- 30 Temmuz 2020
- 9.131
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.601
Benimde özel sağlık sigortam var genelde %100 karşılıyor ama 3 K nasıl veriyorsunuz muayeneden sonra mı belli oluyorAşko benim dr muayenesi en son zamlı 7.5K idi 8e yakın bir fiyat söylediler ama tam aklımda tutmadım, ama benim Allianz sigortayla indirimli ödeme yapıyorum 3K
Gözün aydın canım çok sevindim hayırlısıyla dağ salim çıkıcaksınız da oh maşallahSelam kızkardeşlerim doğum yapanların hepsini ayrı ayrı öpüyorum sağlıkla büyütsünler. yapacak olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarımı gönderiyorum
Bugün güzel haberlerle geldim sizesaat 10da bebeğimi ilk defa kucağıma alıp emzirmeye çalıştım allahım nasıl bir duygu olduğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah
Göğüslerim mastit olduğu için çok sertti. Hemşire silikon uç istedi. Ucu var ama çok sert bebek tutamaz dedi. Hemen eczaneden aldık. Bayağı acıdı ama kucağımda bebeğim olduğu için hiç umurumda olmadı
Çok farklı bi duygu hasret heyecan telaş bian acaba yapamayacağım mı dedimeşim benden panik bebek ağlayınca acaba biyerini mi acıttık diye arkadan konuşan teyzeler gibi stresten sürekli terledim
birde sezeryandan sonra 1 damla bile kanamam olmamıştı doktor normal bi durum korkma diyordu. Heralde kızıma temasın büyüsü eve girer girmez bir kan boşaldı benden arkadaşlar, eğer doğum yapmasaydım kesin suyum geldi diye bağırırdım
Doktor bir aksilik olmazsa cumartesi günü taburcu ederim dedi. @se25lin canım sende durumlar nasıl bebeğin nasıl oldu sen nasıl oldun.
Canım bende öyle salladım yapmadım işleri son kontrolde bebişim kanala yerleşmiş nstde de sancı çıktıYok canım doğurmadık dahaarada bir korkmuyor değilim bu aralar kasılmalarım çok arttı. Çarpıntım da var normale göre tansiyonum yüksek seyrediyor. Son trimester birazcık zorlayacak gibi duruyor şimdilik. Çantamı ve bebişin kıyafetlerini şimdiye kadar hazırlamadığım için pişmanım çünkü ağırlaştım. Burda da hep konuşulmuştu ağırlaşınca zor diye ama bu kadar etkileyeceğini düşünmedim bel ağrısı pelvik ağrılar fenaymış
Ohhh harika haberlerSelam kızkardeşlerim doğum yapanların hepsini ayrı ayrı öpüyorum sağlıkla büyütsünler. yapacak olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarımı gönderiyorum
Bugün güzel haberlerle geldim sizesaat 10da bebeğimi ilk defa kucağıma alıp emzirmeye çalıştım allahım nasıl bir duygu olduğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah
Göğüslerim mastit olduğu için çok sertti. Hemşire silikon uç istedi. Ucu var ama çok sert bebek tutamaz dedi. Hemen eczaneden aldık. Bayağı acıdı ama kucağımda bebeğim olduğu için hiç umurumda olmadı
Çok farklı bi duygu hasret heyecan telaş bian acaba yapamayacağım mı dedimeşim benden panik bebek ağlayınca acaba biyerini mi acıttık diye arkadan konuşan teyzeler gibi stresten sürekli terledim
birde sezeryandan sonra 1 damla bile kanamam olmamıştı doktor normal bi durum korkma diyordu. Heralde kızıma temasın büyüsü eve girer girmez bir kan boşaldı benden arkadaşlar, eğer doğum yapmasaydım kesin suyum geldi diye bağırırdım
Doktor bir aksilik olmazsa cumartesi günü taburcu ederim dedi. @se25lin canım sende durumlar nasıl bebeğin nasıl oldu sen nasıl oldun.
Kuzu yukarda da yazdım bebiş 40 haftayı beklemeyecek gibi duruyor hazırlıkları hızlandırdık senin nasıl gidiyorSeninle aynıyız canım. Ben de 35e girdim bugün. Nasıl gidiyor süreç
Ben 37 itibariyle yapıyorum kuzumİyi akşamlar hanımlar, perine masajına başlayan var mı ya da başlamayı düşünen
Her gün yapıyor musun kuzum birde referans aldığın video ya da görsel var mı? Ben hindistan cevizi yağıyla mı yapsam dedim tecrübelerinden faydalanmak isterimBen 37 itibariyle yapıyorum kuzum
Sorunu linç edicem amaİyi akşamlar hanımlar, perine masajına başlayan var mı ya da başlamayı düşünen
Hiç sorma yaa çok tatlı bir uygulama gibi ama işin iç yüzü hiç öyle değil ajsjsSorunu linç edicem amaperine adı ne hoş geliyor ama arka planda tatsız bi iş kurcala dur
Nabızı ölçerken ben burundan nefes alıp ağızdan veriyorum valla benimde hamileliğin başından beri 130-140arası gidip geliyordu sürekli yeni 115lere falan düştü tansiyona hiç bakılmadıAy herkes yardıma gelecekti güya ben de gelirler sandım kimseden ses yok daha vakit var demeye başladılar
Nabız düşürmek için yaptığın bir şey var mı yoksa zamanla alışılıyor mu
Yazmam mıııı bugünlerde en sevdiğim aktivite
Sancı için daha erken sanırım . Benim doktorum kaç cm olduğunu hiç söylemiyor ya ultrasonda tam ölçemiyoruz deyipbizim de kontrol vardi bugun
35+0
2790 gr 47 cm olmuş kızım
nst sancı yok beklemeye devam
Canim karafa falan da konulabilir o sebiller sart degil benceKızlaarr yeni bir sorumla karşınızdayımhastanede lohusa şerbeti vs bulunduracak mısınız? Ben aslında istemiyorum sonuçta ben doğum yapıyorum bişeyler ikram etmek yerine gelen bişeyler getirsin diye düşünüyorum ama yapmak lazım deniliyor. Ne yapcam doğuma giderken şerbet sebillerinden mi taşıycam bir de
Yok daha neKızlaarr yeni bir sorumla karşınızdayımhastanede lohusa şerbeti vs bulunduracak mısınız? Ben aslında istemiyorum sonuçta ben doğum yapıyorum bişeyler ikram etmek yerine gelen bişeyler getirsin diye düşünüyorum ama yapmak lazım deniliyor. Ne yapcam doğuma giderken şerbet sebillerinden mi taşıycam bir de
Burda artık gelenekYok daha nebu lohusa şerbeti muhabbeti evde yapılan bişey değil mi? Hani benim bildiğim evde ikram edilir hastanede edeni hiç görmedim ama belki heryerde değişiktir
ya bende 38+5te doğum yapcambutun bebeklerimize maşallah
kefir muz ceviz hergun yiyorum mutlaka haftada 2 gunde balık yiyorum
onlar yarıyordur diye dusunuyorum 38+5 dogum olcak insallah 3400 3500 olsa super olucak
Aynen bende karafa koycam hastanenin yaptığını döküp kendi yaptığımı içine koycam ihaleye fesat karıştırcam birazCanim karafa falan da konulabilir o sebiller sart degil bencebizim hastane kendisi veriyo diye biliyorum hic dusunmedim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?