• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın😍😍😍

Canım ilk 5 ay hareketliydim sonra serklaj oldum, sonra bebiş neredeyse her onbeş günde bir bir yokluyordu, serklajda ilk 1 ay dışında hiç yatma durumunda sabit kalmadım💖yani ben serklaj olmasaydım şimdiye kadar beş kere doğurmuştum🤭
dikişini aldıklarında hemen mı baktılar 6 cm dediler kanaman falan oldu mu? Ay çok heyecanlı vakit geldikçe bir anda doğum olabiliyor. Rabbim bize de nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı yanımızda durmasını inşallah 🙏 💗

Canım ilk 5 ay hareketliydim sonra serklaj oldum, sonra bebiş neredeyse her onbeş günde bir bir yokluyordu, serklajda ilk 1 ay dışında hiç yatma durumunda sabit kalmadım💖yani ben serklaj olmasaydım şimdiye kadar beş kere doğurmuştum🤭
yane hep hareketli bir hamileliğin vardı ve serklajda var tabi☺️ maşallah size🩷

TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
MaşaAllah ikinize de, Rabbim جل جلاله muhafaza etsin 🥰

Yaa maşallah bu nasıl bir güzellik annesii 🧿🧿 yanaklarını öpe koklaya çıldırır insan 😍
Akşamdan beri doğum korkusunu yenme üzerine bakınıyordum. Gerçekten umut oldun şu an ❤️ Böyle pozitif, böyle güzel bir doğum diliyorum hepimize 🙏🌸

dikişini aldıklarında hemen mı baktılar 6 cm dediler kanaman falan oldu mu? Ay çok heyecanlı vakit geldikçe bir anda doğum olabiliyor. Rabbim bize de nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı yanımızda durmasını inşallah 🙏 💗
Dikişi doğumdan sonra aldılar diyr hatırlıyorum canım o nasıl oldu onu bilemiyorum ben karıştırmış olabilirim, dikiş varken bana 6 cm açıklığın var denildi
yane hep hareketli bir hamileliğin vardı ve serklajda var tabi☺️ maşallah size🩷
Sağol teyzesiii😍😍

MaşaAllah ikinize de, Rabbim جل جلاله muhafaza etsin 🥰
Allah razı olsun🙏🏻 hepimizin çocuklarını inşallah🌸
Yaa maşallah bu nasıl bir güzellik annesii 🧿🧿 yanaklarını öpe koklaya çıldırır insan 😍
Akşamdan beri doğum korkusunu yenme üzerine bakınıyordum. Gerçekten umut oldun şu an ❤️ Böyle pozitif, böyle güzel bir doğum diliyorum hepimize 🙏🌸
Çok teşekkür ederiz canlarım inşallah siz de çok hızlı korkusuz mükemmel doğumlar yaşarsınız😍😍

Oyyy teyzesi sevsin onuuu🥰🧿😍🙏🥲 minnos prenses dogdu sağlıkla geldi ya😍🙏 bin şükür maşallah kuzumm🙏😍
Canım benim seninde bebisinde iyi olmasina o kadar sevindim ki.
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah 🙏💗
Bizim icin minik ellerinden öp 🥰 bol sütlü olsun her günün 😍

Canım bende var şeker, fazla yükselmesi durumunda bebekte etkileniyor. O yüzden aslında herkesin takip etmesi gerekiyor şekerleri belli aralıklarla 🙏
2 hafta az bir zaman kalmış Canım doguma biraz diyet yaparsan tahminen insülin baslamana gerek kalmaz bile. Beyaz ekmeklerden hamurisi tatlilardan uzak dur.
Ben insülin kullandigim icin benim degerlerim degisebiliyor. Açlıklar 100 uzeri olsun istemiyor dr. Ama benim 110 fln çıktığı oluyor bazen. Tokluklar da 140 150 civarlarında. Daha fazla çıktığı da oluyordu insülin dozumu yükseltti doktorum.
Canım tokluk 120 lerde çıktı ama ben bu hafta hiç dikkat etmedim çok tatlı yedim nasıl olsa tansiyonum çıkmıyor diye kendime yüklendim şekeri hiç düşünmedim. Şimdi dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama hep açmışım gibi hissediyorum 🙈😀 mesela şimdi kefir içip öyle yatacağım. Sabah kan tahlili vereceğim umarım çok yüksek çıkmaz. Senin de ellerinde ayaklarında böyle yanma gibi bir his oluyor mu ateş basar gibi canım

