- 18 Temmuz 2022
- 7.483
- 13.423
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.541
Benim civciv de öyle sağa dönünce tepikliyor.Bir de bi gün karnımı dalga dalga yapıyor bir gün minik pıt pıt sadece. Huyları benziyor kızlarımızınBenim çocikim sağa yatınca daha çok kıpırdıyor amahep öyleydi başından beri
İşte biz millet olarak öyleyiz annemde diyo çocuğun gözünün önünde dursun dedim şimdi kestiremiyorum durumumu bi doğurayım iyi olursam odada kalsın isterim dedim zaten ama işte bunlarda bebeğe zaten biz bakıyoruz anne kendini rahat toparlasın diye düşünüyorKız biz doğar doğmaz bebeği bağrımıza basalım istiyoruz. Sabaha kadar izlemiştim bebeğimi. Nasıl talep eden olmamış. Sen al bebeni yanına boşveray bi de doğumdan sonra tavuk suyu çorba getirtmiştim eşime. Kocaman iki kase içmiştim. Aklıma o geldi
Kendiliğinden çıkıverse de hiç yormasa ne güzel olurduCanım normal yaparsam eğer hiç düşünmeden epidural yaptırırım. Zaten normal doğuma böyle yaklaştım, psikolojimi epidural seçeneği ile rahatlatıyorumAma şartlar farklı gelişir başka şeyler olur kendiliğinden çıkıverir ona bir şey diyemem
Yönünü sırta dönünce el kol hareketleri zayıf hissediliyor canım benimki de öyleydi yüzünü öne dönünce de herr hareketi netleşiyor pozisyonuna bağlı kaygı duyma sen iyidir keyfi de yerindedir minnoşunHafif kıpırdıyor canım, hiç olmasa korkarım da, hafif var ama mesela dün çıkacak gibiydi dışarıdan belli oluyordu ama şimdi içeriden ben hissediyorum sanırım sırtıma doğru döndü belime baskı yapıyor
Benim civciv de öyle sağa dönünce tepikliyor.Bir de bi gün karnımı dalga dalga yapıyor bir gün minik pıt pıt sadece. Huyları benziyor kızlarımızın
Yönünü sırta dönünce el kol hareketleri zayıf hissediliyor canım benimki de öyleydi yüzünü öne dönünce de herr hareketi netleşiyor pozisyonuna bağlı kaygı duyma sen iyidir keyfi de yerindedir minnoşun
Oy oy yeni başlıyor güne annesi demek kii stres oldun bak boşunaÖyle canım sanırım, yeni yeni uyanıyor kendine gelmeye başladı
Yaa evet demet teyzesi az vakit kaldıYaaaa ayyy çok az kalmışşşş nasıl heyecanlandımsağlıkla gelsin bebişşşş yaaaaaa 37 hafta mı oluyorsun o zaman
Olsun canım idare edersin izin verirlerse arada eşin de getirir dışardan istediklerini oldu bitti isteAra sıra yediğinde güzel aslında seviyorum ben ve evet ciddi vitaminli doğumda vücuttan eksilen mineral vitamin vs desteği için ciddi kaliteli çorba ama işte insan bi tavuk sulu çorba falan arıyor öyle zamandaüst üste içince de bıktırıyor artık terlikte olmayacak gibi benim çok fazla ödem oldu ya çorabı bende çoğunlukta mecbur kaldıkça kendim giyiyorum yoksa benide pantolon çorap hep eşim giydiriyor
Henüz yapmadık 38.haftada konuşacağız , benim önceden sezeryanım olduğu içim büyük ihtimal sezeryan olacağım gibi duruyor .İyi gidiyor Şuanlık sadece idrarımda protein var ve karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor , gebelik zehirlenmesi için tansiyon takibi yapıyorum çok şükür iyi çıkıyor şuan .Sizlerin nasıl gidiyor iyisiniz inşaallahInsan arada gelişmeleri yazar ama aşk olsunne durumdasiniz var mi gelişmeler. Dogum planlamasi yaptiniz mi?
Hep aklımda valla ama öyle bir durum olsa elbet biri hazırlayıp getirir heralde diye düşünüyorumkız hazırlaa hazırla hiç mi korkun olmadı ya bir anda gelirse diye ayy panik atağım tuttuyardıma gelelim hemen
Eksikleri tamamladım canım da yıkayıp ütüleme ve yerleştirmesi kaldıHic yazmiyorsun dedim heralde doğurdu
Gec kalmissin hızlandır bencede canta ve eksikler isini canım. Anca çünkünerdeyse 1 haftayi geçiyor çünkü yıka ütüle falan derken. Pelvik ağrılar zor malesef
Kac çıkıyor tansiyonun canım?
Ay canım dikkat et o zaman tansiyondan korunmaya çalış mümkün oldugunca seni strese sokan ortamlardan uzak durHenüz yapmadık 38.haftada konuşacağız , benim önceden sezeryanım olduğu içim büyük ihtimal sezeryan olacağım gibi duruyor .İyi gidiyor Şuanlık sadece idrarımda protein var ve karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor , gebelik zehirlenmesi için tansiyon takibi yapıyorum çok şükür iyi çıkıyor şuan .Sizlerin nasıl gidiyor iyisiniz inşaallah
Ay canım rahat 1 haftayi buluyor geciyor bile hatta yikama ütüleme işleri. Bir an evvel basla iyice agirlasmadanEksikleri tamamladım canım da yıkayıp ütüleme ve yerleştirmesi kaldı11e 8 çıkıyor aslında normal ama ben kendimi bildim bileli düşük tansiyonluyum o yüzden normalim 9a 6 mesela. En çok çarpıntı etkiliyor nabzım dinlenme halinde bile 100 civarında çünkü. O da hamilelikte normalmiş ama ben hiç alışkın değilim hep 70lerde olurdu çünkü o yüzden rahatsız ediyor sanırım sen nasılsın nasıl geçiyor doğumun yaklaştı
Ay herkes yardıma gelecekti güya ben de gelirler sandım kimseden ses yok daha vakit var demeye başladılarAy canım rahat 1 haftayi buluyor geciyor bile hatta yikama ütüleme işleri. Bir an evvel basla iyice agirlasmadan
Tansiyonun aslinda normalmis ama dedigin gibi normalde düşük olunca seni rahatsiz ediyor demek kim ayy nabız konusunu hiz sorma benim de hep 100 ve üstü. 130ları evde 150 160lar dahi görüyorum hastanede heyecanlaninca.
Evet canım şükür yaklaştı dogumvalla benimde tansiyin sekeri dengede tutmaya calisarak gidiyor iste elimden geleni yapmaya calisiyorum
AhshahAy herkes yardıma gelecekti güya ben de gelirler sandım kimseden ses yok daha vakit var demeye başladılar
Nabız düşürmek için yaptığın bir şey var mı yoksa zamanla alışılıyor mu
Doguma giderken kac k olduk diye hatırlatıp gideceksin korkarım ki53k olmuşuzz
artık 54kda coğumuz doğurmuş oluruz diye düşünüyorummmm
hatırlatmadan girmem o doğuma!Doguma giderken kac k olduk diye hatırlatıp gideceksin korkarım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?