Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Sen alışverişi tamamladin miii ondan haber verr. 3 Aralık bi sekilde gelir çünkü
Gözün aydın canım cok sevindim tarihinin belli olmasına geri sayım basladii

Kızlar bebeğinin başı aşağı inmeyen var mı ya.
Benimki de en son makat gelişti 3 haftadır filan öyle duruyor kafası sol kaburgamin altında doktor 37 ye kadar kesin sezeryan veya kesin normal diyemeyiz dedi su an 35+3 üm you tube da videolar var onları biraz yapmaya başladım yavaş yavaş bi de bebekler sesleri duydugundan dolayi alt karnınıza müzik koyun diyolar ışık tutun filan diyorlar deniyorum kendimce biseyler

İlk defa geçen hafta doğumla ilgili yorum yaptı ters duruyor dönerse normal deneyeceğiz dönmezse sezaryen günü planlarız dedi bu hafta biraz daha netleşecek. Ben erken diye düşündüğüm için hiç bakmamıştım dün baktım da 32 haftada falan dönüyormuş bebeklerin büyük bir kısmı o yüzden bi sorayım dedim

Bazen sancı gelince bile dönüyormuş ama tabi ufak bir ihtimal

Canım Allah yardımcın olsun. Göğüs ucuna süt sürün falan birseyler diyorlardi ama tabi pek bilgim yok meme reddi durumu icin. Bebis biraz yaramazlik yapmak istiyor anlaşılan
Amin canım süt istemsizce akıyor zaten günde kaç kez göğüs pedi değiştiriyorum sayamadım yaramaz tosbik belliydi böyle olacağı ama canı sağolsun her sıkıntıya değermiş. Kokusunu gönderiyorum size

Eklentiler

• IMG_8772.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 38
Senin nasıl geciyor canım hamislik bi varsın bir yoksuuun. Dogumla ilgili konustunuz mu sizde doktorunla ne diyor
İyi diyelim iyi olsun kuzu be çok ağırlaştım bence yatakta dönmek de ölüm gibi bişey ama buna da şükür diyelim çalışıyorm hala ve yoğun ama kısmetse bu cuma bitecek rapor alcam yeter doktora sordum da net bişey söyleyemiyor ama şeker olduğu için en geç 39. haftaya kadar gelmezse sezeryan yapıyoruz dedi. ben de bekliyorm 38 de senin az kaldı dimiiiii nasıl gidiyor ağrın var mı

geçen hafta kontrole gittigim de kafası baya aşagıda duruyordu zor ölçtü
yarın kontrolum var bakalm kızım ne durumda ben gününde gelsin istiyorum
bu 3.dogumum olucak nasipse ama hic su gelmesi yada sancıyla falan gitmedim hic doguma
o yuzden cok paniklerim oyle seyler olursa plan insanıym ben gununde saatinde sakince hazırlanıp gitmek istiyorum
ilk 2 dogumum 38.haftaydi
bu nasipse 38+5 olcak o 5 gunluk ekleme bile geriyor beni ya evde başıma birsey gelirse diye

ohhh maşallahhhh kuzum Allah hepimize süt bolluğu versin buralarrr mis koktu resmen

Ah keşke o zamanlarda doğurup dalinle yıkasaydım
Senin doğumun normal gözüküyor şuan degilmi canım
Evet aşko şu an öyle sonra bir süpriz yapmazsa
psikolojik ağrı gelecek bu gidişle aşkım olmazmı heyecan var tabi ama pozitif olmaya çalışıyorum, aynıyız be demetim
Aptamil prematil yazdı canım
ay şifa olsun inşallah bir an önce atlatsın minik kuşum , emzirme danışmanlarını videolarını falan izle kanka meme reddiyle ilgili
eridim bittim

Tavsiye alabilirim emzirme danışmanı konusunda göbek bağımız düştü banyo yaptık tek göğsü boşalttı diğerini sağıyorum mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…