ya kaçak sen nerdesinnn 😂

Canım tokluk 120 lerde çıktı ama ben bu hafta hiç dikkat etmedim çok tatlı yedim nasıl olsa tansiyonum çıkmıyor diye kendime yüklendim şekeri hiç düşünmedim. Şimdi dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama hep açmışım gibi hissediyorum 🙈😀 mesela şimdi kefir içip öyle yatacağım. Sabah kan tahlili vereceğim umarım çok yüksek çıkmaz. Senin de ellerinde ayaklarında böyle yanma gibi bir his oluyor mu ateş basar gibi canım
Canim biraz dikkat etsen zaten kalan 2 haftayı rahat gecirirsin. Ben 8 yada 10 haftaliktim diyete basladigimda düşün.
O yüzden 2 hafta hicbirsey biraz diyet icin.
Tatli yeme ekmek tam bugday ye vs vs bunlara dikkat et. O hep açlık hissi hamişlikle alakali biraz da. Bide sekerin biraz fazla yukselince de iç bayılması denen o açlık hissi de geliyor.
Ek olarak evet el ayaklarım yaniyor ama hamilelerin çoğunda bu yanmalsr var diye biliyorum.
Hadi bakalim sabah guzel haberler ver bize sekerin iyi ciksin

En son 9 ekimde gttm herseyi guzel dedi ondn sonra bir agrm skntm yoktu gtmedm 6 kasmda gttgmde bana dedi bas cevresi kucuk hemen bir perinatolojiye gozuk falan drek kalktm dger gun ozele gttm ozelde ayni seyleri dynce sehir hastnesine gttm oda dedi baya kucuk kafasi sekil bozukluguda var sabahna perinatolojiye sevk etti oda bakti detayli sekil bozuklugu Kafasi 23 hafta uyumlu Kucuk Beyin emcigi Gelismemis falan dediler bnde dedim haraketleri guzel Beyni kafasi kucuk gelismemis demenize ragmen o anne karnindayken oyledir dediler Dedi bebegi alalm mi dogarsada yani yatalak dogar fln Kyamadm bebegime izin vermedm almalarna sonucta artk buyuk 31 +4 buyuk kucukte degil Kurban Oldugum RABBİM buyuktur İNSALLAH Dogana kdr bir mucize olur Aranzda Hamile olanlar var lutfennn banada dua edin 😓😭
Insallah sağlıklı dogar daha zamanin var gelistirmek icin ellerinden biseyler gelse keske

Oyyy teyzesi sevsin onuuu🥰🧿😍🙏🥲 minnos prenses dogdu sağlıkla geldi ya😍🙏 bin şükür maşallah kuzumm🙏😍
Canım benim seninde bebisinde iyi olmasina o kadar sevindim ki.
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah 🙏💗
Bizim icin minik ellerinden öp 🥰 bol sütlü olsun her günün 😍
Canımm çok teşekkür ederizz Amin inşallah♥️♥️♥️

Canım 11 7 güzel tansiyonun düşmüş buna şükür.
Sancı durumu yüksek mi cikiyor peki Canım?
Bence muayene kaynaklidir lekelenmen.
Evet yüksek çıkıyor diyor hemşireler ama ben hissetmiyorum onu da bebek daha küçük o yüzden diyorlar ben de muayeneden kaynaklı olduğunu düşündüm yeniden bakmak istedi ben istemedim
Ahh günün pozitif haberi🌸 çok güzelsiniz benim için de dua edin nolur bu geceyi atlatalım güzellikle🙏🏻

Evet yüksek çıkıyor diyor hemşireler ama ben hissetmiyorum onu da bebek daha küçük o yüzden diyorlar ben de muayeneden kaynaklı olduğunu düşündüm yeniden bakmak istedi ben istemedim

Ahh günün pozitif haberi🌸 çok güzelsiniz benim için de dua edin nolur bu geceyi atlatalım güzellikle🙏🏻
Canım benim Allahım yardım etsin sana. Sabaha insallah daha güzel haberler alırsın.
Bebeğin hareketleri nasil peki ? Sen kendini nasil hissediyorsun.
Muayenedendir o lekelenmeler Canım burda yazmisti kızlar o muayeneden sonra lekelenmeler oluyor diye

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Ne güzel ve rahat geçen bir doğum olmuş👏🏽🧿Darısı hepimizin başına

Canım benim Allahım yardım etsin sana. Sabaha insallah daha güzel haberler alırsın.
Bebeğin hareketleri nasil peki ? Sen kendini nasil hissediyorsun.
Muayenedendir o lekelenmeler Canım burda yazmisti kızlar o muayeneden sonra lekelenmeler oluyor diye
Amin canım 🙏🏻 bebeğim çok hareketli onun hareketleri de sancı olarak çıkıyor gerinmesi bi yerde toplanması hep sancıymış doğurtmadan bırakmayacaklar beni.
Evet bence de öyle çünkü zamanla silikleşiyor çok açık pembe geldi son seferinde ama ebe illa yine muayene yapmak istiyor ben istemiyorum kasılıyorum çok canım acıyor😞😞

Back
X