• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Canım doğum pozisyonu almıştır. Benim oğlanın pozisyonu 2 haftadır öyle zaten. 32den sonra normal artık. Tedbirli olmakta fayda var ama. Güzel haberlerle dönün inşallah 🙏🏻
Kuzum benim de 30dan beri baş aşağı bebiş bugün ekstra bi baskı hissetmiştim. Doktor şu şu demedi ama nstde tek bi kasılma gördü takip edicem bakalım yarın da kendi doktoruma atıcam nst kağıdını bakalım o ne dicek

Kızlar geldim şimdi hastaneden açıklığım yok şükür ki kısalma falan da yok. 25 dakikalık bi nst çekildi bi kez 80 üstüne çıktı ama herhangi bi düzeni yok. Yatış önerdiler ama bişey yapmıyolarmış sadece dinlenme ve serum veriyomuş sıvı takviyesi niyetine. Ben de stres yaşamamak için istemediğimi söyledim imza atıp çıktım. Biraz takip edicem bol bol dinlenicem yarın. Şükür ki iyiyiz kızımın durumu iyi kilosu 2350 olmuş
Çok şükür canım ya endişe edilcek bişey yokmuş☺️🧿

35 haftalık oldum
cocugun mobilyası gelmeden kıyafetlerini hazırlamıyım dedim ama ic camasırında hafif ıslaklık ve genitalde de hafif agrı olunca batma vs. bazen süphe sarıyor beni her an olur mu ya da iki hafta icerisinde diye 😓 bir kac tanıdıgım oglan cocuklarını 35-36 37 haftalarda dogurmus millet kahramanlık hikayesi gibi anlatıyor korkutuyor insanı bunları da dinleyince aha diyorum sagı solu belli olmaz canta hazır olsun bari diyorum 😓😓
Ben de bugün tam 36 oldum, hala hazır değil 😀 bugün hazırlayayım artık ya, sen de başla istersen, dediğin gibi ne olur ne olmaz.

Kızlar iyi geceler benimde bugün kontrolüm vardı doğum tarihimde belli oldu şeker olduğu için en geç 39 da doğumu yapalım dedi 30 Kasım dedi bende 30 Kasım düğünümüz var 1 Aralık olsun mu dedim olur dedi yani kızım 39 dan önce kendisi gelmeyi tercih etmezse 39+2 de 1 Aralık ta doğuma girmiş olacağız Allah’ın izniyle 🙏
Gözünüz aydın 🙏 sağlıkla gelsin

Kızlar süt sağma makinesi almaya karar verdim artık zor oldu ama😂

Eller serbest olandan degilde elektrikli olanlardan almak niyetindeyim. Ve Philips Avent tekli olana daha yakınım. Var mı tekli Avent kullanip memnun olan ?
Veya baska marka önerisi olan
Bende avent yeşil olandan var, ilk doğumdan önce almıştım, kullandım işimi gördü, sütü sap bebeğe vermek için çok kullanmadım aslında, acil durumlar için dondurucuya birkaç poşet sağıp atmıştım, evde olmazsam / bir diş tedavisi görürsem vs diye. Bir de süt birikmesi olayları yaşadım birkaç defa sertlik olmuştu göğsümde, sıcak uygulama yapıp makine ile çekiyordum. Onun dışında bebeğe süt vermek için pek kullanmadım.

Kızlar geldim şimdi hastaneden açıklığım yok şükür ki kısalma falan da yok. 25 dakikalık bi nst çekildi bi kez 80 üstüne çıktı ama herhangi bi düzeni yok. Yatış önerdiler ama bişey yapmıyolarmış sadece dinlenme ve serum veriyomuş sıvı takviyesi niyetine. Ben de stres yaşamamak için istemediğimi söyledim imza atıp çıktım. Biraz takip edicem bol bol dinlenicem yarın. Şükür ki iyiyiz kızımın durumu iyi kilosu 2350 olmuş
Canım gecmisler olsun sevindim olumsuz birsey olmamasina. Demek ki gece biraz hareketleri sertlesti bebisinin. Ondan olmus olabilir. Kendi doktorun da bi yorumlasin bakalim nst yi ne diyecek. Annesine babasina heyecan yasatmak istedi kızın 😊

