Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Ayy kızlar ben şu iki üç gündür inanılmaz yoruluyorum. Oğlum 2 yaş sendorumuna girdi galiba, sabah saatlerinde erken kalkıyor ama uyanmak istemiyor bu sabah bir saatt ayağımda salladım ve artık dayanamayip ağladım sonra uyudu ama gün içinde huzursuzdu avmeye götürdük dedesiyle ama eve geldiğimde halim kalmamıştı, aslında zamanımız az kaldı bol bol vakit geçirmek istiyorum ama bir yandan da kendimi çok yorgun hissettiğim zamanlar oluyor, bu arada ben su içememeye başladım ya son haftam inşallah sorun olmaz yani resmen sudan tiksindim tabi zorla içiyorum gün içinde bir buçuk litre flaan ama daha fazlası yok.Bu arada artik zaman daraldikca bebeklerimizin hareketlerini daha az hissedeceğiz çünkü yerleri daraldı. Benim oğlumun boyu da uzunmuş MaşAllah en son 51 cmdi

Çok geçmiş olsun canım, insan kendini bırakıp evladının derdine düşüyor umarım iyileşir hemen

Canım ben cumartesi sabah doğum yaptım. Taaa ki bugüne kadar hiç kanamam olmadı bebeği yoğun bakıma aldılar belki onunda psikolojik bi etkisi olmuştur. Ama eğer doğum yapmamış olsaydım kesin suyum geldi diye ortalığı ayağa kaldırırdım. Öyle bir boşalmaydı. Tabi herkezin bünyesi farklıdır. Bende depend taktım bugün gayet rahattım. Çok kanaman olsa dependde sıfır sızıntı olur.

Kuzum çok sevindim Allah hiç ayırmasın sizi

bizim de kontrol vardi bugun
35+0
2790 gr 47 cm olmuş kızım
nst sancı yok beklemeye devam
Maşallah ne güzel kilo aldırmışsın Ben 36 yım anca o kiloda sırrını paylaş hemenn
Şaka bir yana çok şükür herşey yolunda canm maşallah kızına

Ay canım gözlerim doldu dahada iyi olacaksınız çok çok sevindim şimdiden şifa olmuş bebeğin sana
Makine ile sağım yapıyor muydun ona rağmen mi mastit oldun canım

Maşallah ne güzel kilo aldırmışsın Ben 36 yım anca o kiloda sırrını paylaş hemenn
Şaka bir yana çok şükür herşey yolunda canm maşallah kızına
butun bebeklerimize maşallah
kefir muz ceviz hergun yiyorum mutlaka haftada 2 gunde balık yiyorum
onlar yarıyordur diye dusunuyorum 38+5 dogum olcak insallah 3400 3500 olsa super olucak

Ay canım gözlerim doldu dahada iyi olacaksınız çok çok sevindim şimdiden şifa olmuş bebeğin sana
Makine ile sağım yapıyor muydun ona rağmen mi mastit oldun canım
Saol canımmmm Rabbim sana ve tüm arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli doğumlar sonrasında da güzel günler nasip etsin evet canım Lansinoh ile sağım yapıyordum ama yetersiz gelmiş. Yani şöyle acıtıyordu bende sağıyorum zannediyordum meğerse yetersiz geliyormuş çekişi. (Canın acıyor süt çıkıyor ama arkada daha fazla süt varmış ) Hastaneninki çok iyiydi. Çekiş olarak aynı ama daha çok süt çıkartıyor. Üzerinde kiralık falanda veriyoruz yazmışlardı. Cumartesiye kadar iyileşmezsem eğer bende kiralamayı düşünüyorum.

butun bebeklerimize maşallah
kefir muz ceviz hergun yiyorum mutlaka haftada 2 gunde balık yiyorum
onlar yarıyordur diye dusunuyorum 38+5 dogum olcak insallah 3400 3500 olsa super olucak
O kefiri bi ben mi içemiyorum acaba
Bence o kiloya rahat ulaşır canım 38+5 kardeşliği yaptık senle benimde o gün sezeryan

Son düzenleme:
Anladım canım hiç bi marka hastane makinesi gibi iyi olmuyor.
Mastite lahana da iyi geliyor canım haşlayıp yapraklarını ılık ılık göğsüne koyuyorsun sonra süt sağıyorsun denemek istersen fikr olsun ayrıca iyi dileklerin içinde teşekkür ederiz canım aminn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…