- 23 Haziran 2025
- 544
- 1.074
- 28
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.341
Oo maşallah, benim 4 haftam da kalmadı da olsun demek ki acil durum değilYani bu tip nst ile 4 hafta geçirmişliğim var ondan öyle dedim ama açılma eşlik ederse kısa sürede doğum olur
Benimde dün düzensiz kasılmalarım çıktı nstde 86 ya kadar. Sadece sertleşme hissettim ki onu evde de hep hissediyorum zaten. Doktor bir problem yok deyip gönderdii. Seninde açılma yoksa gönderir muhtemelen canımm çıkınca yaz mutlakaaYa ben günde 5 lt falan su içiyorumhiç hissetmedim sancı olarak. Normal hareket gibiydi hep. Ki sertleşmem çok olur rahatsız eder, onun gibi bile değildi. Sıra bekliyorum meraktan çatlayacağım ben de
O hissedilmiyor kiOo maşallah, benim 4 haftam da kalmadı da olsun demek ki acil durum değilaçılmaya bakar birazdan herhalde, ama hiç açılmış gibi hissetmiyorum
Ben ilk haftalarımda göz doktoruna gittiğimde derecen hamilelikten dolayı artabilir doğurana kadar gözlüğünü değiştirme normal demişti, ama yine de bi göz doktoruna danışın bence
Benim doktorum MagniFem önermişti ağrılarımı baya hafifletti memnundum canımKızlar merhaba, magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum sürekli devletin karşıladığı ilaçları yazmakta ısrarcı o sebeple ben magvital kullanıyordum. Ama eczacı kuzenim ocean extramag veya magnimore all day alabileceğimi bunların emilim ve faydalanımlarının çok daha fazla olduğunu söyledi. Siz bu dediklerimi kullanıyor musunuz veya ne kullanıyorsunuz?
Ay o bende var dün gece bel sancısından uyuyamayıp dönüp durdum odadaO hissedilmiyor kiama adet sancısı gibi bel sırt ağrısı var mı
Ya çok heyecanlı haftalardayız gerçektenAy o bende var dün gece bel sancısından uyuyamayıp dönüp durdum odadapanik yaptım bavulumda terlik yok diye neyseki şükür geçti 1 saat sonra yoksa acile gidiyordum pusetimle
Tabiii çok çok heyecanlı sorma ahahhaaaYa çok heyecanlı haftalardayız gerçekten
Oha bebiştteki boya maşallah diyim dur gözüm değmesin bende 53 yaptım doğum ama buna kısa dedi bakalımAy kızlar kuzenimle konuştum kızını 4350 gram, 56 cm, oğlunu 3600 57 cm doğurmuş50 cm hastane çıkışları aramızdan ayrıldı
ayy noluyor noluyorKızlarr ben NST deyim şu an. Sancı 100 lere vuruyor dedi ama bende tık yok. Düzensizmiş gerçi daha göremiyorum ekranı ama, bakalım doktor ne diyecek bugün doğumu konuşacağız sanırım çok heyecanlı
Bu ara hepimize bir geli bi gidi buBen galiba artık 37. Haftada doğurmak istiyorumbu his yeni yüklendi nerden yüklendi bana
ay haber ver bizedeOo maşallah, benim 4 haftam da kalmadı da olsun demek ki acil durum değilaçılmaya bakar birazdan herhalde, ama hiç açılmış gibi hissetmiyorum
Kız ben boşluğa düştümBu ara hepimize bir geli bi gidi bu
ay haber ver bizede
Ay çok heyecanlı haber ver bize aşko sende Kasımda doğum yapanlar kervanın katilican sanırımKızlarr ben NST deyim şu an. Sancı 100 lere vuruyor dedi ama bende tık yok. Düzensizmiş gerçi daha göremiyorum ekranı ama, bakalım doktor ne diyecek bugün doğumu konuşacağız sanırım çok he
40 geç gelmeye başladı haklısınBen galiba artık 37. Haftada doğurmak istiyorumbu his yeni yüklendi nerden yüklendi bana
Panik olmaBak bu ağrılar bende olmadıkça panik oluyorum
Açılma yok sanırım alttan kontrol etti, normal doğum yapabilirsin dedi sadece. NST için de önemli değil o şu an dediBenimde dün düzensiz kasılmalarım çıktı nstde 86 ya kadar. Sadece sertleşme hissettim ki onu evde de hep hissediyorum zaten. Doktor bir problem yok deyip gönderdii. Seninde açılma yoksa gönderir muhtemelen canımm çıkınca yaz mutlakaa
O hissedilmiyor kiama adet sancısı gibi bel sırt ağrısı var mı
Aşko sıkıntı yokmuş daha doğurmuyorumayy noluyor noluyor
Hahaha
Gün vermedi ama kasım bitmesine daha çok varAy çok heyecanlı haber ver bize aşko sende Kasımda doğum yapanlar kervanın katilican
Bu gülüşün arkasında büyük acı yatıyorPanik olmaolmaması daha iyi bence bazen ağlama noktasına geliyorum hani bacaklarımı dizden kırıp dönemiyorum acıdan sabahları yataktan çıkarkende çok feci oluyor güldüğüme bakma yani
Bende 37 sonrası okeyimKız ben boşluğa düştümalışveriş bitti çamaşır bitti ütü bitti sayılır şimdi zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?