• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Vajinal yaptım canım ☺️ benim çok sancım varmış hissetmedim hiç hemşireler çok şaşırdı ☺️☺️ açıkçası çok korkuyordum doktoruma da ısrarla sezeryan istediğimi söyledim ama en son açılmam 8cm olmuş bu şekilde olmaz dedi doğumhaneye girmemle çıkmam arası 20dk ☺️☺️☺️
Maşşallah 🧿🙏🏻

dunden beri hastanede yatıyorum
2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
idrar toplama yapiyolar 24 saatlik o incelenicekmis
35+3 erken sanki daha biraz daha dursun kızım dualarınıza talibim
Canım Allahım yardımcın olsun verdikleri ilaçlar sancıyı keser inşallah. Cok yüksek mi çıkıyor sancılar?
Kac çıktı tansiyonun ?
Stres yaptigin bir durum mu oldu tansiyonun yükseldi.
Kendini üzme gelmek isterse de haftasi güzel. Kilosu da iyi maşallah. Sen sakin ol gelmeyi tercih ederse de annesi üzülme çünkü bak ciger gelistirici de olmuşsun.
Ama biz duamizi vaktinde gelmesi icin edelim🙏

2 gundur tansiyonum cok yuksekti yatirdilar nst duzenli sanci var ama hissetmiyorum açılma olmadigi icin sanslym
ciger gelistirici vurdular 4 ilac ictim sancı kesici serum taktılar sancılar yatıştı biraz duzensiz ilerliyo
İnşanlah canım rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻 Aralık bebekleri erken gelmek istedi hep

Canım Allahım yardımcın olsun verdikleri ilaçlar sancıyı keser inşallah. Cok yüksek mi çıkıyor sancılar?
Kac çıktı tansiyonun ?
Stres yaptigin bir durum mu oldu tansiyonun yükseldi.
Kendini üzme gelmek isterse de haftasi güzel. Kilosu da iyi maşallah. Sen sakin ol gelmeyi tercih ederse de annesi üzülme çünkü bak ciger gelistirici de olmuşsun.
Ama biz duamizi vaktinde gelmesi icin edelim🙏

İnşanlah canım rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻 Aralık bebekleri erken gelmek istedi hep
sagolun kızlar Allah razı olsun
tansiyonum 159 90 cikti 14 altına inmiyordu ve nabzım 120
streste yapmadm hic hazirliklar temizlik hersey tamamdi rahatca bekliyordum ki şiddetli bas agrisiyla tansiyon yuksekligi ogrenene kadar
kızım cok stres yaptı taşikardi geciriyo dediler kalp atislari 190 185 di
oda duzeldi sukur
sancıda 70 lerde ama duzenli olarak vardi serum iyi gelmisti duzensiz olmustu simdi yine artms serum taktilar

Çok geçmiş olsun cnm dualarımız senle inş

sagolun kızlar Allah razı olsun
tansiyonum 159 90 cikti 14 altına inmiyordu ve nabzım 120
streste yapmadm hic hazirliklar temizlik hersey tamamdi rahatca bekliyordum ki şiddetli bas agrisiyla tansiyon yuksekligi ogrenene kadar
kızım cok stres yaptı taşikardi geciriyo dediler kalp atislari 190 185 di
oda duzeldi sukur
sancıda 70 lerde ama duzenli olarak vardi serum iyi gelmisti duzensiz olmustu simdi yine artms serum taktilar
Rabbim yardımcı olsun ama olur ki doğarsada lütfen üzülme burda bu haftada doğan çok bebek var kuzum rabbim kolaylık versin hakınızda hayırlı olan olsun İnşanlah bizide haberdar et olur mu

Canım muhtemelen lohusalıktan çünkü kaynanam filan değil kendi annemin sürekli emzir demesine bozuldum çünkü süreeklii emziriyorum emzirdiğim halde emzir emzir demesi ve üzerine de meme reddi yaşayıp emzirememek beni bunalttı çok şükür toparladım toparlıyorum🙏🏻🙏🏻 annemle de konuştum karşılıklı anlayışla hareket ediyoruz şimdi☺️
Benim de bebeğim ultrasonda 2400dü kucağıma aldığımda 2180kg doğdu ona hiç takılma hayatım
dünyaya gelen bir şekilde büyüyecek büyüyorlar da
Seve seve sarılırım tabi ki en doğru zamanda en sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza almanız için dua ediyorum🙏🏻🙏🏻🌸🌸
Ayy çok iyi anlıyorum ya, ben de çıldırırım öyle emzir, aç bu çocuk, sütün var/yok, gazı var, uykusu var gibi laflar ederlerse. Şimdiden uyarıyorum ikisini de. Ama gene de fikrini söyleyen olacaktır mutlaka 🤷🏻‍♀️ Kasım annelerine de bakıyorum kuzum ben hep, orada da herkes aynı sıkıntıları yaşıyor. Sarılık, emmeme, mastit vs bunlar çok sık olan şeyler anladığım kadarıyla. Herkeste olduğunu, normal olduğunu, bizim eksikliğimiz olmadığını kabul edip, geçeceğine inanarak o günleri atlatmamız gerekiyor. Senin de bu sürecin sonunda olmana sevindim 🙏

Geçmiş olsun canım inşallah birazcık daha bekler kızın sağlıkla kavuşun🙏🏻

Günaydın 🌸 Ara ara gelen hafif regl sancım oluyordu ama geceden beri sürekli ağrıyor, kaç kere kalktım huzursuzluktan. Reglin ilk günü gibi böyle yataktan çıkasım yok büzüştüm kaldım ya. Artık gaz ağrısı mı, regl ağrısı mı, bebek ağrısı mı, sancı mı hiç anlayamaz oldum. Hepsi karıştı birbirine.
Her gün erik suyu içiyorum, kayısı yiyorum, bazen duphalac içiyorum yok tuvalet işi de düzelmedi bende. O da sancı yapıyor. Karnımın içi 56 oldu resmen 😂
Bu regl ağrısını yaşayan ve çözüm bulabilen var mı aramızda ?

Günaydın 🌸 Ara ara gelen hafif regl sancım oluyordu ama geceden beri sürekli ağrıyor, kaç kere kalktım huzursuzluktan. Reglin ilk günü gibi böyle yataktan çıkasım yok büzüştüm kaldım ya. Artık gaz ağrısı mı, regl ağrısı mı, bebek ağrısı mı, sancı mı hiç anlayamaz oldum. Hepsi karıştı birbirine.
Her gün erik suyu içiyorum, kayısı yiyorum, bazen duphalac içiyorum yok tuvalet işi de düzelmedi bende. O da sancı yapıyor. Karnımın içi 56 oldu resmen 😂
Bu regl ağrısını yaşayan ve çözüm bulabilen var mı aramızda ?
tek cözümü doğum😂 şaka biyana doğum belirtileri haftana göre çok normal canım artık birde çok kayısı yeme kız🧐

Back
X