evet karında sertleşme varsa yalancı sancıdırBenimki yalancı sancı sanırım, düzenli değil, pozisyona göre değişiyor ve karnımı sertlestiriyor
Bebişim inşallah bi sorun çıkmaz notmale dönersin. Ama alttan muayene gerçekten çok basit oluyo jel kullanıyor iki parmak soktuğunu bile anlamıyosun alıştırarak sokuyo. Açılman olup olmadığını başka türlü anlayamazKızlar kontrolden geliyorum bebiş 2500 olmuş 100 Gr almış yani nstde sancım çıktı yüksek doktor açılma varmı diye bakmak istedi ama ben korkuyorum dedim öğleden sonra bidaha çekelim nst yine çıkarsa bu sefer bakarım ama kesin affetmem dedi yüksek çıkıyor sancı ama ben hissetmedim erken doğurup napma bak dedi korktum açıkçasıdoğum çantam hazır değil de ben bu sefer çıkmıcak diye ümitliyim bakalım
En iyisi doğum sonrası tadilatıni yaptırmak ama bidaha doğum düşünmeyenler için benceAhsahha cok kotu durumdayim baby sakin kimse bakmasin ben yandim siz yanmayin![]()
Ha iyi canım daha önce normal yaptım ya doğumda bakılan gibi aciyor diye korktum ben ay çok sağol içim rahatladi vallaBebişim inşallah bi sorun çıkmaz notmale dönersin. Ama alttan muayene gerçekten çok basit oluyo jel kullanıyor iki parmak soktuğunu bile anlamıyosun alıştırarak sokuyo. Açılman olup olmadığını başka türlü anlayamaz![]()
İlk başlardaa evet çatlamış gibi başlıyor cano hayırlı olsun seninlki deBen uyandığımdan beri şeyimin kemiği kırılmadıysa da çatlatmışım gibi hissediyorumkemiği kırdıktan sonra da vaktimiz vardır de mi
![]()
Asko bazi munasebetlerden dolayi mecbur gosteriyorum amaKız delirdin mi onlara hele hiç göstermen![]()
Haftam 35+2 cano biri 80 diğerleri 40 ve 60 arası çıkmış
Hdhhdhdhs en iyisi bu ya napalim uc bes tane kalsinO son hamleyi yapmıcaktınel yordamıyla kör göz yapıyorum orasıyla muhabbeti tamamen kestim
![]()
Hiç doğum yapmadım ama geçen kasılmam çok olunca gittik iki parmağını birleştirip jel sıktı bi aşağı yukarı yaptı yavaşca soktu 1 sn anca tuttu geri çekti. O doğum anında açılman daha fazla olduğu için parmak şekli vs değişiyo bide sürekli yaptığı için sen de kasılıyosun falan belki ondan acımıştır tecrübe etmediğim için tam bilmiyorum ama riske girilceğine için rahat olur bilirsin en azından allah kolaylık versin bebişimHa iyi canım daha önce normal yaptım ya doğumda bakılan gibi aciyor diye korktum ben ay çok sağol içim rahatladi valla![]()
Aaa ben de raporu aldım ama bakmadım hiç kaşeli mi diye iyi söyledin kız bakayım daha iş yerime vermedim ama eşek gibi çalışıyorumKızlar rapor konuşulmuş, ben 31+6 da gittim, 32+0 yazdı doktorum, öyle başlattı ve imzalı kaşeli olsun attırmayı unutmayın, benim atmamış asistan yazmıştı ik kabul etmiyor, e devlete de düşmemişti sebebini anlamadım, daha bakmadım ama o gönderdiği raporu kabul ettiler
On dakikada 5 defa çıktı canım düzenli değil bence bide birazdan cektiricem bakalım bu seferde cikarmi haber ederim sizeDüzenli mi geliyordu bu sancılar canım
Yaptığım anlaşılsa yeter bal dök yala yapamıcam vallaHdhhdhdhs en iyisi bu ya napalim uc bes tane kalsin![]()
Ne guzel sakinlestirmisBen bakmıyorum, bir de önceki sezeryan izim gerildiği için geçenler de gözüme ilişti üzülüp ağladım eşime de diyorum hiç demiyorsun, o da bir sorun görmüyorum gayet güzel görünüyor dedi, hiç dememiş bana o yağlıyor hep halbuki her gün görüyor ama çok üzüldüm, bakmamak en iyisi![]()
Ay en azindan ilkinden bi asinalik varBende dün bi morluk gördüm kenara doğru dur bakalım doğuma kadar neler olacakilkinde doğum sonrası duş alırken ilk gördüğümde şok yaşamıştım
![]()
Sağol Allah razı olsunHiç doğum yapmadım ama geçen kasılmam çok olunca gittik iki parmağını birleştirip jel sıktı bi aşağı yukarı yaptı yavaşca soktu 1 sn anca tuttu geri çekti. O doğum anında açılman daha fazla olduğu için parmak şekli vs değişiyo bide sürekli yaptığı için sen de kasılıyosun falan belki ondan acımıştır tecrübe etmediğim için tam bilmiyorum ama riske girilceğine için rahat olur bilirsin en azından allah kolaylık versin bebişim
Senden de canım benimm haber ver bizeSağol Allah razı olsun![]()
Düzeliyor ama rengi konusunda tam eskiye dönmüyor gözün alışıyor diyelimAy en azindan ilkinden bi asinalik var![]()
Öldürmeyen acı güçlendiriyor diyebilir miyizDüzeliyor ama rengi konusunda tam eskiye dönmüyor gözün alışıyor diyelim![]()
Beni beyazlatici kremlere dusurceksin bakDüzeliyor ama rengi konusunda tam eskiye dönmüyor gözün alışıyor diyelim![]()