• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Tatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Ben nasılım? 11 aralığa kadar çalısacagım. Umarım çalısabilirim.Ama bende artık yorulduğumu hissediyorum. Ama sonrası için çalısmak zorundayım. Kolaylıkla geçer inşallah. Oğlum dün ateşlıydı geceyı acılde geçirdik. Ateş 40 ı geçti. Ama bir türlü düşmüyor. 38.5 altına indiremiyoruz. Zatürre dedıler. 3 gün yatıs verdıler. Şuan hastanedeyiz, dua edın hemen düşşün ateşi. Anne benı ısıt artık dıye agladıkça mahvoluyorum 🥲

Ya canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm 😔 Allah şifa versin, kıyamam evlatlarımıza😔 haklısın izni sonrasına aktarmak için diyorsun, ben belki ücretsiz izin kullanabilirim sonrası için henüz karar vermedim erkenden çıkacağım o yüzden izne 😟 bugün tansiyonum hafif çıktı benimde, akşam da kasılmam oldu epeyce ve gazım var sanırım üşüttüm ben 😒 ağırlaştıkça gerçekten her şey zorlaşıyor, az kaldı bitiriyoru inşallah 🙏🏻 kolaylıkla geçsin 🙏🏻

Benim doktor hafta belirtmedi bunu başka bi proftan dinledim. Bakalım sağlıkla gelsinler de
Olsun dedğin gibi sağlıkla gelsin de nasıl geleceği önemli değil bence, annem beni doğururken ben de ters gelmişim normal doğum yapmış ayaklarım önce çıkmış ama intihar ediyormuş hastanenin yangın merdivenine çıkmış 😂 o yüzden doktorlar artık daha bilinçli merak etme 😘

kızımın tulum seti elime ulaştı😍🥹❤️

dış paketinde ismi yazması bile tatlı🤩

Eklentiler

• IMG_3880.webp
    IMG_3880.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3878.webp
    IMG_3878.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 0
Ahh o yatakta dönmeler.... 🥴 geçen gece kontrolsüz bir dönüş yapmışım demek ki uyku sersemi, gecenin bir vakti uyandim agriyla oyle bir agri yok.. normalde de agriyor oturmak kalkmak uzanmak saga sola dönmek hepsi birbirinden zor gerçekten 🥲 olsun bebiskolar iyi olsunlar da bizde saglikli olalim yeter🙏🧿
Iyi 39u bekliyorsa doktor. Benim doktorum 38 max dedi insülinde. Bende tansiyonda olunca max 37 dedi.
Evet kuzuuu az kaldı benim 🥲🙏 şükür ki kavuşmaya gün saymaya basladik hepimiz.
Ağrım olmaz miii.. pelvik kemikler varya fena agriyor sol bacagima da vuruyor agri.
Ahhh ahhh sen de bendensin demekki gel sarılalım pelvik kardeş 😍😂 ayy ben de son zamanlarda tuzlu yiyim de 37-38 de doğurtsun beni yaa dayanamıycam galiba ben hemen kavuşmak istiyorum sağlıcakla 😍🤲🏻 yine çok şükür halimize be bebişler sağlıkla gelsin de razıyız ağrıya 😬

Back
X