Bende avent yeşil olandan var, ilk doğumdan önce almıştım, kullandım işimi gördü, sütü sap bebeğe vermek için çok kullanmadım aslında, acil durumlar için dondurucuya birkaç poşet sağıp atmıştım, evde olmazsam / bir diş tedavisi görürsem vs diye. Bir de süt birikmesi olayları yaşadım birkaç defa sertlik olmuştu göğsümde, sıcak uygulama yapıp makine ile çekiyordum. Onun dışında bebeğe süt vermek için pek kullanmadım.
Teşekkür ederim canım 😍 bende avente biraz daha yakınım ama bakalim.
Tüm markalarda iyi veya kötü diye yorumlar var. Lansinohta da olumlu olsuz yorum var philips de de.

sirinm sirinm aşkım huggy yatağa çarşaf ne aldın? 😌

Teşekkür ederim canım 😍 bende avente biraz daha yakınım ama bakalim.
Tüm markalarda iyi veya kötü diye yorumlar var. Lansinohta da olumlu olsuz yorum var philips de de.
Bence hastane tipi dışındakilerin hepsi benzer performans gösteriyordur. Medela falan fark atar belki ama o da çok pahalı. Çok elzem durumlarda hastane tipi kiralayan yerler var, arkadaşım öyle yapmıştı.

Kızlar günaydınn. Doğum tarihi belli olanlar olmuş. Sağlıkla, güzellikle kavuşun, kavuşalım inşallah🥰
Kaymayan terlik hastane çantasına konmalı diyorlar. Siz ne tercih ettiniz? Parmak arası kaymayan eva taban terliğim var ama soğuk olur diye onu almıyım diyorum.
Crocs düşündüm ona o kadar para vermek istemiyorum şimdi
Kız ben ne giyeceğim? Siz ne giyeceksiniz

Kızlar günaydınn. Doğum tarihi belli olanlar olmuş. Sağlıkla, güzellikle kavuşun, kavuşalım inşallah🥰
Kaymayan terlik hastane çantasına konmalı diyorlar. Siz ne tercih ettiniz? Parmak arası kaymayan eva taban terliğim var ama soğuk olur diye onu almıyım diyorum.
Parmak arası önermem canım. Çorap giymek isteyeceksin büyük ihtimalle doğum sonrası. Hatta kalın çorap almanızı da öneriyorum ben doğumdan sonra üşüme hissi olabiliyor. Orijinal crocs olmasa da o tarz almanı öneriyorum giyip çıkarması kolay oluyor

Ben crocs aldım basic modellerinden, sonrasında da kullanırım diye. Geldiğinde deneyeyim diye giydim, ayaklarım aşırı rahat etti diye şu an ev terliği olarak kullanıyorum 😀 Muadilleri alınabilir benzer şekil, o kadar para vermek istemiyorum diyorsun.

Tenk yu aşkım

Ay çok şükür canım benim, sen aksiyonsuz dinlen birkaç gün yoruldum dedin dünde

Kuzum benim de 30dan beri baş aşağı bebiş bugün ekstra bi baskı hissetmiştim. Doktor şu şu demedi ama nstde tek bi kasılma gördü takip edicem bakalım yarın da kendi doktoruma atıcam nst kağıdını bakalım o ne dicek
Kuzum bol su tüket bence yalancı sancılara iyi geliyor. Bende öyle oldu. Bir de devlet hastanesi acile gittiysen onlar hemen yatış veriyorlar zaten. Benim de 50 çıkmıştı yatış vermişti. Artık haftalarımızdan dolayı bu yalancı sancılar çok normal. Biraz daha sola yatarak dinlenmeli ve bol su tüketmeliyiz. Maşallah bebişinin kilosu da çok güzelmiş daha kavuşmamıza çok var 🌸

Back
X