Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
İşte biz millet olarak öyleyiz annemde diyo çocuğun gözünün önünde dursun dedim şimdi kestiremiyorum durumumu bi doğurayım iyi olursam odada kalsın isterim dedim zaten ama işte bunlarda bebeğe zaten biz bakıyoruz anne kendini rahat toparlasın diye düşünüyor bende doğsun kokusunu doya doya içime çekesim var ilk olunca heralde bende izlerim sürekli benimmi cidden gibisinden

Kendiliğinden çıkıverse de hiç yormasa ne güzel olurdu

Yönünü sırta dönünce el kol hareketleri zayıf hissediliyor canım benimki de öyleydi yüzünü öne dönünce de herr hareketi netleşiyor pozisyonuna bağlı kaygı duyma sen iyidir keyfi de yerindedir minnoşun

Benim civciv de öyle sağa dönünce tepikliyor.Bir de bi gün karnımı dalga dalga yapıyor bir gün minik pıt pıt sadece. Huyları benziyor kızlarımızın

Ya evet canım, daha öncede demiştik gerçekten bizim kuşlar benziyor yerim ben onları öğleden sonra iyiydi, istediğim taktikleri verdi bana rahatladım sabahtan beri ama hareketi çok azalmıştı

Yaaaa ayyy çok az kalmışşşş nasıl heyecanlandım sağlıkla gelsin bebişşşş yaaaaaa 37 hafta mı oluyorsun o zaman
Yaa evet demet teyzesi az vakit kaldı şükürler olsun ki amin aminn saglikla gelsin saglikla büyüsün yavrum evet canim 37 oluyorum aslinda benim hesabima göre 36+4 doktoruma göre 36+6 oluyoruz o zamana dogum oluyor iste.

Olsun canım idare edersin izin verirlerse arada eşin de getirir dışardan istediklerini oldu bitti iste
Ay olsun son zamanlar artik biraz da idare edelim napalim

Insan arada gelişmeleri yazar ama aşk olsun ne durumdasiniz var mi gelişmeler. Dogum planlamasi yaptiniz mi?
Henüz yapmadık 38.haftada konuşacağız , benim önceden sezeryanım olduğu içim büyük ihtimal sezeryan olacağım gibi duruyor .İyi gidiyor Şuanlık sadece idrarımda protein var ve karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor , gebelik zehirlenmesi için tansiyon takibi yapıyorum çok şükür iyi çıkıyor şuan .Sizlerin nasıl gidiyor iyisiniz inşaallah

Eksikleri tamamladım canım da yıkayıp ütüleme ve yerleştirmesi kaldı 11e 8 çıkıyor aslında normal ama ben kendimi bildim bileli düşük tansiyonluyum o yüzden normalim 9a 6 mesela. En çok çarpıntı etkiliyor nabzım dinlenme halinde bile 100 civarında çünkü. O da hamilelikte normalmiş ama ben hiç alışkın değilim hep 70lerde olurdu çünkü o yüzden rahatsız ediyor sanırım sen nasılsın nasıl geçiyor doğumun yaklaştı

Ay canım dikkat et o zaman tansiyondan korunmaya çalış mümkün oldugunca seni strese sokan ortamlardan uzak dur
38.haftayi gececek misiniz yanii iyi ya güzel haftalarda olacak dogum desene
Iyi diyelim iyi olsun bizimde dogum tarihleri belli oldu yavas yavas iste hepimiz bebislerimize hazırlanıyoruz

Ay canım rahat 1 haftayi buluyor geciyor bile hatta yikama ütüleme işleri. Bir an evvel basla iyice agirlasmadan
Tansiyonun aslinda normalmis ama dedigin gibi normalde düşük olunca seni rahatsiz ediyor demek kim ayy nabız konusunu hiz sorma benim de hep 100 ve üstü. 130ları evde 150 160lar dahi görüyorum hastanede heyecanlaninca.
Evet canım şükür yaklaştı dogum valla benimde tansiyin sekeri dengede tutmaya calisarak gidiyor iste elimden geleni yapmaya calisiyorum

Ay herkes yardıma gelecekti güya ben de gelirler sandım kimseden ses yok daha vakit var demeye başladılar
Nabız düşürmek için yaptığın bir şey var mı yoksa zamanla alışılıyor mu

Ay herkes yardıma gelecekti güya ben de gelirler sandım kimseden ses yok daha vakit var demeye başladılar
Nabız düşürmek için yaptığın bir şey var mı yoksa zamanla alışılıyor mu
Ahshah kimseye güvenmeyecektin hata etmişsin basla bir yerden bence. En azindan nevresim battaniye grubunu yıka. Ütüye hazır olsunlar.
Elbiseleri de zor kuruyor haberin olsun malum havalar serinledi.
Yok canım nabzımın normal hali hep 95 üstü 100 110 falan oldu. Zaten benim normalde de biraz hızlı atar kalbim ama simdi ekstra hızlandı pek yapacak birsey yok. Bu durum iste tansiyonu etkiliyor biraz yükseltiyor heyecan da eklendiginde. Cok heyecan yapmamaya sakin olmaya çalışıyorum genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…