- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.581
Çok geçmiş olsun canım, insan kendini bırakıp evladının derdine düşüyorTatlı telaşlar aslında... Ama bız hamıleler için her şey çok zor..Dinlenmek sana da bebısıne de çok iyi gelır. Son zamanlarını rahat gecırirsın.
Ben nasılım? 11 aralığa kadar çalısacagım. Umarım çalısabilirim.Ama bende artık yorulduğumu hissediyorum. Ama sonrası için çalısmak zorundayım. Kolaylıkla geçer inşallah. Oğlum dün ateşlıydı geceyı acılde geçirdik. Ateş 40 ı geçti. Ama bir türlü düşmüyor. 38.5 altına indiremiyoruz. Zatürre dedıler. 3 gün yatıs verdıler. Şuan hastanedeyiz, dua edın hemen düşşün ateşi. Anne benı ısıt artık dıye agladıkça mahvoluyorum
Gittim canımGittin mi canım? Gün aldınız mı acabaaa
Milannnn doğurdun muuuÇok heycanlıyım ve paniğimsalı son kontrole gidicez perşembede doğuma
Yaa çok heyecanlıGittim canımbir aksilik olmazsa 8 aralık 38+5 oluyorum,bende geri sayım başladı
Canım ben cumartesi sabah doğum yaptım. Taaa ki bugüne kadar hiç kanamam olmadıArkadaşlar merhaba bilmediğimden soruyorum sezeryandan sonra üstümüz başımızda çok kan veya kanama oluyor mu. Lohusa geceliği alacağım beyaz mı mavimi alsam karar veremiyorum. Doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse veya siz ne tercih ettiniz
Kuzum çok sevindim Allah hiç ayırmasın siziSelam kızkardeşlerim doğum yapanların hepsini ayrı ayrı öpüyorum sağlıkla büyütsünler. yapacak olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarımı gönderiyorum
Bugün güzel haberlerle geldim sizesaat 10da bebeğimi ilk defa kucağıma alıp emzirmeye çalıştım allahım nasıl bir duygu olduğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah
Göğüslerim mastit olduğu için çok sertti. Hemşire silikon uç istedi. Ucu var ama çok sert bebek tutamaz dedi. Hemen eczaneden aldık. Bayağı acıdı ama kucağımda bebeğim olduğu için hiç umurumda olmadı
Çok farklı bi duygu hasret heyecan telaş bian acaba yapamayacağım mı dedimeşim benden panik bebek ağlayınca acaba biyerini mi acıttık diye arkadan konuşan teyzeler gibi stresten sürekli terledim
birde sezeryandan sonra 1 damla bile kanamam olmamıştı doktor normal bi durum korkma diyordu. Heralde kızıma temasın büyüsü eve girer girmez bir kan boşaldı benden arkadaşlar, eğer doğum yapmasaydım kesin suyum geldi diye bağırırdım
Doktor bir aksilik olmazsa cumartesi günü taburcu ederim dedi. @se25lin canım sende durumlar nasıl bebeğin nasıl oldu sen nasıl oldun.
Zayıf diye diye tombik oldu annesi bu kız. Maşallah çok güzel gidiyorsunuzbizim de kontrol vardi bugun
35+0
2790 gr 47 cm olmuş kızım
nst sancı yok beklemeye devam
Amin canımmmmKuzum çok sevindim Allah hiç ayırmasın sizi
evet ya cok sukurZayıf diye diye tombik oldu annesi bu kız. Maşallah çok güzel gidiyorsunuz
Teşekkür ederim canım gerçekten öyle oluyor. Hala hastanedeyizÇok geçmiş olsun canım, insan kendini bırakıp evladının derdine düşüyorumarım iyileşir hemen
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimYaa çok heyecanlıHadi gözünüz aydın, sağlıkla gelsin 8 Aralık’ta
Maşallah ne güzel kilo aldırmışsınbizim de kontrol vardi bugun
35+0
2790 gr 47 cm olmuş kızım
nst sancı yok beklemeye devam
Ay canım gözlerim doldu dahada iyi olacaksınız çok çok sevindim şimdiden şifa olmuş bebeğin sanaSelam kızkardeşlerim doğum yapanların hepsini ayrı ayrı öpüyorum sağlıkla büyütsünler. yapacak olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarımı gönderiyorum
Bugün güzel haberlerle geldim sizesaat 10da bebeğimi ilk defa kucağıma alıp emzirmeye çalıştım allahım nasıl bir duygu olduğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah
Göğüslerim mastit olduğu için çok sertti. Hemşire silikon uç istedi. Ucu var ama çok sert bebek tutamaz dedi. Hemen eczaneden aldık. Bayağı acıdı ama kucağımda bebeğim olduğu için hiç umurumda olmadı
Çok farklı bi duygu hasret heyecan telaş bian acaba yapamayacağım mı dedimeşim benden panik bebek ağlayınca acaba biyerini mi acıttık diye arkadan konuşan teyzeler gibi stresten sürekli terledim
birde sezeryandan sonra 1 damla bile kanamam olmamıştı doktor normal bi durum korkma diyordu. Heralde kızıma temasın büyüsü eve girer girmez bir kan boşaldı benden arkadaşlar, eğer doğum yapmasaydım kesin suyum geldi diye bağırırdım
Doktor bir aksilik olmazsa cumartesi günü taburcu ederim dedi. @se25lin canım sende durumlar nasıl bebeğin nasıl oldu sen nasıl oldun.
butun bebeklerimize maşallahMaşallah ne güzel kilo aldırmışsınBen 36 yım anca o kiloda sırrını paylaş hemenn
Şaka bir yana çok şükür herşey yolunda canm maşallah kızına
Saol canımmmm Rabbim sana ve tüm arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli doğumlar sonrasında da güzel günler nasip etsinAy canım gözlerim doldu dahada iyi olacaksınız çok çok sevindim şimdiden şifa olmuş bebeğin sana
Makine ile sağım yapıyor muydun ona rağmen mi mastit oldun canım
O kefiri bi ben mi içemiyorum acababutun bebeklerimize maşallah
kefir muz ceviz hergun yiyorum mutlaka haftada 2 gunde balık yiyorum
onlar yarıyordur diye dusunuyorum 38+5 dogum olcak insallah 3400 3500 olsa super olucak
Ayyy çok heyecanlıGittim canımbir aksilik olmazsa 8 aralık 38+5 oluyorum,bende geri sayım başladı
Anladım canım hiç bi marka hastane makinesi gibi iyi olmuyor.Saol canımmmm Rabbim sana ve tüm arkadaşlarıma sağlıklı sıhhatli doğumlar sonrasında da güzel günler nasip etsinevet canım Lansinoh ile sağım yapıyordum ama yetersiz gelmiş. Yani şöyle acıtıyordu bende sağıyorum zannediyordum meğerse yetersiz geliyormuş çekişi. (Canın acıyor süt çıkıyor ama arkada daha fazla süt varmış ) Hastaneninki çok iyiydi. Çekiş olarak aynı ama daha çok süt çıkartıyor. Üzerinde kiralık falanda veriyoruz yazmışlardı. Cumartesiye kadar iyileşmezsem eğer bende kiralamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?