• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Zamanla her şey daha da iyiye gidecek canım, çok şükür, hemen süt gelmeyebilir, gelse bile, bebek emmeyebilir, bu sebeple kendini hırpalama ve üzme, anne olmayı öğrenmeye çalışıyoruz, öğrenme aşamasın da tabiki hatalarımız, eksiklerimiz olabilir ki bize tecrübe kazanmaya çalıştırsın, zamanla olacak 😍 Mis kokulunu hep kokla çok şükür, koyun koyunasınız, amin canım 😍
Lohusalik ne garipmiş ağlattı sözlerin rahatladım çok teşekkür ederim 🥺😊

Kızlar merhaba bugün tam olarak 36+0 ve ilk nstye girdim 3050 kg ve 48 cm dedi ama 1 hafta 10 gün kadar ilerde dedi ve her zaman gittiğim doktorum değildi ilçe de gidip bilgilerimi kendi doktoruma attım. Suyumun sınıra yaklaştığını söyledi bu da biraz tedirgin etti beni geçen haftaya kadar suyum için normal denmişti . Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda ?
Bana hep diyordu doktorum suyun fazla sınırda diye şükür bir sıkıntı olmadı sadece hamur fazla yeme diyordu

Günaydın herkese 🌸 dün yazamadım, akşam üstü randevum vardı. Günü netleştirdik, 26 Kasım Çarşamba hayırlısıyla sabah 7’de sezaryen doğum yapıcam, 6’da hastanede olmam lazım, ilk doğumum da aynı saatte aynı yerde aynı doktorlaydı, ikinci kez de inş sağlıkla atlatırım süreci 🙏 😍 Pazartesi günü anestezi ile görüşmeye gidicez. Son Nst çekilecek.
Ayy hadi sağlıkla gelsin canımm 🥰 kaç haftalık oluyorsun
Kizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolunda 🩵 allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis 🙏🏻
Gözün aydınn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏🥰

Kızlar dün gebe okulunda doğum eğitimine katıldım. Çatı muayenesinin kaçıncı haftada yapılacağını merak ettiğim için onu sordum. Ebe çatı muayenesi hala yapılıyor mu diye çok şaşırdı. Dediğine göre sadece açıklık kontrolü yapılıyormuş o da doğum anında yapılır dedi. Kendi doktorumla henüz konuşmadık bunu önümüzdeki çarşamba randevum var belki o zaman bahseder. Benim bildiğim kadarıyla çatı muayenesi vajinal doğum isteyenlere yapılıyor ve öneriliyor. Aranızda yaptıran var mı ve kaçıncı haftada yapıldı ?

Canım şuan gene baktım valla seninki benimkinden çok yüksek acilman olsa hemen dogurursun sen 😂
🤣🤣 doktor yorum yapmayınca ebelere soruyorum ben de hep nasıl durum diye 😂 Dün onlar da öyle dedi, bu sancıları hissetmiyorsan doğum geldiğinde de rahat geçirirsin dediler. Magnezyum da devam bu arada. Bıraksam sancı ne olacak acaba 🤷🏻‍♀️
En kötüsü sürekli tetikte doğum beklemek, her gece rüyayla düşünce karışık doğum yapar oldum 😅

Teşekkür ederim bu arada canım nst görseli için 🌸

Kızlar dün gebe okulunda doğum eğitimine katıldım. Çatı muayenesinin kaçıncı haftada yapılacağını merak ettiğim için onu sordum. Ebe çatı muayenesi hala yapılıyor mu diye çok şaşırdı. Dediğine göre sadece açıklık kontrolü yapılıyormuş o da doğum anında yapılır dedi. Kendi doktorumla henüz konuşmadık bunu önümüzdeki çarşamba randevum var belki o zaman bahseder. Benim bildiğim kadarıyla çatı muayenesi vajinal doğum isteyenlere yapılıyor ve öneriliyor. Aranızda yaptıran var mı ve kaçıncı haftada yapıldı ?
Canım bana 37+2 de yapıldı. Vajinal istiyorsan bakalım dedi. Ben de kabul ettim. Uygunluğu merak ediyordum

Canım bana 37+2 de yapıldı. Vajinal istiyorsan bakalım dedi. Ben de kabul ettim. Uygunluğu merak ediyordum
Ben de yapılması taraftarıyım açıkçası kemik yapım uygun değilse sezaryene alıştırırım kendimi zamanım varken diye düşünüyorum. Nasıl geçti peki canım ne kadar sürüyor

Çok özürdilerim bu haftaya kadar hep dinlendiniz mi ? Rahim kısalığı için her hangi bi ilaç takviye aldınız mı ? Hep yattınız mı ? Normal rutin hayata devam ettiniz mi?
35. Haftaya kadar dinlendim 7/24 yatmadım ama çoğu vaktimi uzanarak geçirdim ev işi yemek falan yapmadım.nidicard/ adalat kullandım progestan fitil kullandım.

Son mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.

Son mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Arkadaşım hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydın 🤍🌱 çok şükür sağ salim kavuştunuz ya, bir an önce sütün de gelir eminim. Kaçıncı haftandaydın

Gözünüz aydın canım, sağlıkla kavuştunuz çok şükür, şansı güzel olsun inşallah Allah size bağışlasın 🙏

Arkadaşım hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydın 🤍🌱 çok şükür sağ salim kavuştunuz ya, bir an önce sütün de gelir eminim. Kaçıncı haftandaydın
Çok teşekkürler ♥️ 38+4teydim normal doğum bekliyorduk ama 2 tur kordon dolanmış boynuna. Sancı anında kalp atışları düşüyordu. Düzenli sancım başlarsa sıkıntı olacağını söyledi doktorum ve riske atmak istemedi. Psikolojik olarak çok hazırlıksız yakalandım.

Back
X