- 23 Mart 2016
- 31.980
- 94.527
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #50.441
Çok güzel canım güle güle giysinAyyy oglusumun isimli takımı hazırlanmış teyzeleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım güle güle giysinAyyy oglusumun isimli takımı hazırlanmış teyzeleri![]()
Günaydın kuzumm kusura bakma görmemişim senin msjı bildirimler iyice çıldırdı
Benim gönlümde 10 aralık var tam 39.haftam oluyor hatta dr a göre 12.12 yi bile teklif edebilirim![]()
Kızlar çok teşekkür ederim anca bakabildim buraya. Doktorumla da konuştum sabah, bu sancıların hazırlık olduğunu yalancı kasılmaların artık daha sert olacağını söyledi böyle bişey hissedince sol tarafına 1 saat yat eğer geçmez/hafiflemez aksine artıyo gibi hala ayaktaki gibi hissettirirse o zaman ciddiye alırsın dedi. Hem bebeğin ağırlığından hem de benim kilom bakımından çok gergin karnım o yüzden ekstra sertleşme hissetmem normalmiş. Şu an için muayene bulgularında erken doğumu desteklicek herhangi bi durum görmediğini söyledi. Öyle olsaydı zaten seni iki haftada bir değil her hafta görmek isterdim dedi. Doğum bakımından da henüz net konuşamıcağını ama 40 haftaya kadar kalacağını düşünmediğini belirtti çünkü bi çok şeyi erken haftalarda yaşamaya başladım. Bakalım şu an iyiyim gece de güzel uyudum. Yorgunlukla artıyor dediğiniz gibi dün de yarınlar yokmuşcasına koşturup yorulduğum bi gündü. Artık akıllandım dinlenerek geçiricem günlerimi. Çok sağolun hepiniz sormuşsunuz güzel dileklerde bulunmuşsunuzCanım çok şükür, yeni görüyorum ben mesajları, endişelendim günümüz de aynı seninle, inşallah zamanında ve yakın doğumlarımız olur, birbirimize anlatırızçok şükür
![]()
Adiyla yasasin minnos kizYaaa çok güzel bi isim eşim çok istiyodu bende ısındım değiştiremedim daha sonra hediyelikleri hazır hep![]()
Yani evet 2.sezeryan olacağı için fazla gibi gözüküyor ama dr kendisi 39 ları görürüz herşey böyle giderse demişti ona istinaden diyorum yoksa bende planlı sezeryan hep 38 bilirim.sorun yok kirazım
Ay hadi bakalim 12.12 de güzel tarih benceee. 39 hafta da biraz şov bence ama neyse![]()
buralar biraz soguk, kalin olmasi iyi olur sanki. neredeyse ayni fiyatlar biri 3lu set. ama digeri de daha büyükAsko 4 katlilar kalin oluyor, pamuklu battaniye seviyesinde. Eger yoksa veya azsa ince muslin almani tavsiye ederim, ilki daha iyi o yuzden![]()
Ay saglikla dogsun da keske 40ı bile görsek hepimiz.. bırak 37 38 i.Yani evet 2.sezeryan olacağı için fazla gibi gözüküyor ama dr kendisi 39 ları görürüz herşey böyle giderse demişti ona istinaden diyorum yoksa bende planlı sezeryan hep 38 bilirim.
Yinede diretilecek bir konu değil tabi 20 kasımda belli olcak dr ne derse o.
3 aralıkta 38
10 aralıkta 39 um ikisi arası her şekil kabulüm![]()
bende de kasilmalar oluyor ama pozisyonu degistirdiginde geciyorsa ve duzenli araliklarla tekrarlamiyorsa yalanci kasilmaymis onlar. birkac kez tekrarliyorsa takip edip araliklara bakmak gerek. buarada ben de cok yordum kendimi sonra zor toparladim. sakin gecirmek lazim son haftalari abartmadan:)Kızlar çok teşekkür ederim anca bakabildim buraya. Doktorumla da konuştum sabah, bu sancıların hazırlık olduğunu yalancı kasılmaların artık daha sert olacağını söyledi böyle bişey hissedince sol tarafına 1 saat yat eğer geçmez/hafiflemez aksine artıyo gibi hala ayaktaki gibi hissettirirse o zaman ciddiye alırsın dedi. Hem bebeğin ağırlığından hem de benim kilom bakımından çok gergin karnım o yüzden ekstra sertleşme hissetmem normalmiş. Şu an için muayene bulgularında erken doğumu desteklicek herhangi bi durum görmediğini söyledi. Öyle olsaydı zaten seni iki haftada bir değil her hafta görmek isterdim dedi. Doğum bakımından da henüz net konuşamıcağını ama 40 haftaya kadar kalacağını düşünmediğini belirtti çünkü bi çok şeyi erken haftalarda yaşamaya başladım. Bakalım şu an iyiyim gece de güzel uyudum. Yorgunlukla artıyor dediğiniz gibi dün de yarınlar yokmuşcasına koşturup yorulduğum bi gündü. Artık akıllandım dinlenerek geçiricem günlerimi. Çok sağolun hepiniz sormuşsunuz güzel dileklerde bulunmuşsunuz![]()
Sağlıkla gelsinler kuzum inşallah bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mıAy saglikla dogsun da keske 40ı bile görsek hepimiz.. bırak 37 38 i.
