Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Kızlar gögüs kremi mi doğumdan önce kullanmayı öneriyorlar sizler hangi marka aldınız hangisi daha iyi

Aşko benim dr muayenesi en son zamlı 7.5K idi 8e yakın bir fiyat söylediler ama tam aklımda tutmadım, ama benim Allianz sigortayla indirimli ödeme yapıyorum 3K
Benimde özel sağlık sigortam var genelde %100 karşılıyor ama 3 K nasıl veriyorsunuz muayeneden sonra mı belli oluyor

Gözün aydın canım çok sevindim hayırlısıyla dağ salim çıkıcaksınız da oh maşallah

Canım bende öyle salladım yapmadım işleri son kontrolde bebişim kanala yerleşmiş nstde de sancı çıktı eve gelip hemen eksikleri sipariş verip kıyafetleri yıkamaya başladık ben kurutmaya da attığım için hızlı gidiyor yarısı bitti bile. Bel ve kasık ağrısı da geceleri olmaya başladı regl olacak gibi. Benim oğlan aceleci biraz erken gelecek gibii
Ohhh harika haberler miss kokulunla bol bol vakit geçir annesii bizim yerimize de öp kokla
Seninle aynıyız canım. Ben de 35e girdim bugün. Nasıl gidiyor süreç
Kuzu yukarda da yazdım bebiş 40 haftayı beklemeyecek gibi duruyor hazırlıkları hızlandırdık senin nasıl gidiyor

İyi akşamlar hanımlar, perine masajına başlayan var mı ya da başlamayı düşünen

Ay herkes yardıma gelecekti güya ben de gelirler sandım kimseden ses yok daha vakit var demeye başladılar
Nabız düşürmek için yaptığın bir şey var mı yoksa zamanla alışılıyor mu
Nabızı ölçerken ben burundan nefes alıp ağızdan veriyorum valla benimde hamileliğin başından beri 130-140arası gidip geliyordu sürekli yeni 115lere falan düştü tansiyona hiç bakılmadı

Kızlaarr yeni bir sorumla karşınızdayım hastanede lohusa şerbeti vs bulunduracak mısınız? Ben aslında istemiyorum sonuçta ben doğum yapıyorum bişeyler ikram etmek yerine gelen bişeyler getirsin diye düşünüyorum ama yapmak lazım deniliyor. Ne yapcam doğuma giderken şerbet sebillerinden mi taşıycam bir de

bizim de kontrol vardi bugun
35+0
2790 gr 47 cm olmuş kızım
nst sancı yok beklemeye devam
Sancı için daha erken sanırım . Benim doktorum kaç cm olduğunu hiç söylemiyor ya ultrasonda tam ölçemiyoruz deyip fl değerinden ben hesaplamaya çalışıyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canim karafa falan da konulabilir o sebiller sart degil bence bizim hastane kendisi veriyo diye biliyorum hic dusunmedim bunu

Yok daha ne bu lohusa şerbeti muhabbeti evde yapılan bişey değil mi? Hani benim bildiğim evde ikram edilir hastanede edeni hiç görmedim ama belki heryerde değişiktir

Yok daha ne bu lohusa şerbeti muhabbeti evde yapılan bişey değil mi? Hani benim bildiğim evde ikram edilir hastanede edeni hiç görmedim ama belki heryerde değişiktir
Burda artık gelenek hastanede de veriliyor doğum paketleri içinde bile var

butun bebeklerimize maşallah
kefir muz ceviz hergun yiyorum mutlaka haftada 2 gunde balık yiyorum
onlar yarıyordur diye dusunuyorum 38+5 dogum olcak insallah 3400 3500 olsa super olucak
ya bende 38+5te doğum yapcam son zamanlarda kilo alımları yavaşlıyor sanki benimki bi ara baya çok alıyordu 32haftalıkken 2.5olunca dedim doğuma kadar 4ü bulcak heralde 2gün önce kontrole gitmiştik (36+5ti) 3100 civarıydı böyle bakınca normal gibi ama doktor biraz tombiş diyor her gittiğimizde haftada 200gr alıyor gibi şimdilik. Ama ben çok kilo alıyor diye yediklerimi aşırı azalttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…