- 15 Mayıs 2022
- 3.016
- 4.890
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.301
Canım bazı doktorlar magnezyumu doğum kasılmalarını engelliyor diye bıraktırıyor. Benimki bıraktırdı 30 ların başındaBenim de kasılmalarım çok olunca doktoruma söyledim oda magnezyumu ikiye çıkardı cnm
Kaç haftalıksın cnmCanım bazı doktorlar magnezyumu doğum kasılmalarını engelliyor diye bıraktırıyor. Benimki bıraktırdı 30 ların başında
34+6yım yarın 35i dolduruyorumKaç haftalıksın cnm
Maşallah sayılı günler artık34+6yım yarın 35i dolduruyorum
Sağlıkla gelsin inşallahSevgili Anneler merhaba .Az önce kontrolden geldik .37+0 oldum .Bebeğim doğum kanalına girmiş .Bu yüzden kafa ölçümünü tam alamadı küçük çıktı Haftaya çarşamba sezeryan günü alındı .
Benim plasenta aşağıda olma durumu vardı onu muayene etti vajinalden en son. Baya yukarı çıkmış. Vajinal doğum yapabiliriz dedi. Ben ilk NST ye geçen pazartesi girdim. Orda hiç sancı çıkmadı her şey yolundaydı. Ama yavaş yavaş başlayabileceğimi söyledi. Ben de günde 5.000 adım atmaya çalışıyorum bi de 6.katta oturuyorum asansör kullanmıyorum geçen pazartesiden beri. Basamakları 2 şer 2 şer çıkıyorum. Pilates topuna daha başlamadım almadım ya. Yarın da kesin bana ona başlayabilirsin artık dicekAşkım sen doğum şeklini falan konuştun mu ne diyor dr, bende en son gittiğimde kafa alttaydı ayaklar kaburga altındaydı ama kasık üstündemi diye sormamışım, nst bağlarlar senide bakalım ne diyecek, tüm tuşlara basarsın sende yürüyüş pilates topu, hurma
Magnimore plus baya iyi geldi banaKızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Defne sekiz senedir zirvedeLina, duru nasıl sonlara düşer hayret
Ben en başından beri ocean 3 lü kombinasyonu kullanıyorum canım ve cidden etkisini görüyorum hem rahat uyuyorum hem de hala ağrılarım başlamadı. Bana da doktorum ama haftaya kesicez magnezyumu dediKızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Ben de 36yi bekliyorum, haftaya cumadan itibaren butun tuslara basicamBenim plasenta aşağıda olma durumu vardı onu muayene etti vajinalden en son. Baya yukarı çıkmış. Vajinal doğum yapabiliriz dedi. Ben ilk NST ye geçen pazartesi girdim. Orda hiç sancı çıkmadı her şey yolundaydı. Ama yavaş yavaş başlayabileceğimi söyledi. Ben de günde 5.000 adım atmaya çalışıyorum bi de 6.katta oturuyorum asansör kullanmıyorum geçen pazartesiden beri. Basamakları 2 şer 2 şer çıkıyorum. Pilates topuna daha başlamadım almadım ya. Yarın da kesin bana ona başlayabilirsin artık dicek
Magnimore plus kullaniyorum o olmasa napardim bilmiyorum yaKızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Benim doktorumun yazdığı bu cnmKızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Ay inşallah ya inşallahBen de 36yi bekliyorum, haftaya cumadan itibaren butun tuslara basicamsu an erken gelmesin diye cok yuruyus falan yapamiyorum ama o bebito buraya 39dan once ge le cek
34+5im ben de gunler hem cok hizli hem cok yavas geciyoAy inşallah ya inşallah
Şu an sen kaçtın?
Ben 35+6 yım bugün
Magnimore plusKızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Kızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Magnimore ye rağmen bende kasılma oluyor ya günde 2 kullanıyorum bide düşünMagnimore plus
Canımmm çok teşekkür ediyorum oğlumlaGünaydın kızlar
Fotoğraf atan arkadaşlarım çok harika görünüyorsunuz, gözüm gönlüm açıldı
babylovee demek bebişkonun tarihi belli oldu yerim yerim az kaldım şükür çok sevindim
Aşkım birde günde 2Magnimore ye rağmen bende kasılma oluyor ya günde 2 kullanıyorum bide düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?