Tabiki öyle önemli olan doktorun ne diyecegi![]()
Geçmiş olsun canım tekrardan güzel şeyler söylemiş doktorun,onun dediklerine göre sende hareket eder dikkat edersin canımKızlar çok teşekkür ederim anca bakabildim buraya. Doktorumla da konuştum sabah, bu sancıların hazırlık olduğunu yalancı kasılmaların artık daha sert olacağını söyledi böyle bişey hissedince sol tarafına 1 saat yat eğer geçmez/hafiflemez aksine artıyo gibi hala ayaktaki gibi hissettirirse o zaman ciddiye alırsın dedi. Hem bebeğin ağırlığından hem de benim kilom bakımından çok gergin karnım o yüzden ekstra sertleşme hissetmem normalmiş. Şu an için muayene bulgularında erken doğumu desteklicek herhangi bi durum görmediğini söyledi. Öyle olsaydı zaten seni iki haftada bir değil her hafta görmek isterdim dedi. Doğum bakımından da henüz net konuşamıcağını ama 40 haftaya kadar kalacağını düşünmediğini belirtti çünkü bi çok şeyi erken haftalarda yaşamaya başladım. Bakalım şu an iyiyim gece de güzel uyudum. Yorgunlukla artıyor dediğiniz gibi dün de yarınlar yokmuşcasına koşturup yorulduğum bi gündü. Artık akıllandım dinlenerek geçiricem günlerimi. Çok sağolun hepiniz sormuşsunuz güzel dileklerde bulunmuşsunuz![]()
Amin aminn canikomSağlıkla gelsinler kuzum inşallah bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı![]()
Oy maşallah baya tombik birsey geliyor. Vaktinde gelsin inşallahKızlar selam,
Hastaneden geldik.miniğim 3030 gr olmuş. Gayet sağlıklı. Tombik bişey doğurcam galiba. Nst ye girdik kasılmalar var tabiki. Magnezyumu artırdık. Gün verdi dr um. 3 aralık
çok heyecanlı
![]()
Maşallah canım hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallah kaç haftalık oluyorsun canım 3 aralıktaKızlar selam,
Hastaneden geldik.miniğim 3030 gr olmuş. Gayet sağlıklı. Tombik bişey doğurcam galiba. Nst ye girdik kasılmalar var tabiki. Magnezyumu artırdık. Gün verdi dr um. 3 aralık
çok heyecanlı
![]()
Kızlar çok teşekkür ederim anca bakabildim buraya. Doktorumla da konuştum sabah, bu sancıların hazırlık olduğunu yalancı kasılmaların artık daha sert olacağını söyledi böyle bişey hissedince sol tarafına 1 saat yat eğer geçmez/hafiflemez aksine artıyo gibi hala ayaktaki gibi hissettirirse o zaman ciddiye alırsın dedi. Hem bebeğin ağırlığından hem de benim kilom bakımından çok gergin karnım o yüzden ekstra sertleşme hissetmem normalmiş. Şu an için muayene bulgularında erken doğumu desteklicek herhangi bi durum görmediğini söyledi. Öyle olsaydı zaten seni iki haftada bir değil her hafta görmek isterdim dedi. Doğum bakımından da henüz net konuşamıcağını ama 40 haftaya kadar kalacağını düşünmediğini belirtti çünkü bi çok şeyi erken haftalarda yaşamaya başladım. Bakalım şu an iyiyim gece de güzel uyudum. Yorgunlukla artıyor dediğiniz gibi dün de yarınlar yokmuşcasına koşturup yorulduğum bi gündü. Artık akıllandım dinlenerek geçiricem günlerimi. Çok sağolun hepiniz sormuşsunuz güzel dileklerde bulunmuşsunuz![]()
Kızlar selam,
çok heyecanlı
![]()
38+3 oluyorum ama bebişimiz biraz önden gidiyorMaşallah canım hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallah kaç haftalık oluyorsun canım 3 aralıkta
Çok ideal o zaman canım maşallah38+3 oluyorum ama bebişimiz biraz önden gidiyor![]()