• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
bugün buraya bakamadim epey sayfa birikmis.doguran oldu sandim. ama olmamis gördügum kadariyla
ben bu hafta ekstra bir sikayetim olmadigi surece bi tek nstye giricem randevusuz.doktor randevum haftaya.
bi de ehliyet sinavina gireyim pazartesi diyorum acaba sorun olur mu 38. haftaya girmis oluyorum.ona da pazar gunku durumuma bakacagim :)
bi de uyku tulumu baktim gun boyu halen karar veremedim

Tatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Ben nasılım? 11 aralığa kadar çalısacagım. Umarım çalısabilirim.Ama bende artık yorulduğumu hissediyorum. Ama sonrası için çalısmak zorundayım. Kolaylıkla geçer inşallah. Oğlum dün ateşlıydı geceyı acılde geçirdik. Ateş 40 ı geçti. Ama bir türlü düşmüyor. 38.5 altına indiremiyoruz. Zatürre dedıler. 3 gün yatıs verdıler. Şuan hastanedeyiz, dua edın hemen düşşün ateşi. Anne benı ısıt artık dıye agladıkça mahvoluyorum 🥲
Allah şifa versin kuzum. İnsanın kalbi dayanmıyor gerçekten 😕🙏

Tatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Ben nasılım? 11 aralığa kadar çalısacagım. Umarım çalısabilirim.Ama bende artık yorulduğumu hissediyorum. Ama sonrası için çalısmak zorundayım. Kolaylıkla geçer inşallah. Oğlum dün ateşlıydı geceyı acılde geçirdik. Ateş 40 ı geçti. Ama bir türlü düşmüyor. 38.5 altına indiremiyoruz. Zatürre dedıler. 3 gün yatıs verdıler. Şuan hastanedeyiz, dua edın hemen düşşün ateşi. Anne benı ısıt artık dıye agladıkça mahvoluyorum 🥲
Oy kıyamam Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah onlar hasta olduğunda elimiz kolumuz bağlanıyor:(

Kıyafetleri halletmiştik zaten benimde ekstra bişeye ihtiyacım yok açıkçası hem hastane hemde doğum sonrası bakım merkezi zaten kıyafet bez biberon mama vs getirmeyin biz herşeyi veriyoruz dediler 😅 hastane çıkışına kadar herşeyi yani tulum kundak örtü vs 😂 bizim şuan için bi gardrop ve yatak kalmıştı onuda görümcelerim alacaktı gün kesinleşince onlarda bugün ücretini gönderdiler siparişi yarın vereceğiz bi hafta içinde teslim oluyor o da🥹 bitti sayılır yani sadece kıyafetleri gardrop gelince yerleştirmek için tekte tekrar makine ve kurutmaya atcam o kadar yani 😂 teşekkür ederim bu arada 😅
Ooo baya isi hastane hallediyormus😂 neyse biz Türkiyedeki analar zaten getirmeyin deseler de götürürüz 😂💃
Ay iyi mobilyalar anca gelir zaten. Bizimde daha gelmedi mobilyalari. Saglikla gelsin de bebislerimiz gerisi tamamlanır 💙

Cok gecmis olsun canım Allah sifa versin oğluna 🙏 cocuklar hasta olunca cok zor

Ooo baya isi hastane hallediyormus😂 neyse biz Türkiyedeki analar zaten getirmeyin deseler de götürürüz 😂💃
Ay iyi mobilyalar anca gelir zaten. Bizimde daha gelmedi mobilyalari. Saglikla gelsin de bebislerimiz gerisi tamamlanır 💙
Ay evet herşeyi hastanenin vermesi aşırı iyi yani ben çok şaşırdım bişey hazırlamanıza gerek yok dediklerinde😅 birde sezaryen doğumu 6.günde taburcu ediyorlarmış normal doğumu 4.günde 😅 bakım merkezide 6gece olunca ben bi 2 hafta eve gelmeyeceğim zaten hani 3ünde doğsa da mobilyada bi gecikme yaşansa bile rahat yetişir yani 😅 kendim için 3-5 bişey koyarım iç çamaşırı ped vs 😅 kişisel bakım için şampuandı kremdi diş fırçası macun vs de veriyorlarmış büyük kolaylık valla hamileler için bunları hazırlamakla uğraştırmıyorlar

Ay evet herşeyi hastanenin vermesi aşırı iyi yani ben çok şaşırdım bişey hazırlamanıza gerek yok dediklerinde😅 birde sezaryen doğumu 6.günde taburcu ediyorlarmış normal doğumu 4.günde 😅 bakım merkezide 6gece olunca ben bi 2 hafta eve gelmeyeceğim zaten hani 3ünde doğsa da mobilyada bi gecikme yaşansa bile rahat yetişir yani 😅 kendim için 3-5 bişey koyarım iç çamaşırı ped vs 😅 kişisel bakım için şampuandı kremdi diş fırçası macun vs de veriyorlarmış büyük kolaylık valla hamileler için bunları hazırlamakla uğraştırmıyorlar
İyi bebeğide biz veriyoruz dememişler🤣🤣 valla harikaymış doğurasım geldi 🤣🤣

Back
X